Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nvidia SHIELD teleri kaugjuhtimispult IR / Bluetooth Vajutage nuppe

Nvidia SHIELD teleri kaugjuhtimispult IR / Bluetooth Vajutage nuppe
Laos
  • 62.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21 €
Kaubamärgid Nvidia
Kauba ID: 1768603
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tase üles. Kogege rohkem.
Kiiremini. Targem. Dolby Vision™ ja Dolby Atmos®. AI-ga täiustatud ülesskaleerimine. GeForce NOW pilvemängud. Ja sisseehitatud Google'i assistent.

Lihtne disain, erakordne jõud
SHIELD-teler on kompaktne, varjatud ja loodud nii, et see kaob teie meelelahutuskeskuse taha koos kaablitega. SHIELD Pro viib selle jõudluse järgmisele tasemele. See on loodud kõige nõudlikumatele kasutajatele ja kaunilt kujundatud, et olla teie meelelahutuskeskuse täiuslik keskpunkt.

SHIELD pult
Liikumisega aktiveeritavad, taustvalgustusega nupud, sealhulgas kasutaja kohandatav nupp. Hääljuhtimine. Bluetoothi juhtimine. IR blaster teie teleri juhtimiseks. Isegi sisseehitatud kadunud kaugjuhtimispuldi lokaator. Sellist SHIELDi pulti pole te kunagi varem näinud.

Ülim kinotelevisiooni kogemus
Tõsta oma kodukino ellu Dolby Vision HDR ja Dolby Atmosega, mis tagavad ülierksa pildikvaliteedi ja läbimurdelise heli. Suurepärane HD-video reaalajas kuni 4K-ni, et saada selgem ja teravam visuaal, kasutades järgmise põlvkonna AI-pildi täiustamist ja NVIDIA Tegra® X1+ protsessori võimsust.

Dolby Vision·Atmos
Dolby Visioni ja Dolby Atmose liit täiustatud pildi ja heli jaoks ühendab kaks tehnoloogiat, mida režissöörid, helimikserid ja koloristid kasutavad suurejooneliste meelelahutuselamuste loomiseks. Elutruuma kogemuse pakkumiseks vaadake sadu lugusid Dolby Visionis ja Dolby Atmoses sellistes rakendustes nagu Netflix, Prime Video ja Apple TV+.
Nvidia SHIELD teler. Brändi ühilduvus: NVIDIA, Kaugjuhtimispuldi õige kasutamine: TV, Liides: IR/Bluetooth. Toetatud seadmete arv: 1, Maksimaalne ulatus: 3 m. Sisestustüüp: Vajutage nuppe, Nuppude arv: 13

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles