Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Sport J2 Star XO (must)

Nutikell Sport J2 Star XO (must)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid XO
Kauba ID: 1467542
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas käekell Sport J2 Star XO (must)

XO Sport J2 Star Smartwatch on stiilse välimusega nutikas spordikell, millel on rida kohustuslikke funktsioone, nagu Bluetooth-kõned, pulss, vererõhk, kalorid, puhkeaeg ja palju muud. Lisaks on nutikellaga kaasas vee meeldetuletused, isikupärastatud meeldetuletuste seaded, liigutustega juhtnupud, sotsiaalmeedia ja sõnumirakenduste tugi ja palju muud. Suur 1,65-tolline 240 x 284 IPS eraldusvõimega ekraan ja ülikitsad raamid tagavad, et iga detail on selgelt nähtav. IP68 tähendab, et kell on täiesti tolmukindel ning vastupidav pritsmetele, vihmale ja vee all. Tööaeg on 5 kuni 7 päeva ja laadimisaeg vaid 2 tundi, nii et saate pidevalt teavet oma tervise kohta. Seade on valmistatud tsingisulamist ja karastatud klaasist, mis tagab selle vastupidavuse.

XO/J2-must/2

Tervise jälgimine

Nutikell XO Sport J2 Star ei ole lihtsalt tavaline käekell. Selle abiga saate jälgida oma tervist erinevatel tasanditel. Südame löögisageduse, vererõhu ja põletatud kalorite mõõtmine on vaid mõned saadaolevatest valikutest. Samuti saate jälgida oma und, puhkeaega, läbitud vahemaad ja saada meeldetuletusi vee joomise kohta. Hoolitse oma tervise eest XO J2-ga!

XO/J2-must/8

Tolmu- ja veekindlus

Nutikellad pole mitte ainult stiilsed, vaid ka vastupidavad. IP68 sertifikaadiga on see täiesti tolmukindel ning vastupidav pritsmetele, vihmale ja vee all. See on ideaalne kaaslane nii treeningul kui ka igapäevaelus. Kvaliteetsest tsingisulamist ja karastatud klaasist valmistatud käekell on valmis vastu võtma mitmesuguseid väljakutseid. See on suurepärane treeningkaaslane: see on higikindel ja pakub professionaalseks spordianalüüsiks 20 spordiala.

XO/J2-must/9

Pikad töötunnid

5-7 päeva - see on kella pideva töötamise aeg, mis võimaldab teil oma tervist ja tulemusi jälgida peaaegu nädala jooksul. Väljalülitatud ekraaniga ooterežiimis võib kell töötada 30 päeva. 240 mAh polümeeraku laadimisaeg on vaid kaks tundi.

XO/J2-must/10

Isikupärastamine

Nutikell XO Sport J2 Star võimaldab oma välimust isikupärastada. Saate valida mitmesuguste traditsiooniliste ja digitaalsete kella sihverplaadi stiilide vahel, et sobitada oma kella oma maitse järgi. Lisaks on teil võimalus telefonist oma fotosid üles laadida ja kella sihverplaadiks seada, andes sellele ainulaadse iseloomu. Lisaks saab kella Bluetoothi kaudu ühendada nutitelefoniga, mis võimaldab juurdepääsu kontaktidele ja telefonikõnedele.

XO/J2-must/1

Hääleabiline

Nutikella XO Sport J2 Star üks arenenumaid funktsioone on sisseehitatud hääleassistent. Selle toiteallikaks on tehisintellekt ja see võimaldab kellale häälkäsklusi anda. See on suurepärane lahendus, kui peate kiiresti ilma nutitelefoni klaviatuuri kasutamata kontrollima ilma, määrama meeldetuletuse või saatma tekstisõnumi. Hääleabiline lisab mugavust ja võimaldab keskenduda muule.

XO/J2-must/5

Sõnumitoojad

Nutikellaga XO Sport J2 Star saad olla kursis populaarsemate suhtlusvõrgustike olulisemate uudiste ja teadetega. Sisseehitatud rakendused nagu WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp ja teised võimaldavad lugeda sõnumeid ilma telefoni taskust välja võtmata. See sobib suurepäraselt siis, kui oled keset trenni või kui sul on käed tööd täis.

XO/J2-must/6

Komplekt sisaldab:

  • Vaata
  • Laadimiskaabel
  • Silikoonrihm (pikkus 220mm, reguleeritav pikkus 145-190mm)
Bränd XO
Mudel XO-J2
Värv Must
RAM 192 KB, ROM: 256 KB, Flash: 65 MB
Ühilduvad platvormid ja nõuded Android 4.4 (kaasa arvatud) ja uuemad, iOS 9.0 (kaasa arvatud) ja uuemad
Rakendus FitCloudPro
Funktsioonid Pulss, uni, rõhk, puhkus, vahemaa, rõhk, põletatud kalorid, vee joomise meeldetuletus, mitte segada režiim, meeldetuletused, žestijuhtimine, telefoni leidmine, Bluetooth, WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, liin , Kakao Talk jne,
Keeled poola, ukraina, vene, inglise,
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles