Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS (liivakivi)

  • 268.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 89.66 €
Kaubamärgid Mobvoi
Kauba ID: 1463153
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS (liivakivi)

TicWatch Pro 5 GPS on töökindel nutikell, mis annab sulle mugava ligipääsu kõige olulisemale infole! Pöörlev kroon ja selge 1,43-tolline ülimadala energiatarbimisega OLED-ekraan muudavad kasutamise lihtsaks. Võimas aku tagab kuni 45 päeva kasutusaega ning seadme toiteallikaks on Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 kiip. See toetab Wear OS-i, mis võimaldab teil muuhulgas ostude eest tasuda, YouTube'is muusikat kuulata või Google Mapsi kasutada. muid asju. Sellel on mitu spordirežiimi ning kompass ja GPS aitavad teil kõikjale tagasi jõuda. Samuti pakub see mitmeid tervise jälgimise funktsioone, mis aitavad teil oma kehast veelgi rohkem kasu saada.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/1

Selge OLED-ekraan

Hankige kiire ja mugav juurdepääs seadme kõikidele funktsioonidele. Nutikellal on suure jõudlusega 1,43-tolline OLED-ekraan. Neil on ka teine ekraan, mis näitab põhiteavet, nagu aeg, pulss või põletatud kalorid. Neil on ka väga madal energiatarve. Need on valmistatud ülitugevast materjalist. kvaliteetne klaas, mis on vastupidav sõrmejälgedele. Lisaks saate selle välimust isikupärastada, valides kuni 1000 saadaoleva kella sihverplaadi stiili hulgast.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/11

Kuni 45 tööpäeva

Kasutage oma nutikella vabalt, muretsemata, et aku saab liiga kiiresti tühjaks. Vastupidav 628 mAh aku võib pakkuda kuni 45 päeva kasutusaega põhirežiimis ühe laadimisega või kuni 80 tundi nutirežiimi kasutades. Tänu uuenduslikule kiirlaadimistehnoloogiale saad seda laadida kuni 65% vaid 30 minutiga ning 15-minutiline laadimine võimaldab kasutada nutikella terve päeva!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/3

GPS teie randmel

TicWatch Pro 5 GPS-iga leiad hõlpsalt tee koju või avastad uusi kohti! Nutikell ühendub kõigi 5 satelliidisüsteemiga – GPS, GLONASS, Galileo, QZSS ja Beidou. Seade pakub täpseid asukohaandmeid kõikjal, kus te viibite! Veelgi enam, sellel on ka sisseehitatud kompass – koordinaatide määramiseks piisab vaid ühest puudutusest. Kas soovite teada, kui kaugel olete valitud sihtkohast? Lihtsalt raputage oma randme!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/4

Jälgige oma pulssi 24 tundi ööpäevas

Hankige teavet oma keha kohta igal ajal ja igal pool! TicWatch Pro 5 GPS jälgib pidevalt sinu pulssi 24 tundi ööpäevas. Lisaks saadab nutikell koheselt hoiatuse, kui teie pulss on kõrge või madal puhkeolekus ja treeningu ajal, andes teile täieliku ülevaate teie südame tervisest. Täiustatud ebaregulaarse südamelöögi tuvastamise tehnoloogia tuvastab laia valikut südame rütmihäireid, sealhulgas kodade virvendusarütmiat, ja hoiatab teid reaalajas võimalike südame terviseprobleemide eest. (Märkus. See funktsioon ei ole mõeldud ühegi haiguse diagnoosimiseks ega raviks ega muul meditsiinilisel eesmärgil.)

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/5

Teie tervise nimel

Saate vaid mõne sekundiga teada oma tervise kõige olulisemad parameetrid! Nutikell annab teile teada teie vere hapnikusisaldusest, stressist, pulsisagedusest või treeningujärgsest taastumisvajadusest vigastuste vältimiseks. Pakun ka une jälgimise funktsiooni, mis võimaldab jälgida oma une etappe, hingamissagedust ja naha temperatuuri. Rakendus Mobvoi Health annab teile hõlpsa juurdepääsu kõigile teie andmetele.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/6

Sportlaste eest hoolitsemine

Jooksmine, rattasõit või ehk ujumine? TicWatch Pro 5 GPS pakub rohkem kui 100 spordirežiimi, nii et kindlasti leidub igaühele midagi. Nutikell mõõdab ka läbitud vahemaad, põletatud kalorite arvu või päeva jooksul läbitud korruste arvu. Täiustatud algoritmid ja pidev GPS-kalibreerimine tagavad üksikasjalikud ja täpsed mõõtmised, mis aitavad teil saavutada veelgi rohkem. Nutikellaga on kaasas ka biomeeter, et jälgida õhurõhu ja kõrguse kõikumisi.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/7

Sinu igapäevane assistent

Tee oma igapäevased tegevused lihtsamaks! Mobvoi nutikellad on varustatud Google'i uusima Wear OS-iga, mis annab teile juurdepääsu paljudele lahedatele funktsioonidele. Lisage oma maksekaart Google Walletisse ja makske tänu Google Payle mugavalt tundide kaupa! Samuti saate kuulata oma lemmikmuusikat YouTube'ist, navigeerida linnas Google Mapsi abil, võtta vastu/keelduda sissetulevaid kõnesid või saada rakendustelt märguandeid. Teie võimalused on peaaegu piiramatud – vaadake ise!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/8

Pöörates tähelepanu detailidele

TicWatch Pro 5 GPS on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Ergonoomiline ja kerge disain tähendab, et te isegi ei tunne, et kannate seda randmel! Nutikella rihm on valmistatud nahale ohutust silikoonist, nii et te ei pea ärrituse pärast kartma. See on 5 ATM veekindel, nii et te ei pea seda isegi ujumise ajal ära võtma! Lisaks on see saanud ka US-MIL-STD 810H sertifikaadi, mis vastab kõrgeimatele vastupidavusstandarditele.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/9

Kaasas

  • nutikell
  • laadimiskaabel (USB-A/magnetpistik)
  • kasutusjuhend
Tootja Mobvoy
Mudel TicWatch Pro 5 GPS
Ekraan 1,43" OLED ekraan
Luba 466 x 466 326 pikslit tolli kohta
operatsioonisüsteem Google'i Wear OS
Kiip Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 kantav platvorm
Mälu RAM: 2 GB / ROM: 32 GB
Juhtmeta ühendus Bluetooth 5.2/Wi-FI: 2,4 GHz
GNSS GPS Beidou Glonass Galileo QZSS
NFC maksed Google Pay / 13,56 MHz
Andurid Kiirendusmõõtur, güroskoop, HD PPG südame löögisageduse andur, SpO2 andur, nahatemperatuuri andur, madala latentsusega kehaväline andur, baromeeter, kompass
Aku mahutavus 628 mAh
Vastupidavus 5ATM/MIL-STD-810X
Toimimisaeg 45 päeva (ESENTIAL režiim), 80 tundi (SMART režiim)
Rakendus Mobvoi tervis
Mõõtmed 50,15 x 48 x 12,3 mm
Kaal 44,35 g
Värv liivakivi
Materjal Metall, alumiinium, nailon klaaskiuga
Rihma materjal Silikoon
Riba laius 24 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles