Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Sport M20 XO (must)

Nutikell Sport M20 XO (must)
Pole laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1459177
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Sport M20 XO (must)

Hoolitse oma tervise ja vormisoleku eest nutikella Sport M20 XO abil! Nutikell pakub mitmeid funktsioone, mis aitavad teil oma tervist jälgida, sealhulgas jälgida pulssi, und ja vere hapnikutaset. Seda saab kasutada kuni 5 päeva ja sellel on suur 1,86-tolline HD-ekraan, mis hõlbustab kasutamist. Seade teavitab teid ka saabuvatest sõnumitest, aitab teil telefoni leida või pilte teha. Tähelepanu väärib ka sisseehitatud AI hääl. assistent, samuti IP67 veekindel disain.

Suur ekraan

Suur HD-ekraan, mille diagonaal on 1,86 tolli ja eraldusvõime 240 x 280, võimaldab mugavalt oma nutikella juhtida. Lisaks saate hõlpsasti kohandada ekraani välimust vastavalt oma eelistustele, valides ühe saadaolevatest teemadest. Lisaks kinnitab kell teie kõige sagedamini kasutatavad rakendused automaatselt kiirjuurdepääsu tööriistaribale, et pääseksite oma lemmikfunktsioonidele veelgi kiiremini juurde.

Sinu igapäevane assistent

Nutikell Sport M20 on varustatud tehisintellektiga nutika hääleassistendiga, mis vastab kõigile teie küsimustele, esitab nutitelefonis muusikat või helistab teie valitud inimesele. Kuid see pole veel kõik, mida sellel pakkuda on! Nutikellaga saad mugavalt juhtida ka kaamerat – pildistamiseks raputage lihtsalt randme! Võite kasutada ka telefoniotsija funktsiooni.

Jälgige oma tervist

Jälgi oma kehas toimuvaid muutusi! Nutikell pakub nii südame löögisageduse jälgimist kui ka vere hapnikutaset. See võimaldab teil oma tervist reaalajas jälgida ja koheselt reageerida murettekitavatele muutustele. Teil on ka une jälgimine, mis aitab teil unekvaliteeti parandada. Seade tuletab teile meelde ka pärast pikka istumist ringi liikuda.

Veel rohkem mugavusi

Nüüd võite olla kindel, et te ei jäta ühtegi olulist sõnumit ilma! Kui nutikell on Bluetoothi kaudu telefoniga ühendatud, saate koheselt kõik märguanded sissetulevate kõnede, sõnumite ja sotsiaalmeedia märguannete kohta! Lisaks saab vabalt ka helistada või kasutada kalkulaatorit.

Vastupidav ja veekindel

Nutikell M20 sobib ideaalselt igapäevasteks tegevusteks. Selle mugav disain pakub teile igapäevaelus ületamatut mugavust ja on huvitav täiendus igale stiilile. Sellel on ka IP67 veekindlus, nii et saate nutikella muretult kasutada treenides, ujudes või käsi pestes. See tagab kuni 5 päeva kasutusaega ja seda saab vajadusel hõlpsasti laadida magnetilise laadimiskaabli abil. Lisaks on seadme mälumaht 64 MB.

Tootja XO
Mudel M20
Värv Must
Veekindel IP67
Ekraan 1,86" HD ekraan
Luba 240 x 280
Protsessor ZK8918C
Bluetoothi versioon BT 3.0/5.0
aku tüüp Liitium
Aku mahutavus 240 mA
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles