Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mibro Watch Lite 2 (Kreeka)

Nutikell Mibro Watch Lite 2 (Kreeka)
Laos
  • 63.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.33 €
Kaubamärgid Mibro
Kauba ID: 1460098
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Mibro Watch Lite 2 (toodet saab aktiveerida ainult Kreekas)

Mibro Watch Lite 2 on mitmekülgne nutikell, mis annab teile mugava juurdepääsu märguannetele, võimaldab teil helistada ja aitab teil oma vormisoleku eest hoolt kanda. See pakub valida 60 spordirežiimi vahel ja võimaldab teil jälgida oma pulssi või und. Sellel on ka värviline AMOLED ekraan ja 2 ATM-i veekindlus. Seade töötab ühe laadimisega kuni 12 päeva.

ühendust pidama

Kas keegi helistab sulle? Te ei pea enam oma nutitelefoni rahakotist või taskust välja võtma. Nüüd saate telefonikõnedele vastata otse oma nutikellast! Kas olete hõivatud ja eelistate hiljem tagasi helistada? See pole ka probleem – Watch Lite 2 võimaldab teil kiiresti kõne tagasi lükata ja saata ühe vaikesõnumitest. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses!

Täiustatud disain

Nautige kasutusmugavust. Nutikell on erakordselt kerge ja mugav ning selle rihm on valmistatud pehmest, meeldivalt puudutavast nahast. Pealegi tagab metallkorpus selle vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele. Samas näeb seade väga hea välja – see võib olla suurepärane täiendus sinu igapäevasele stiilile. Samuti on see veekindel kuni 2 ATM-i – ei karda higi, vihma ega pritsmeid! Komplekti kuulub ka silikoonrihm.

Värviline AMOLED ekraan

Nutikella sisseehitatud AMOLED-ekraan tagab selge pildi ja erksad värvid ka karmides valgustingimustes. Watch Lite 2 toetab ka funktsiooni Always On Display, nii et saate vaadata praegust kellaaega igal ajal ilma ühtegi nuppu vajutamata. Kas soovite muuta oma ekraani välimust? Pole probleemi, valige paljude saadaolevate kella sihverplaatide ja kolme menüü kujunduse hulgast.

Tõhus töö

Uuenduslik kahetuumaline kiip vastutab nutikella sujuva ja tõhusa töötamise eest. Unustage kokutamine ja mahajäämused! Seadmel on ka väike energiatarve, mille tulemuseks on pikk tööaeg. Watch Lite 2 mudeli lisaeelis on 2.5D GPU moodul.

Tööaeg kuni 12 päeva

Tänu kauakestvale akule on nutikellal pikk tööaeg. Tavalise igapäevase kasutamise korral saate seda ühe laadimisega kasutada kuni 12 päeva. Põhirežiimis (ilma rakendusega ühendamata) peab seade vastu umbes 60 päeva. Watch Lite 2 võimaldab ka umbes 7,5 tundi muusikat mängida või umbes 8 tundi telefonikõnesid teha.

Oma tervise eest hoolitsemine

Hoidke oma tervist kontrolli all ja reageerige kiiresti murettekitavatele sümptomitele. Nutikell suudab ööpäevaringselt mõõta pulssi ja kontrollida ka vere hapnikuga küllastumist. Tähelepanuväärne on ka une jälgimise funktsioon – tänu sellele parandad oma öörahu kvaliteeti. Watch Lite 2 on kasulik ka menstruaalkalendrina. Samuti mõõdab see teie stressitaset ja soovitab lõõgastavaid hingamisharjutusi.

Valikus on 60 spordirežiimi

Saavutage oma lemmikspordialal aina paremaid tulemusi või proovige midagi uut. Nutikell Watch Lite 2 aitab sul oma füüsilise vormi eest hoolt kanda! See loendab põletatud kaloreid, mõõdab läbitud vahemaad ja pakub kuni 60 spordirežiimi, nagu jooksmine, rattasõit või hüppamine. Kas olete järgmise treeningu lõpetanud? Jaga selle lühikirjeldust oma sõpradega!

Lisafunktsioonid

Nutikellade võimalused sellega ei lõpe. Muuhulgas pakub seade kalendrit, taimerit, stopperit ja kalkulaatorit. See töötab hästi ka äratuskellana ja võimaldab teil muusikapleieri või nutitelefoni kaamerat kaugjuhtida. Saate seda kasutada ka ilmastiku kontrollimiseks. Samuti on olemas energiasäästurežiim, ekraanilukk, paroolikaitse, suvand Mitte segada ja funktsioon, mis aitab teil kella leida. Watch Lite 2 tuletab teile ka liikumist meelde.

Kasti

  • Nutikas käekell (nahast rihmaga)
  • Silikoonist rihm
  • Kasutusjuhend
  • USB-A laadimiskaabel magnetpistikuga

Spetsifikatsioon:

Bränd Mibro
Nimi Mibro kellavalgusti 2
Mudel XPAW1011
Mõõtmed Φ44,7 mm, paksus: 11,2 mm (ilma pulsiandurita)
Riba laius 22 mm
Rihma pikkus Kuni 248 mm
Kaal 54,2 g (nahast rihm), 53,8 g (silikoonrihm)
Materjal Metall + (PA + GF) + silikoon/nahk
Ekraan 1,3" AMOLED HD ekraan
Kõlar Jah
Mikrofon Jah
Toimimisaeg Kuni 12 päeva (igapäevane kasutamine) / kuni 60 päeva (põhirežiim)
Laadimisviis Magnetiline pistik
Bluetoothi versioon 5.1
Andurid Optiline pulsiandur, SpO2 andur, kiirendusmõõtur
Veekindel 2 sularahaautomaati
Rakendus Mibro Fit
Toetatud süsteemid Android 5.0 ja uuemad, iOS 10.0 ja uuemad (funktsioonid võivad erineda olenevalt nutikella mudelist, nutitelefonist ja riigist)
Toetatud keeled lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, jaapani, korea, prantsuse, hispaania, portugali, vene, tai, araabia, kreeka, vietnami, türgi, saksa, itaalia, hollandi, heebrea, poola, indoneesia
Värskendused OTA
Omadused
Värv pruun

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles