Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mibro Watch GS Pro

  • 63.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.33 €
Kaubamärgid Mibro
Kauba ID: 1713590
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mibro Watch GS Pro nutikell

Ronimine, ujumine või võib-olla kajakimatk? Mibro Watch GS Pro võib teiega kaasas olla peaaegu kõikjal. See on vastupidav karmidele ilmastikutingimustele ja pakub valida kuni 105 spordirežiimi vahel. Veelgi enam, see on varustatud täpse GPS-iga ja võimaldab mugavat Bluetooth-ühendust. Saate seda ühe laadimisega kasutada kuni 20 päeva ning 1,43-tolline AMOLED-ekraan tagab selge juurdepääsu märguannetele ja seadetele. Kaasas on ka 2 kellarihma: silikoonist ja nailonist.

Mibro/Watch-GS-Pro/1

Ettevalmistatud rasketeks oludeks

Nutikell on loodud karmide ilmastikutingimuste jaoks. Kella sihverplaat on valmistatud 316L roostevabast terasest, mis tagab vastupidavuse kahjustustele ja korrosioonile. Veelgi enam, Mibro Watch GS Pro on 5ATM veekindel – saate selle edukalt basseini äärde viia ja vihma käes kanda.

Mibro/Watch-GS-Pro/2

Kvaliteetne ekraan

Mibro Watch GS Pro abil saate teateid hõlpsalt lugeda. Nutikellal on 1,43" AMOLED ekraan, mis koos 461 PPI-ga tagab kvaliteetse, selge ja rikkalike detailide pildi. Saate määrata ka ekraanisäästja – disainilahendusi on palju. Veelgi enam, sisseehitatud valgusandur reguleerib ekraani heledust automaatselt vastavalt valitsevatele tingimustele.

Mibro/Watch-GS-Pro/6

Täpne asukoha ja kõrguse mõõtmine

Nutikell toetab GPS-i, BDS-i, GLONASS-i, GalileoGPS-i ja QZSS-i, nii et see jälgib täpselt teie asukohta. Lisaks mõõdab sisseehitatud baromeeter täpselt kõrgust ja rõhku, mis tuleb kasuks mägedes matkates. Veelgi enam, 9-teljeline güroskoop salvestab täpselt iga teie liigutuse.

Mibro/Watch-GS-Pro/9

Jälgib teie tervist

Mibro Watch GS Pro kasutab täiustatud 4PD maatriksandurit, et mõõta täpselt teie pulssi 24 tundi ööpäevas. Veelgi enam, see mõõdab teie vere küllastumist iga tund, et saaksite murettekitavatele sümptomitele kiiresti reageerida. Samuti jälgib see une erinevaid faase ja uinakuid ning koostab kogutud teabe põhjal aruande selle kvaliteedi ja pikkuse kohta. Nüüd saate hõlpsalt halbadest harjumustest loobuda ja lõpuks magada korralikult.

Mibro/Watch-GS-Pro/3

Võimaldab teil oma vormi eest hoolitseda

Kas soovite oma harjutusi tõhusamaks muuta? Või tahaksid kätt proovida uutel spordialadel? Mibro Watch GS Pro abil on see võimalik! Nutikell pakub 105 spordirežiimi ning sisaldab jooksmist, rattasõitu, pilatest, maahokit, poksi ja palju muud. Peale igat treeningut genereeritakse raport, millest saad teada, kui palju trenni kulus, kui palju taastumisaega vajad jne.

Mibro/Watch-GS-Pro/5

Tööaeg kuni 20 päeva

Nutikell on varustatud 460 mAh akuga, mis võimaldab töötada kuni 20 päeva igapäevases režiimis (rakenduse ühendusega) ja kuni 60 päeva põhirežiimis (ilma rakenduse ühenduseta). Kui kasutate GPS-i, töötab kell umbes 17 tundi.

Mibro/Watch-GS-Pro/4

Usaldusväärne Bluetooth 5.3 ühendus

Nutikellal on topelt Bluetooth 5.3 kiip, mis tagab stabiilse ühenduse nutitelefoni ja kella vahel. Veelgi enam, see mõjutab väiksemat energiatarbimist ja parandab 2,5D GPU jõudlust 80%, tagades seeläbi seadme sujuva töö. Samuti pakub see Bluetooth-ühendusi, nii et saate telefonile kiiresti ja mugavalt vastata. Samuti saate sissetulevast kõnest keelduda, saates SMS-i.

Mibro/Watch-GS-Pro/7

Lisafunktsioonid

Mibro Watch GS Pro võimaldab hallata oma muusikapleierit, jälgida stressitaset, kasutada hingamisharjutusi, pildistada eemalt või lülitada sisse taimer. Kellalt saab vaadata ka ilmateadet, avada välisuks, kui unustate sissepääsukaardi, kasutada hääleassistenti jne.

Mibro/Watch-GS-Pro/8

Kaasas

  • nutikell silikoonrihmaga
  • nailonist rihm
  • magnetiline USB-A laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
NUTIKELL
Tootja Mibro
Mudel GS Pro
Värv Must
Materjal 316L roostevaba teras, PA, GF, silikoon
Kaal 57,75 g (rihmaga käekell)
Veekindlus 5 ATM
BAR
Materjal Silikoon/nailon
Laius 22 mm
Pikkus 246 mm
BLUETOOTH
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi leviala 10 m
EKRAAN
Tüüp Amoled
Suurus 1,43"
Materjal Klaas
AKUMULAATOR
Mahutavus 460 mAh
Laadimisviis Magnetkaabel
Tööaeg u. 20 päeva (päevarežiim), 60 päeva (põhirežiim)
RAKENDUS
Nimi Mibro Fit
Ühilduvus Android 5.0 ja uuemad, iOS 10.0 ja uuemad
KEELED lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, prantsuse, jaapani, korea, hispaania, portugali, vene, tai, araabia, vietnami, türgi, indoneesia, pärsia, saksa, itaalia, hollandi, heebrea, poola, kreeka, taani, rootsi, norra, soome, ukraina, tšehhi, slovakkia, ungari, rumeenia, serbia, eesti, läti, leedu, mali
SPORT
Spordirežiimid Õues jooksmine, jooksulint, kõndimine, matkamine, jooksmine; jalgrattasõit, väliujumine; Trekking, triatlon, rulluisutamine, kaljuronimine, rula, parkour, tuulelohede lennutamine, frisbee, ATV, ratsutamine; Vahelejätmine, jõutreening, elliptreening, kükid, kätekõverdused, vabatreening, sammumasin, kõndimismasin, aeroobika, jooga, pilates, sõudmine, ronimismasin, hantlitreening, kangitreening, jõutõstmine, venitused, risttreening, kõrge -intensiivsusega intervalltreeningud, hiphop, zumba, peotants, kõhutants, jazz, ladina tants, ballett; Korvpall, jalgpall, sulgpall, pingpong, tennis, ragbi, piljard, keegel, võrkpall, süstikpall, käsipall, pesapall, pehmepall, kriket, rannajalgpall, rannavõrkpall, väravapall, jäähoki, squash, veepall, dodgeball, golf, maadlus, võitlusmäng Kunst, taiji, tai poks, judo, taekwondo, poks, karate, vehklemine, kendo, aerulaud, veepall, veesport, aerutamine, sukeldumine, snorgeldamine, surfamine, purjetamine, süsta, jõupaadiga sõitmine, väliuisutamine, siseuisutamine, Curling, Lumespordialad, Jäähoki, Mootorsaanisõit, Kelgutamine; vibulaskmine, kalapüük
FUNKTSIOONID Meeldetuletused, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat, Bluetooth-ühendus, muusika juhtimine, muusika taasesitus, kaugpäästiku nupp, kella otsimine, sissetuleva kõne märguanne, kõnest keeldumine, mitte segada režiim, rakenduse teade teatised, maailmakell, äratus, ilm, taimer, stopper, lukustuskuva
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles