Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Sport XO M40 (must)

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1467216
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

XO M40 must nutikas spordikell

Kas unistad kellast, mis sobib ideaalselt sinu aktiivse elustiiliga? Nutikas spordikell XO M40 on loodud just Sulle! IP68 veekindluse, peaaegu 5-päevase aku tööeaga ning vastupidava roostevabast terasest, tsingisulamist, karastatud klaasist ja silikoonist konstruktsiooniga ületab see mudel teie ootusi mitmel viisil.

Kerge ja vastupidav materjal

Tundke end randmel kergelt tänu silikoonrihma ja vastupidava roostevabast terasest korpuse kombinatsioonile. Vaid 37 g kaaluv ja 45 x 38 x 11 mm mõõtmetega kell ei paku mitte ainult kandmismugavust, vaid ka vastupidavust, võimaldades piiramatult osaleda spordis ja õues.

IP68 Veekindel – testimiseks valmis

Vihm, higi ega tolm sind ei peata! IP68 veekindlusega XO M40 saab kasutada igas keskkonnas. Joostes, ujudes või isegi sukeldudes ei pea te kella pärast muretsema.

LiPo aku mahuga 260 mAh – valmis maratoniks

See kell on teie usaldusväärne kaaslane pikkadeks treeninguteks ja aktiivseks elustiiliks. Mahuka 260 mAh LiPo akuga saate nautida kuni 5 päeva pidevat kasutamist enne järgmist laadimist. Ligikaudu 30-päevane ooteaeg tähendab, et see on alati valmis, kui seda vajate.

Unikaalne ekraan

Näidake oma stiili erakordse 1,86-tollise ekraani ja 240 x 280 IPS eraldusvõimega. Iga detail ekraanil on särav ja selge, muutes selle hõlpsasti loetavaks ka intensiivsete välitreeningu ajal.

Juhtmeta laadimine – kompromissitu mugavus

XO M40 kasutab juhtmevaba laadimistehnoloogiat, et laadida kiiresti ja vaevata. Lihtsalt asetage see laadijasse ja see on kasutusvalmis vaid 3 tunni pärast.

Universaalne ühilduvus ja keeled

XO M40 ühildub nii Androidiga (versioon 5.0 ja uuem) kui ka iOS-iga (versioon 9.0 ja uuem), mistõttu on see ideaalne valik olenemata teie nutitelefoni vanusest. Lisaks võimaldab mitme keele tugi kohandada kella vastavalt oma vajadustele ja eelistustele, näiteks uue keele õppimisel.

Realtek 8762DT – heli ja jõudlus

Tänu Realtek 8762DT protsessorile töötab kell sujuvalt ja tõhusalt. Helistage hõlpsalt Bluetooth-funktsiooni (Bluetoothi nimi: XO-M40) abil, juhtige muusikat ja kohandage sätteid oma päeva jaoks sobivaks.

Mähkimistihend

  • Vaata

  • Juhtimine

  • Laadija

Bränd XO
Mudel M40
Värv Must
Kaal u. 37 g
Materjal Rihm: silikoon, korpus: roostevaba teras, korpus: tsingisulam + karastatud klaas
Mõõtmed 45 x 38 x 11 mm
Ekraani suurus 1,86 tolli, 240 x 280 pikslit sekundis
Veekindel IP68
Aku Liitiumpolümeer aku 260 mAh
Laadimise tüüp Juhtmeta ühendus
Kasutusaeg u. 5 päeva
Ooteaeg u. 30 päeva
Laadimisaeg u. 3 tundi
Keeled poola, inglise, hiina, hispaania, portugali, prantsuse, kreeka, itaalia, vene, indoneesia, tai, araabia, vietnami, malai, heebrea, ukraina, rumeenia, ungari keel.
Kõned Toetatud (Bluetoothi nimi: XO-M40)
Toetatud süsteemid Android 5.0 ja uuemad, iOS 9.0 ja uuemad
Protsessor Realtek 8762DT
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles