Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ole vaikselt! Dark Base 700 Midi Tower must

  • 221.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 74 €
Kaubamärgid Be Quiet!
Kauba ID: 1770737
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Silmapaistev paindlikkus ja vaikus
Olge vait! Dark Base 700 keskmise torniga korpus pakub ületamatut paindlikkust laitmatute jahutus- ja vaigistamisfunktsioonidega. Komponentide ja kaablite paigutuse, valgustuse ja jahutuse arvukad kohandamisvõimalused muudavad iga arvuti ainulaadseks.

SUPER MITMEKÜLGNE EMAPLAADI SALV
Kohandub teie spetsiifiliste vajadustega

Emaplaadi salve saab paigaldada vasaku paneeli kõrvale ümberpööratud paigutusega muudetud õhuvooluga. Samuti on see eemaldatav, et seda saaks kasutada pingilauana.

MODULAARSED KÕVAketta pesad
Palju ruumi teie seadistuste jaoks

Väga paindlikud paigaldusvõimalused tänu kolmele ümberpaigutatavale ühele HDD-pesale. Teil on HDD-de paigaldamiseks seitse võimalust – kaks neist on peidetud toiteallika katte taha. Praktilised pesakatted varjavad kasutamata HDD-pesad ja hoiavad sisemised töökorrad puhtad ja korras. See võimaldab teil luua süsteeme, mis on täpselt sama individuaalsed kui teie ise.

PILMAPÜÜV SISEST JA VÄLJAST
Mitmerežiimilised RGB LED-id ja elegantne küljeaken

Korpus on varustatud elegantse, täielikult aknaga külgpaneeliga, mis on valmistatud toonitud ja karastatud klaasist. Pilkupüüdev väline RGB LED-valgustus esipaneelil on kuues vahetatavas värvitoonis ja kolmes režiimis. Valik on ka LED-sünkroonimine emaplaadi või RGB-kontrolleriga.

HÄÄKSED TIIVAD 3
Laitmatu jahutus ja vaikus

Kaks praktiliselt kuuldamatut Silent Wings 3 140 mm PWM ventilaatorit on varustatud sujuvalt töötava 6-pooluselise mootori, vastupidava vedelikudünaamilise laagri ja õhuvoolu optimeeritud ventilaatori labaga. Raamil on lehtrikujulised õhu sisselaskeavad, mis tekitavad kõrge õhurõhu. Kui see on seatud jõudlusrežiimile, suudavad ventilaatorid saavutada muljetavaldava 1600 pööret minutis.

KAHE Rööpaga VENTILAATORI JUHTIMINE
Eraldi jahutustsoonide loomine

Kuus PWM-ventilaatori pistikut on jagatud kahe siini vahel ning kumbki on lülitatav vaikuse ja jõudlusrežiimi vahel. See võimaldab luua kaks jahutustsooni, mida saab juhtida ainult esipaneeli lülitiga. Kui soovite, et kõik ventilaatorid töötaksid sama kiirusega, saate lülitada mõlemad kanalid samale režiimile.

Geniaalne jahutuse kontseptsioon
Optimeeritud ülekiirendatud ja vesijahutusega arvutitele

Dark Base 700 loob tõhusa õhuvoolu mürasummutusavadega, mida saab võimendada kuni seitsme lisaventilaatori abil. Samuti on kolm ala ette nähtud kuni 360 mm vesijahutitele. Nutikas funktsioon on eemaldatav ülemine kronstein, millele saate paigaldada radiaatorid ja ventilaatorid enne nende terviklikku korpusesse paigaldamist.

VÄGA FUNKTSIOONNE PSU KATT
Pakkudes ootamatuid võimalusi

Toiteallika kate pakub teile mitmesuguseid lahendusi – mitte ainult toiteallika peitmiseks ja süsteemi korrashoidmiseks. Katteplaadid on eraldi eemaldatavad, mis võimaldab paigaldada ventilaatorid korpuse põhja või toiteallika katte ülaossa ja jätta ette piisavalt ruumi radiaatori jaoks.

SMART I/O PORT
Kaasaegne tehnoloogia teie süsteemi jaoks

Eesmine I/O-port pakub teile tipptasemel arvuti jaoks mugavaid funktsioone. Toetatakse USB 3.1 Type C Gen 2 pistikut. Kahe siiniga PWM-ventilaatori kontrollerit juhitakse esipaneelil oleva liuguriga, millel on neli võimalikku seadistust ventilaatorite kiiruse määramiseks. Selle saab seadistada PWM-jaoturile või töötada käsitsi 3-astmelises režiimis. Esipaneelil on ka lüliti väliste LED-ide juhtimiseks.olge vaikselt! Dark Base 700. Vormitegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toiteallika asukoht: alt, Toetatud toiteallika vormitegurid: ATX. Paigaldatud esiventilaatorid: 1x 140 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 140 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 241 mm, Sügavus: 544 mm, Kõrgus: 519 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles