Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS (Shadow Black)

  • 277.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 92.66 €
Kaubamärgid Mobvoi
Kauba ID: 1456783
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra nutikell GPS-iga

TicWatch Pro 3 Ultra GPS on teie isiklik assistent. See vastab MIL-STD-810G vastupidavusstandardile, nii et see võib teid peaaegu kõikjale viia. See on varustatud ka GPS-i ja baromeetriga, et rahuldada nõudlike kasutajate vajadusi. Gorilla Glassi ekraan on sõrmejäljekindel ja annab teile lihtsa juurdepääsu olulisele teabele. Pika kasutuseaga aku võimaldab kellal vastu pidada kuni 45 päeva, mistõttu on see ideaalne erinevat tüüpi ekspeditsioonideks. Sellel on mitmeid tervise jälgimise funktsioone ja saate seda kasutada ka ostude eest tasumiseks, uudiste lugemiseks või võrguühenduseta Spotifys muusika kuulamiseks. Vaata, millega ta sind veel üllatada suudab!

Mugav juurdepääs teabele

Mobvoi nutikellal on topelt 1,4-tolline 2,0 AMOLED Retina ekraan eraldusvõimega 454 x 454, jättes kogu olulise teabe teie käeulatusse. Lisaks on ekraanil madal energiatarve. Samuti saate reguleerida heledust.

Sisseehitatud GPS

Hankige endale parim marsruut. Mobvoi nutikellal on juurdepääs kõigile 5 satelliitsüsteemile: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS ja Beidou, mis aitavad teil planeerida parimat reisi, jälgida marsruuti ja viia teid sihtkohta kõikjal maailmas.

Vastupidav aku

Mobvoi nutikell on varustatud 577 mAh akuga, mis vastab ligikaudu 45-päevasele kasutamisele ilma laadimiseta ESSENTIAL-režiimis ja 72-tunnisele SMART-režiimi sisselülitamisel. Nüüd saate treenida, muretsemata seadme aku ootamatu tühjenemise pärast.

Tõhus töö

TicWatch Pro 3 Ultra GPS on suure jõudluse ja suure mälumahuga. See on varustatud sisseehitatud Qualcomm Snapdragon 4100 kiibi ja Mobvoi protsessoriga, mis tagavad kiire ja usaldusväärse jõudluse. Seadme mälu on 1 GB muutmälu ja 8 GB ROM-i.

Oma tervise eest hoolitsemine

Mobvoi nutikellad on varustatud mitmete kasulike funktsioonidega, mis aitavad teil oma keha jälgida. TicWatch Pro 3 Ultra GPS mõõdab vere küllastumist 24/7, jälgib und, pulssi 24/7 ja stressitaset. Samuti on olemas hingamisharjutused, mis aitavad lõõgastuda. Lisaks mõõdab see mürataset vahemikus 30 dB kuni 120 dB ja hoiatab teid, kui see on liiga kõrge, kaitstes teie kuulmist ja närvisüsteemi.

Spordisõpradele

Kui armastad aktiivset puhkust, meeldivad Sulle kindlasti Mobvoi nutikellad. Kaljuronimine, jooksmine, rattasõit, jooga – need ja teised distsipliinid leiate TicWatch Pro 3 Ultra GPS-ist. Lisaks lisandub pidevalt uusi erialasid; peate lihtsalt värskendama rakendused TicExercision ja TicHealth uusimale versioonile. Lisaks pakub TicHealth teile põhiteavet teie kehalise vormi ja edusammude kohta, et saaksite oma treeningu tõhusust parandada ja oma eesmärke kiiremini saavutada. Sellel on ka baromeeter, mis annab teile õhurõhku mõõtes kõrgusteavet.

Kerge ja mugav

TicWatch Pro 3 Ultra GPS-i disain on 29% kergem kui eelmistel mudelitel ja aku mahtuvus on suurenenud 40%. Lisaks tagab selle ergonoomiline disain kauakestva mugavuse. Rihm on valmistatud nahasõbralikust silikoonist ja selle oranžid aktsendid annavad sellele ainulaadse välimuse. Teip on vastupidav äärmuslikele temperatuuridele, kemikaalidele, õlilistele vedelikele ja oksüdatsioonile.

Peaaegu igasuguste ilmastikutingimuste jaoks

Mobvoi nutikellad on ette valmistatud erinevate ilmastikutingimuste jaoks. Läbinud arvukalt katseid, on see vastupidav välistele teguritele, sealhulgas madalatele ja kõrgetele temperatuuridele, niiskusele, päikesevalgusele, põrutustele, madalale rõhule, tolmule ja liivale. Seda saab ka basseini kaasa võtta ja see on kaitstud IP68 veekindluse reitinguga.

Google'i Wear OS

Mobvoi nutikelladest saab teie igapäevane abiline. See võimaldab teil teha makseid Google Payga. Liiklusteabe hankimiseks saate kasutada ka Google'i assistenti, kaarte jne. Spotifys saate muusikat kuulata ka võrguühenduseta.

Isikupärastage selle välimus

Kohandage oma Mobvoi nutikella välimust vastavalt oma vajadustele. Seade pakub laia valikut värve, mida saab nutikella ekraanil kohandada. Valige 18 saadaoleva värvi hulgast ja andke oma TicWatch Pro 3 Ultra GPS-ile ainulaadne välimus.

Kaasas

  • nutikell
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Bränd Mobvoy
Mudel TicWatch Pro 3 Ultra GPS
Mõõtmed 47 x 48 x 12,3 mm
Kaal 41g
Värv vari must
Materjal roostevaba teras, nailon klaaskiuga, silikoon
Ekraan Corning Gorilla Glass, sõrmejäljevastane kate
Varda pikkus 22 mm
operatsioonisüsteem Google'i Wear OS
Kiip Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100, Mobvoi protsessor
Mälu RAM: 1 GB / ROM: 8 GB
Ekraan 1,4-tolline, 454*454, 326 PPI, täisvärviline, alati sees, AM OLED + FSTN
Juhtmeta ühendus Bluetooth 5.0
GNSS GPS + Beidou + GLONASS + Galileo + QZSS
NFC maksed Google Pay
Andurid Kiirendusmõõtur, güroskoop, HD PPG südame löögisageduse andur, SpO2 andur, madala latentsusega kehaväline andur, baromeeter
Aku mahutavus 577 mAh
Vastupidavus IP68/MIL-STD-810G
Tööaeg 45 päeva (ESENTIAL režiim), 72 päeva (SMART režiim)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles