Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Zeblaze Btalk 2 (must)

  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Zeblaze
Kauba ID: 1610688
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas käekell Zeblaze Btalk 2 (must)

Zeblaze Btalk 2 ühendab endas elegantsi ja suure jõudluse. 1,3-tolline Ultra HD AMOLED ekraan 360 x 360 pikslise eraldusvõime ja AOD-toega pakub erakordselt selgeid ja loetavaid pilte. See on ideaalne kaaslane nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka füüsiliseks tegevuseks. Uurige, mida see pakub!

Zeblaze/Btalk-2-Black/6

Alati käepärast

Zeblaze Btalk 2 abil on teil alati juurdepääs oma telefonist olulisele teabele. Nutikell toetab mugavat häälkõnet, mis võimaldab kõnedele vastata, helistada ja neist keelduda ilma telefoni kasutamata. See on ideaalne lahendus sõitmiseks või väljas tegevusteks.

Zeblaze/Btalk-2-Black/4

Regulaarne elutähtsate näitajate jälgimine

Nüüd on oma tervise eest hoolitsemine lihtsam kui kunagi varem. Zeblaze Btalk 2 on varustatud pulsianduriga, mis jälgib pidevalt sinu pulssi iga minuti järel. Lisaks mõõdab seade vere hapnikutaset, mis aitab kiiresti tuvastada kõik kõrvalekalded. See on hindamatu toetus teie tervisele.

Zeblaze/Btalk-2-Must/3

Nutikad funktsioonid igaks päevaks

Btalk 2 pakub ka igapäevaseid nutikaid funktsioone, mis muudavad teie igapäevased toimingud lihtsamaks ja tõhusamaks. Saate oma nutitelefonist nutikaid kõnede, SMS-ide, e-kirjade ja rakenduste märguandeid, ilma et peaksite oma telefoni pidevalt kontrollima. Samuti saate vaadata lähipäevade ilmateateid ning juhtida nutitelefoni muusikat ja kaamerat otse kellalt. See on uskumatult mugav!

Zeblaze/Btalk-2-Black/7

Aktiivsuse jälgimine ja sportimisrežiimid

Nutikell Zeblaze aitab teil olla aktiivne ja terve. Sammude lugemine, kalorite jälgimine ja aktiivsuse jälgimine sobivad ideaalselt teie igapäevase füüsilise aktiivsuse jälgimiseks. Lisaks pakub kell erinevaid spordirežiime, sealhulgas jooksmist, rattasõitu, ujumist ja palju muud, mistõttu on see ideaalne partner teie igapäevaseks treeninguks.

Zeblaze/Btalk-2-Black/2

Isikupärastamine ja vastupidav disain

Zeblaze Btalk 2 pakub erinevaid kohandamisvõimalusi, mis võimaldavad teil muuta kella sihverplaati vastavalt oma stiilile. Saadaval oleva lai valik kella sihverplaate tagab, et leiate alati endale sobiva. Lisaks annavad vastupidavad materjalid nagu alumiiniumisulam ja roostevaba teras kellale vastupidavuse ja elegantsi, võimaldades teil igas olukorras silma paista.

Zeblaze/Btalk-2-Black/1

Pikk aku tööiga ja veekindel

Kell on varustatud 200 mAh akuga, mis tagab pika aku tööea. Tavakasutusel võib see kesta kuni 14 päeva. Lisaks on see veekindel ja IP68 sertifikaadiga, mis võimaldab teil seda kasutada isegi ujumise ajal.

Zeblaze/Btalk-2-Black/9

Tarnega kaasas

  • Nutikas käekell
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Zeblaze
Mudel Vestlus 2
Värv Must

EKRAAN

Tüüp AMOLED
Suurus 1,3 tolli
Alati sisse lülitatud ekraani tugi Jah
Ekraani resolutsioon 360 x 360 pikslit, 326 pikslit tolli kohta

ANDURID

Tervis Lähedussensor
Liikumine Kiirendusmõõtur

BLUETOOTH

Bluetoothi versioon 5.0

AKU

Aku mahutavus 200 mAh
aku tüüp Liitiumpolümeer
Töötunnid Energiasäästurežiimid: kuni 14 päeva;
Intensiivne kasutamine: kuni 7 päeva;
Pidevad häälkõned: kuni 280 minutit
Laadimisaeg Umbes 1,5 tundi

RAKENDUS

Rakenduse nimi FitCloudPro
Ühilduvus Android 5.0 või iOS 10.0 ja uuemad.

KEELED

Süsteemi keeled inglise, saksa, prantsuse, itaalia, hispaania, jaapani, poola, vene, portugali, vietnami, araabia, heebrea, tai, horvaadi, türgi, tšehhi, hollandi, indoneesia, malaisia, soome, kreeka, rumeenia, lihtsustatud hiina keel
Toetab FitCloudPro rakendus lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, türgi, araabia, jaapani, vene, saksa, korea, hispaania, poola, prantsuse, tšehhi, rumeenia, mongoli, portugali, slovaki, tai, ukraina, heebrea, itaalia, indoneesia
Hüpikteatis inglise, saksa, prantsuse, araabia, tšehhi, kreeka, hispaania, jaapani, pärsia, itaalia, korea, hollandi, poola, portugali, vene, soome, rootsi, tai, ungari, slovaki, horvaadi, albaania, türgi, ukraina, hindi, Lihtsustatud hiina keel, traditsiooniline hiina keel

FUNKTSIOONID

Vaata Kellaaeg/kuupäev, automaatne suveaja reguleerimine, stopper, taimer, äratuskell.
Tervise jälgimine Pidev pulsi jälgimine randmel (iga minut), igapäevane puhkepulss, ebaregulaarse pulsi hoiatused, SpO2 vere hapnikutaseme mõõtmine, hingamistreening, naiste tervis, unetulemused ja -analüütika ning kaloripõletuse jälgimine.
Nutikad funktsioonid Märguanded (kõned, SMS, Gmail ja nutitelefoni rakendused), ilm, muusikapleieri ja kaamera juhtnupud, Leia mu telefon, Leia mu kell, Mitte segada, Liikumise meeldetuletused, Joogivee meeldetuletused, kalender, kalkulaator, visiitkaart, rakenduste allalaadimised
Häälkõne funktsioonid Häälkõned, numbriklaviatuur, viimased kõned, kõnest keeldumine
Tegevuse jälgimine Aktiivsuslogi, sammuloendur, seismine, sõidurada (kuvatakse seadmes pärast passiivsusperioodi; lähtestamiseks kõndige mõni minut), päevane eesmärk (aktiivsuse taseme alusel), põletatud kalorid, tempo ja vahemaa reaalajas.

VALIB

Süsteemi draivid 4 vaikimisi
Alati ekraani funktsioon Jah
Rakenduste sünkroonimine Saadaval üle 300 valiku

SPORTLIIGID

Spordirežiimid Süsteemsed spordirežiimid Kõndimine, jooksmine, kaljuronimine, jalgrattasõit, korvpall, ujumine, sulgpall, jalgpall, elliptreening, jooga, lauatennis, hüppenöör, tennis, pesapall, jalgpall, rõngas, golf, kaugushüpe, kükid, võrkpall

MATERJALID

Korpuse materjal Metallisulam
Nööpide materjal Metallisulam
Pandla materjal Roostevaba teras

VÖÖ

Rihma materjal Fluoroelastomeer
Riba laius 20 mm
Ühilduv randme ümbermõõt 145-200 mm
Sihverplaadi mõõtmed 44 x 44 x 9,5 mm
Kaal Kaal koos rihmaga 45,7 g, ilma rihmata 29 g.

TUGEVUS

Veekindel IP68
Töötemperatuur -20° kuni 45°C (temperatuur alla -20°C võib mõjutada aku kasutusaega ja nutikella jõudlust)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles