Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Remax Watch8 must

Nutikell Remax Watch8 must
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1536990
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remax Watch8 nutikell (must)

Nutikell on varustatud 2.5D Retina ekraaniga, pakkudes mugavat ligipääsu funktsioonidele ja seadistustele. Veelgi enam, see paistab silma oma pika aku tööea ja juhtmevaba laadimise poolest. See pakub mitmeid spordirežiime ning jälgib pulssi ja und. Samuti toetab see Siri ja Alipayd ning sellel on 8762DT kiip, mis tähendab seadme tõhusat tööd.

Remax/WATCH8-Must/1

Võimaldab teil oma vormisoleku eest hoolitseda

Nutikell pakub mitmeid spordirežiime, sealhulgas jooksmine, jalgpall, tennis, rattasõit ja korvpall. See loendab põletatud kalorite arvu, astutud samme ja läbitud vahemaad. Lisaks on Remax Watch8 veekindel, nii et saate seda vabalt kasutada intensiivsete treeningute või ebasoodsate ilmastikutingimuste ajal.

Remax/WATCH8-Must/2

Oma tervise nimel

Remax Watch8 on teie isiklik assistent, mis muudab teie tervise eest hoolitsemise lihtsamaks. Nutikell mõõdab pulssi, vere küllastumist, vererõhku ja kehatemperatuuri. Lisaks jälgib see und, registreerides selle pikkuse ja kvaliteedi – nii saad kiiremini kahjulikud harjumused kõrvaldada.

Remax/WATCH8-Must/6

Palju kasulikke funktsioone

See ei ole Remax Watch8 eeliste lõpp. Nutikell pakub selliseid funktsioone nagu GPS, stopper, kalkulaator, hingamisharjutused ja muusikapleier. Veelgi enam, see võimaldab teil eemalt pildistada, vaadata ilmateadet ja hõlbustab nutitelefoni leidmist, kui unustasite, kuhu selle panite. See võimaldab juurdepääsu ka menstruaalkalendrile.

Remax/WATCH8-Must/7

Lihtne käsitsemine ja mugav ostlemine

Nutikella kasutamine ei tekita teile probleeme. Nutikell on varustatud Retina 2.5D puutetundliku ekraaniga, mis tagab mugava ligipääsu funktsioonidele ja seadistustele. Samuti saate kohandada valimismustrit ja menüü kujundust. Veelgi enam, nutikell toetab Siri häälassistenti – soovitud funktsiooni aktiveerimiseks piisab lihtsast häälkäsklusest. Lisaks töötab Remax Watch8 koos Alipayga kiireks ja mugavaks veebiostlemiseks.

Remax/WATCH8-Must/8

Rääkige vabalt telefoniga ja lugege teateid

Nutikell võimaldab teha ja vastu võtta sissetulevaid kõnesid, samuti kontrollida kõnelogi. Kõik, mida pead tegema, on importida valitud telefoninumbrid kella. Remax Watch8 võimaldab lugeda ka märguandeid sellistest rakendustest nagu Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat jne. Nii olete alati oma lähedastega ühenduses.

Remax/WATCH8-Must/3
Tootja Remax
Mudel Vaata 8
Värv must
Ekraan Võrkkesta, 2,5D
Kiip 8762DT
Ühilduvus Alipay, Siri
Laadimisaeg 15 min
Laadimispinge 5V
Operatsioonisüsteemid Android, iOS
Rakendus RDFit
Bluetooth 5,0 / 3,0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles