Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mibro Watch T2 Light (kuldne)

Nutikell Mibro Watch T2 Light (kuldne)
Laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid Mibro
Kauba ID: 1713588
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Mibro Watch T2 Light (kuldne)

Saate Mibro Watch T2 Lightiga märguannetele katkematu juurdepääsu. Nutikell pakub erinevaid funktsioone, mida saate igapäevaselt kasutada. Teie käsutuses on Bluetooth-ühendus, tervise jälgimine, GPS ja palju muud. Lisaks on see 2ATM veekindel ja pakub 105 spordirežiimi, nii et igaühele leidub midagi. Vaata, millega see sind veel üllatada võib!

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/6

Bluetooth 5.3

Nautige Watch T2 Lighti usaldusväärset jõudlust. Nutikell on varustatud topelt Bluetooth 5.3 kiibiga, mis loob stabiilse ühenduse sinu nutitelefoni ja kella vahel. Veelgi enam, see tagab väiksema energiatarbimise ja parandab 2,5D GPU tööd 80%, tagades seeläbi seadme sujuva töö.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/11

Võtke vastu telefonikõnesid

Nutikell pakub Bluetooth-ühenduvust, et saaksite kiiresti ja mugavalt telefonile vastata, kui olete jõusaalis, tööl jne. Samuti saate sissetulevast kõnest keelduda, saates numbrile SMS-sõnumi. Märkus: funktsioon on saadaval nutikelladele, mis käitavad operatsioonisüsteemi Android 6.0 või uuemat versiooni.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/1

AMOLED HD ekraan

Mibro Watch T2 Lightiga saate mugava juurdepääsu teatistele. Nutikellal on 1,75" AMOLED HD ekraan eraldusvõimega 390 x 450. Veelgi enam, 340 PPI pakub laia värvigamma, nii et pilt on selge ja detailne. Saate määrata ka ühe paljudest saadaolevatest ekraanisäästjatest. Lisaks Kella välimuse isikupärastamiseks on rakenduses saadaval erinevad sihverplaadi kujundused.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/2

GPS ja baromeeter

Nutikellal on sisseehitatud GPS ning see toetab Beidou, GLONASS, Galileo ja QZSS. Selle tulemusena annab see teie asukoha suure täpsusega ja võimaldab salvestada läbitud marsruudi. Veelgi enam, BOSCH-BMI270A kvaliteetne 6-teljeline andur salvestab täpselt iga liigutuse, kui randme liigutate. Baromeeter aga mõõdab sinu hetkekõrgust ja rõhku – ideaalne ronimiseks.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/4

Une jälgimine

Nutikell pakub une jälgimise funktsiooni, mille käigus salvestab andmed sinu unefaaside kohta, näiteks REM ehk uinak. Seejärel loob see aruande, mis sisaldab teavet näiteks une pikkuse või kvaliteedi kohta. See aitab teil oma bioloogilist kella paremini tundma õppida ja halbu harjumusi kaotada.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/9

Oma tervise eest hoolitsemine

Nutikell aitab sul oma tervise eest veelgi paremini hoolt kanda. Sisseehitatud 4PD maatrikssensor mõõdab täpselt sinu pulssi ööpäevaringselt, vere küllastumist iga tunni tagant ja stressitaset ning pakub hingamisharjutusi. Veelgi enam, see pakub menstruaalkalendri funktsiooni ja jälgib teie tsükli erinevaid faase.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/10

105 spordirežiimi

Kas juhite aktiivset elustiili või soovite oma treeningute efektiivsust suurendada? Kui jah, on Mibro Watch T2 Light teile kindlasti kasulik. Nutikell pakub koguni 105 spordirežiimi – teie käsutuses on ujumine, jooga, tennis, jooksmine, korvpall ja palju muud. Igaühele leidub midagi. Nutikell genereerib ka treeningaruandeid ja kuvab näpunäiteid, et saaksite oma edusamme jälgida ja treeningut veelgi enam kohandada.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/8

Veekindel ja mugav

Treeni muretult ka vihmaga. Nutikell on 2ATM veekindel, nii et saad seda edukalt kanda ka intensiivsete treeningute ajal. Kuid ärge kasutage kella sukeldumise, surfamise jms ajal. Mibro Watch T2 Light on samuti mugav ega tekita selle kandmisel ebamugavust. Samuti saate valida 2 tüüpi rihmade vahel: nahk ja silikoon, et saaksite valida endale sobiva (komplekt sisaldab silikoonrihma).

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/5

Veelgi rohkem lisafunktsioone

Unustasite võtmed või uksekaardi? Mibro Watch T2 Lightiga pole see probleem. Nutikella abil saad kiiresti ja mugavalt ust avada, kui tuua kella ukse lähedale. Märkus: funktsioon on saadaval NFC-toega seadmete jaoks ja kellale saab määrata kuni 3 pääsukaarti. Samuti võimaldab toode kontrollida ilmateadet, hallata pleierit, lülitada sisse äratuskell või stopper ja palju muud.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/3

Pikk tööaeg

Kasutage nutikella vabalt, muretsemata äkilise äravoolu pärast. Kellal on kauakestev aku, mis võimaldab igapäevaseks kasutamiseks umbes 10 päeva tööd. Kui aga kasutada GPS-funktsiooni, ulatub tööaeg 15 h, muusikat kuulates aga ca 4,5 h. Teisalt jääb nutikell ooterežiimi 45 päevaks. Aku protsendinäidik võimaldab reaalajas jälgida aku taset ja õigeaegselt energiat uuendada – laadimine võtab aega umbes 3 h.

Mibro/Kell-T2-Light-Gold/7

Kaasas

  • nutikell
  • silikoonist rihm
  • kasutusjuhend
  • magnetiline USB-A laadimiskaabel
NUTIKELL
Tootja Mibro
Mudel T2
Värv Kuldne
Sihverplaadi mõõdud 50,95 × 36,67 × 11,3 mm
Materjal Metall, plastik, silikoon
Kaal 54,13 g (kell silikoonrihmaga)
Veekindlus IP67
Kõlar Jah
Mikrofon Jah
RIHM
Materjal Silikoon
Laius 22 mm
Pikkus 254 mm
BLUETOOTH
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi leviala 10 m
EKRAAN
Tüüp Amoled HD
Suurus 1,75"
Resolutsioon 390 x 450
Materjal Klaas
AKU
Mahutavus 300 mAh
Laadimisviis Magnetkaabel
Laadimisaeg u. 3 h
Tööaeg u. 10 päeva
Ooterežiimi tööaeg u. 45 päeva
APP
Nimi Mibro Fit
Ühilduvus Android 5.0 ja uuemad, iOS 10.0 ja uuemad
KEELED
Süsteem lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, prantsuse, jaapani, korea, hispaania, portugali, vene, tai, araabia, vietnami, türgi, indoneesia, pärsia, saksa, itaalia, hollandi, heebrea, poola, kreeka, taani, rootsi, norra, soome, ukraina, tšehhi, slovaki, ungari, rumeenia, serbia, eesti, läti, leedu, malaisia
Toetab rakendus lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, prantsuse, jaapani, korea, hispaania, portugali, vene, tai, araabia, vietnami, türgi, indoneesia, pärsia, saksa, itaalia, hollandi, heebrea, poola, kreeka, taani, rootsi, norra, soome, ukraina, tšehhi, slovaki, ungari, rumeenia, serbia, eesti, läti, leedu, malaisia
SPORT
Spordirežiimid Õues jooksmine, jooksulint, kõndimine, matkamine, jooksmine; jalgrattasõit, väliujumine; Trekking, triatlon, rulluisutamine, kaljuronimine, rula, parkour, tuulelohede lennutamine, frisbee, ATV, ratsutamine; Vahelejätmine, jõutreening, elliptreening, kükid, kätekõverdused, vabatreening, sammumasin, kõndimismasin, aeroobika, jooga, pilates, sõudmine, ronimismasin, hantlitreening, kangitreening, jõutõstmine, venitused, risttreening, kõrge -intensiivsusega intervalltreeningud, hiphop, zumba, peotants, kõhutants, jazz, ladina tants, ballett; Korvpall, jalgpall, sulgpall, pingpong, tennis, ragbi, piljard, keegel, võrkpall, süstikpall, käsipall, pesapall, pehmepall, kriket, rannajalgpall, rannavõrkpall, väravapall, jäähoki, squash, veepall, dodgeball, golf, maadlus, võitlusmäng Kunst, taiji, tai poks, judo, taekwondo, poks, karate, vehklemine, kendo, aerulaud, veepall, veesport, aerutamine, sukeldumine, snorgeldamine, surfamine, purjetamine, süsta, jõupaadiga sõitmine, väliuisutamine, siseuisutamine, Curling, Lumespordialad, Jäähoki, Mootorsaanisõit, Kelgutamine; vibulaskmine, kalapüük
FUNKTSIOONID
Vaata Pulss, SpO2, kaugus, treeninghingamine, vererõhk, une jälgimine, taimer, äratus, stopper, kalkulaator, kalender, ilm, menstruaalkalender, telefoni leidmine, Bluetooth-ühendus, muusika juhtimine, muusika taasesitus, rakenduse sõnumite meeldetuletus, sissetulev kõne meeldetuletus, tervise jälgimine
Rakendus Rakenduse tõukemärguanne, ilmateatis, sissetuleva kõne märguanne, tervise jälgimine, kontaktide haldamine, kella leidmine, kaugfotod, veevalimise seade, liikumise salvestamine, une jälgimine
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles