Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Sport XO M50 (must)

Nutikell Sport XO M50 (must)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1713597
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Sport XO M50 (must)

Nutikell XO M50 on täiuslik kombinatsioon minimalismist ja funktsionaalsusest, mis muudab igapäevaelu lihtsamaks ja hoolitseb teie tervise eest. Nutikell võimaldab teil sissetulevaid kõnesid vastu võtta ja teateid kontrollida, nii et olete alati kursis – lihtsalt tõstke ranne üles. Veelgi enam, seade pakub sportimisrežiime ja jälgib teie tervist. Nüüd saate nautida kõiki neid funktsioone ühes seadmes. Lisaks on XO M50 kerge ja IP56 veekindel, mis tähendab mugavust.

XO/M50-must/3

Valik kasulikke funktsioone

Nutikellaga saad vastata kõnedele ilma nutitelefoni taskust välja võtmata ja SMS-sõnumeid lugeda. Kas soovite mõneks ajaks teavitustest loobuda? Lülitage režiim "Ära sega" sisse ja nautige rahu ja vaikust. Lisaks võimaldab kaugpäästiku nupp teha fotosid otse nutikellaga ning muusikapleier võimaldab lugusid vahele jätta, peatada jne. Lisaks saate saadaolevate rakendustega, nagu Facebook, Skype ja Twitter, olla kursis kohting sotsiaaluudistega.

XO/M50-must/1

Oma tervise ja vormisoleku eest hoolitsemine

Hoolitse oma tervise eest XO M50-ga. Nutikell jälgib teie pulssi, vererõhku ja küllastumist, et hoida teid oma tervisega kursis – nüüd saate kiiresti reageerida murettekitavatele sümptomitele. Lisaks aitavad olemasolevad sportimisrežiimid tõsta treeningute efektiivsust ja tagada unistuste tulemused.

XO/M50-must/2

Tühjendage juurdepääs märguannetele ja seadetele

1,83-tolline ekraan eraldusvõimega 240 × 284 tagab selge ja hõlpsasti loetava ekraani. See tähendab, et saate hõlpsalt kontrollida teateid, jälgida andmeid ja kasutada erinevaid nutikella funktsioone.

XO/M50-must/5

Tõhus toimimine

Täiustatud Zhongke Lanxun AD8918C kiip paneb nutikella sujuvalt ja viivituseta töötama. Nii saate nautida kõiki funktsioone ilma häirete pärast muretsemata. 200 mAh aku tagab igapäevasel kasutamisel umbes 4 päeva ja ooterežiimis kuni 20 päeva. Lisaks teeb magnetkaabel laadimise lihtsaks – umbes 2 h pärast on see edasiseks kasutamiseks valmis.

XO/M50-must/6

Ühildub teie nutitelefoniga

Nutikell XO M50 ühildub nii Androidi versiooniga 5.0 (või uuemaga) kui ka iOS-i versiooniga 9.0 (või uuem). See tähendab, et saate selle oma nutitelefoniga probleemideta siduda ja sellest maksimumi võtta.

XO/M50-must/7
Tootja XO
Mudel M50
Värv must
Mõõtmed kell: 45 × 38,5 × 13 mm; rihm: pikkus: 276,6 mm, laius: 21,5 mm
Kaal 52 g
Kiip Zhongke Lanxun AD8918C
Rakendus HryFine
Ühilduvus Android 5.0 või uuem, IOS 9.0 või uuem
Mälu 32 MB
Ekraani diagonaal 1,83"
Resolutsioon 240 × 284
Laadimisviis Magnetkaabel
Toetatud keeled inglise, hiina, hispaania, portugali, prantsuse, kreeka, itaalia, poola, vene, indoneesia, tai, araabia, vietnami, malaisia, ukraina, ungari, türgi, hollandi
Veekindel klass IP56
Aku mahutavus 200 mAh
Laadimisaeg 2 h
Tööaeg 4 päeva (igapäevane kasutamine), 20 päeva (ooterežiim)
Materjal Tsingisulam + PC
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles