Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ole vaikselt! Silent Base 601 Window Midi Tower must, hõbedane

  • 214.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 71.66 €
Kaubamärgid Be Quiet!
Kauba ID: 1770739
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurepärane vaikus ja kasutatavus

ole vaikselt! Silent Base 601 Window Silver pakub suurepärase kombinatsiooni maksimaalsest vaikusest ja suurepärasest kasutusmugavusest märkimisväärselt vaiksete konfiguratsioonide jaoks.

MÜRASUMMUTAVAD TUULUTUSAVAD
Minimeerige müra ja suurendage õhuvoolu

Esiküljel olevad õhu sisselaskeavad tagavad maksimaalse vaikuse ja püsiva õhu läbilaskvuse. Spetsiaalselt disainitud tuulutusavad suunavad sissetuleva õhu kaks korda ümber, et vähendada õhumüra.

SUPER MÜRASUUMANDUS
Eriti paks isolatsioon tagab maksimaalse stabiilsuse ja vaikuse

Esiosa, ülaosa ja küljed on varustatud eriti paksude 10 mm summutusmattidega, mis tagavad maksimaalse stabiilsuse ja suurepärase mürasummutusvõime. Lahtiühendatud PSU kronstein ja HDD puurid minimeerivad ka vibratsiooni. Täismetallist korpus tagab korpuse stabiilsuse ja parandab selle haptilisust.

EELPAIGALDATUD PUHTAD TIIVAD 2
Sosin-vaikne töö

Kaks eelinstallitud Pure Wings 2 140 mm ventilaatorit koos õhuvoolu jaoks optimeeritud labadega tagavad täiusliku õhuvoolu ja tugeva jahutuse. Integreeritud 3-astmeline ventilaatorikontroller mahutab kuni kolm ventilaatorit.

FUNKTSionaalne toiteallika KATT
Pakkudes korralikku interjööri

PSU kate katab suurepäraselt kaableid, PSU ja sisaldab topelt HDD puuri. Katteplaadid on eraldi eemaldatavad, et paigaldada peale 140mm ventilaator. Kui väike kate on eemaldatud, saab ette paigaldada 360 mm radiaatori. Toiteploki toiteploki abil saab hõlpsasti tagant paigaldada.

MUGAV KÄSITSEMINE
Lihtne juurdepääs igasugustele modifikatsioonidele

Kõrgekvaliteedilised külgpaneelid pakuvad kinnitussüsteemi koos tihvtidega turvaliseks ja kasutajasõbralikuks eemaldamiseks. Surutihvte vajutades vabastab lukustusmehhanism külgpaneeli ülemise osa ja see hõljub ohutult kuni käsitsi eemaldamiseni. Suurepärane kasutusmugavus kiireks ja lihtsaks ligipääsuks korpuse sisemusse.

RODEL RUUM, NUTIKAS DISAIN
Mõeldud igasuguse tipptasemel riistvara jaoks

Vaatamata oma kompaktsele disainile pakub Silent Base 601 aken suuri mõõtmeid ja väljalõikeid isegi E-ATX emaplaadi paigaldamiseks. Komponentide nutikas paigutus võimaldab ka mitmel graafikakaardil ja suurtel jahutitel hästi ära mahtuda.

RADIAATORITE LIHTNE PAIGALDAMINE
Optimeeritud vesijahutusega süsteemide jaoks

Oma optimeeritud disainiga Silent Base 601 Window on ideaalne ümbris vesijahutuseks. Radiaatorid kuni 360mm saab paigaldada nii ette, ülevalt kui ka taha. Eemaldatava kronsteini abil saab radiaatorid paigaldada väga kiiresti ja lihtsalt ülaossa.

KLAASAKEN
Täiuslik vaade teie arvutisse

Elegantne aknaga külgpaneel pakub täiuslikku vaadet teie arvuti korpuses olevatele komponentidele. Aken on valmistatud toonitud ja karastatud klaasist mustaks värvitud küljeribadega.olge vait! Silent Base 601 aken. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must, Hõbedane. Toetatud toiteallika vormitegurid: ATX, PS2. Paigaldatud esiventilaatorid: 1x 140 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 240 mm, Sügavus: 532 mm, Kõrgus: 514 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles