Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ole vaikselt! Pure Base 600 Window Midi Tower must, oranž

  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid Be Quiet!
Kauba ID: 1770736
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Erakordselt vaikne ja funktsionaalne

Pure Base 600 Window on tõeliselt multitalent, pakkudes palju funktsionaalsust ja funktsioone atraktiivse hinna eest. Nutikad kasutusfunktsioonid ja vaikne töö võimaldavad teil oma ATX- või mikro-ATX-arvuti jaoks teostada peaaegu iga süsteemikonfiguratsiooni, mida soovite. See on teie süsteemi jaoks ideaalne alus.

VÄGA MITMEKÜLGNE KONSTRUKTSIOON
Maksimaalsed võimalused teie soovitud süsteemi jaoks
Pure Base 600 pakub palju võimalusi süsteemi komponentide valimiseks. 3 HDD-pesa saab ümber paigutada, et võimaldada suurimate graafikakaartide paigaldamist, ja ODD-puur on eemaldatav, et tagada vesijahutuse ja draivide maksimaalne paindlikkus.

RADIATORILE OPTIMINEERITUD
Täielik valik vesijahutuseks
Pure Base 600 optimeeriti nii, et see oleks ideaalne vedelikjahutuse korpus. 3 ala on spetsiaalselt loodud nende lisamiseks: eesmine, ülemine ja tagumine. Võimalikud on kõik radiaatorite mõõdud kuni 360mm.

REGULEERITAV ÜLEMISE KATE VENTILAAT
Geniaalne kontseptsioon vesijahutuseks ja vaikuseks
Pure Base 600 ülemine kate on reguleeritav, võimaldades valida süsteemi jahutuse või vaikuse suurendamise vahel. Saate selle sulgeda suurema vaikuse saamiseks, osaliselt avada suurema väljalaske saamiseks või jätta selle avatuks, et paigaldada vesijahutusradiaator.

EELPAIGALDATUD PUHTAID TIIVAD 2 VENTILAATORI
Sosin-vaikne töö – tüüpiline vaikseks olemiseks!
2 eelinstallitud Pure Wingsi 2 ventilaatorit 9 õhuvoolule optimeeritud ventilaatorilabaga vähendavad turbulentsi ja suurendavad õhurõhku: 120 mm taga, 140 mm ees. Lubab kuni nelja täiendavat jahutusventilaatorit.

HOIA SÜSTEEM ÜLIVAIKNE
Varustatud nutikate ja tõhusate vaigistusfunktsioonidega
Integreeritud 3-astmeline ventilaatorikontroller toetab 3 ventilaatorit. Peal, küljel ja ees heliisolatsioonimaterjal, mis summutab vibratsiooni. Ees ja all olevad filtrid takistavad tolmu sattumist korpusesse.

KARASTATUD KLAASIAKEN
Vaadake oma väärtuslikke komponente
Kvaliteetne ja täielikult akendega külgpaneel pakub täiuslikku vaadet teie šassii sees olevatele komponentidele. Aken on valmistatud 4 mm toonitud ja karastatud klaasist ning on korpusest lahti ühendatud kummielementidega, mis takistavad vibratsiooni ülekandumist.
ole vaikselt! Pure Base 600 aken. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must, Oranž. Toiteallika asukoht: alt, Toetatud toiteallika vormitegurid: ATX. Paigaldatud esiventilaatorid: 1x 140 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 220 mm, Sügavus: 492 mm, Kõrgus: 470 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles