Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mibro Watch GS (Kreeka)

Nutikell Mibro Watch GS (Kreeka)
Laos
  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid Mibro
Kauba ID: 1460097
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Mibro Watch GS (toodet saab aktiveerida ainult Kreekas)

Valige nutikell, mis muudab teie igapäevaelu lihtsamaks. Mibro Watch GS annab märku sissetulevatest sõnumitest ja kõnedest, pakub kuni 70 spordirežiimi ning selle aku kestvus on kuni 24 päeva. Sellel on ka sisseehitatud GPS. Täiendav eelis on AMOLED värviline ekraan koos funktsiooniga Always On Display. Seade suudab jälgida ka südame löögisagedust, und ja vere hapnikusisaldust.

Usaldusväärne ja tõhus töö

Uuenduslik kahetuumaline kiip vastutab nutikella töökindla töö eest. Tänu sellele saate nautida seadme sujuvat ja tõhusat tööd. GS-mudelil on ka väike energiatarve, mille tulemuseks on pikk tööaeg. Tähelepanu väärib ka sisseehitatud 2,5D GPU ja kuni 60Hz värskendussagedus.

Super-Retina AMOLED ekraan

Nautige eredaid ja selgeid pilte, rikkalikke detaile ja erksaid värve – nutikellal on kvaliteetne 1,43-tolline AMOLED-ekraan. Soovi korral kohandage selle välimust oma maitse järgi, valides saadaolevate kellakujunduste hulgast või laadides üles oma foto. GS-mudelil on ka Always On Display, nii et saate kellaaega igal ajal ilma nuppu vajutamata kontrollida.

Sisseehitatud navigatsioonisüsteemid

Nutikell kasutab täiustatud navigatsioonisüsteeme nagu GPS, Beidou ja GLONASS. See võimaldab tal kiiresti ja täpselt salvestada teie valitud marsruudid. Nautige iga reisi ja ole kindel, et teie seade ei vea teid alt. Te ei pea enam lootma nutitelefoni navigeerimisele!

Tervelt 70 spordirežiimi

Viige Mibroga tippvormi. Nutikell loeb põletatud kaloreid, mõõdab läbitud vahemaad ja võimaldab valida 70 spordirežiimi vahel. Rattasõit, jooksmine või ehk kaljuronimine? Kindlasti leiate midagi, mis teile meeldib! Pärast treeningut on teil juurdepääs ka üksikasjalikule teabele ja statistikale – kasutage lihtsalt rakendust. Jälgige oma edusamme ja seadke uued eesmärgid!

Hoolitse oma tervise eest

Nüüd saate oma keha paremini tundma õppida ja kiiresti reageerida murettekitavatele sümptomitele. Nutikell võimaldab mõõta pulssi ja vere hapnikuga küllastumist ning toetab ka une jälgimist. Analüüsides kogutud teavet, saate teada, milliseid harjumusi peate muutma, et lõpuks piisavalt magada. Seade mõõdab ka teie stressitaset ja pakub spetsiaalseid hingamisharjutusi, mis aitavad teil lõõgastuda.

Palju kasulikke funktsioone

Keegi helistab sulle ja sa lihtsalt ei saa vastata? Keeldu kõnest ja saada oma nutikellast üks vaikesõnumeid! Sellega aga Mibro GS-i võimalused ei piirdu. Muuhulgas võimaldab seade kaugjuhtida nutitelefoni muusikapleierit ja kaamerat ning pakub ka selliseid funktsioone nagu kalender, stopper, äratuskell, kompass, kalkulaator ja ilm.

Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks

Vaatamata suurepärastele võimalustele on nutikell üllatavalt kerge – see kaalub vaid 56,5 g.Seade on ka ülimugav. See on ka 5 ATM-i veekindel, mis tähendab, et te ei pea seda randmelt ära võtma, kui lähete trenni, ujuma, nõusid pesema või vihmaga välja minnes. Ta ei karda pritsmeid ja higi!

Vastupidav aku

Nutikell on varustatud vastupidava 460 mAh akuga ja sellel on madal energiatarve. Seega, kui see on täis laetud, kestab see tavakasutuses kuni 24 päeva või ooterežiimis kuni 100 päeva. Kui kasutate GPS-süsteeme, kestab kell umbes 15 tundi. Kasutage seadme laadimiseks kaasasolevat magnetkaablit.

Kasti

  • Nutikas käekell
  • Kasutusjuhend
  • USB-A kaabel magnetpistikuga

Spetsifikatsioon:

Bränd Mibro
Nimi Mibro käekell GS
Mudel XPAW008
Mõõtmed Φ46,5 mm, paksus: 11,8 mm (ilma pulsiandurita)
Riba laius 22 mm
Rihma pikkus 248 mm
Kaal 56,5 g (koos rihmaga)
Materjal Metall + silikoon
Ekraan AMOLED HD 1,43 tolli
Operatsiooni aeg Umbes 24 päeva (tavakasutus) / umbes 100 päeva (ooterežiim)
Laadimisviis Magnetkaabel
Bluetooth 5.1
Andurid Optiline pulsiandur, SpO2 andur, kiirendusmõõtur
Navigatsioonisüsteemid GPS + Beidou, GPS + GLONASS
Veekindel 5 ATM
Rakendus Mibro Fit
Toetatud süsteemid Android 5.0 ja uuemad, iOS 10.0 ja uuemad (funktsioonid võivad erineda olenevalt nutikella mudelist, nutitelefonist ja riigist)
Toetatud keeled lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, prantsuse, jaapani, korea, hispaania, portugali, vene, tai, araabia, kreeka, vietnami, türgi, saksa, itaalia, hollandi, heebrea, poola
Värskendused OTA
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles