Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Mibro Watch A2 (Kreeka)

  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Mibro
Kauba ID: 1463252
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Toodet saab aktiveerida ainult Kreekas. (Toodet saab aktiveerida ainult Kreekas)

Nutikas käekell Mibro Watch A2

Hankige mitmekülgne nutikell, mis sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Mibro Watch A2 teavitab teid saabuvatest sõnumitest ja võimaldab teil ka mugavalt helistada. Sellel on 1,39-tolline HD-ekraan ja valikus on mitmesuguseid kella sihverplaate. Samuti jälgib see südame löögisagedust, vere hapnikuga küllastumist ja und. Valikus on ka kuni 70 spordirežiimi. Nutikell pakub kuni 10-päevast aku kasutusaega ja sellel on muljetavaldav jõudlus. Märkus. Toodet saab aktiveerida ainult Kreekas.

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/1

1,39" HD ekraan

Nutikella mugava töö tagab ümmargune 1,39-tolline HD-ekraan, mille pikslitihedus on 391 PPI. See võimaldab nautida teravaid pilte ja erksaid värve peaaegu igas keskkonnas! Mibro Watch A2 võimaldab teil valida ka mitmesuguste originaalsete kellapindade hulgast – kasutage lihtsalt rakendust Mibro Fit. Saadaval on ka dünaamilised kellaplaadid – kontrollige, milline neist on teie lemmik!

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/2

Suurepärane jõudlus

Nutikella töökindla töö eest vastutab muuhulgas täiesti uus 2-in-1 Bluetooth-kiip, mis tagab kiirema ja stabiilsema ühenduse. Lisaks parandab väiksem energiatarve ja kahetuumaline arhitektuur CPU jõudlust kuni 80%, samas kui 2,5D GPU tagab dünaamiliste kella sihverplaatide sujuva toimimise. Unustage mahajäämused ja tüütu kokutamine!

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/5

Vastupidav, stiilne ja veekindel

Mibro Watch A2 nutikell on suurepärane täiendus igale stiilile. See näeb välja äärmiselt elegantne ja on väga vastupidav – ärge muretsege selle kiire kahjustamise pärast. Komplektis on ka kahte tüüpi rihmad - silikoonist ja kootud. Nii saate oma kella veelgi paremini isikupärastada! Seade on ka 2 ATM-i veekindel, nii et te ei pea seda randmelt ära võtma, kui pesete nõusid või sajab vihma. Ta ei karda juhuslikke pritsmeid!

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/6

Püsi ühenduses

Mibro Watch A2 abil ei pea te muretsema, et midagi olulist ilma jääte. Nutikell annab koheselt sissetulevatest sõnumitest märku. Samuti võimaldab see mugavalt helistada. Samuti saate ühe klõpsuga sissetulevast kõnest igal ajal keelduda või saata teile helistajale tekstisõnumi. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses!

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/4

Aitab teil oma tervise eest hoolt kanda

Hoidke oma sõrme pulsil ja omandage võime murettekitavatele sümptomitele kiiresti reageerida. Nutikellaga on kaasas uus 4PD andur, mis suudab jälgida sinu pulssi kuni 24 tundi ööpäevas ja pakkuda täpsemaid mõõtmisi. Seade suudab jälgida ka vere hapnikuga küllastumist ja und. See võimaldab teil kohe teada saada kõik kõrvalekalded, hoolitseda oma tervise eest paremini ja parandada puhkuse kvaliteeti!

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/12

Midagi erilist sportlastele

Kas juhite aktiivset elustiili? Või oled alles alustamas oma seiklust spordis? Mibro Watch A2 on teie jaoks! Kell pakub valikut koguni 70 spordirežiimi vahel – kindlasti leiate midagi enda jaoks. Kuid see pole veel kõik: kui kasutate selliseid režiime nagu jalgrattasõit, väljas jooksmine, kõndimine, mägironimine või rulluisutamine, kasutab spetsiaalne rakendus teie telefoni sisseehitatud GPS-i, et salvestada marsruudid ja treeninguandmed, mida saate jagada. Sinu sõbrad!

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/7

Veelgi rohkem võimalusi

Mibro Watch A2 pakub palju lisafunktsioone, mis on igapäevaelus kasulikud. Näiteks saate oma kella kasutada ilmateate kontrollimiseks ja äratuse seadistamiseks. Samuti on olemas kalkulaator, taimer, stopper ja kalender. Seade tuletab teile meelde ka liikumist, kui istud liiga kaua ühes kohas. Nutikell jälgib ka stressi ja pakub lõõgastavaid hingamisharjutusi. Samuti võimaldab see kaugjuhtida nutitelefoni kaamerat ja muusikapleierit.

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/9

Kuni 10 päeva tööaega

Unustage, et peate oma nutikella sageli laadima. Mibro Watch A2 iseloomustab väike voolutarve, nii et tavalisel igapäevasel kasutamisel võib see vastu pidada kuni 10 päeva. Põhirežiimis (kui see on sisse lülitatud, kuid pole rakendusega ühendatud või kantud) kestab see kuni 50 päeva. Kell peab muusika esitamise ajal vastu umbes 5,5 tundi ja Bluetoothi kõnede ajal umbes 5 tundi.

Mibro/XPAW015-Mibro-Watch-A2/10

Kasti

  • Nutikas käekell (silikoonrihmaga)
  • Kootud rihm
  • Magnetiline laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd Mibro
Nimi Mibro käekell A2
Mudel XPAW015
Mõõdud (ilma pulsianduriteta) φ45,17 mm, paksus: 11,4 mm
Riba laius 22 mm
Rihma pikkus 257 mm
Kaal (koos rihmaga) Umbes 46,89 g
Materjal Metall-plast
Rihma materjal Silikoon/kangas
Nuppude arv 2
Ekraan 1,39" HD puutetundlik ekraan
Kõlar Komposiitmembraaniga sarvikõlar
Mikrofon Silikoonmikrofon, mürakindel.
Toimimisaeg Igapäevane kasutamine: kuni 10 päeva;
Põhirežiimis: kuni 50 päeva;
Aku mahutavus 350 mAh
Laadimisport Magnetport
Bluetoothi versioon 5.3
Andurid Optiline pulsiandur, SpO2 andur, kiirendusmõõtur
Veekindel 2 sularahaautomaati
Rakendus Mibro Fit
Ühilduvad süsteemid Android 5.0 või uuem, iOS 10.0 või uuem (funktsioonid võivad olenevalt nutikella mudelist, nutitelefonist ja riigist erineda)
Spordirežiimide arv 70
Toetatud nutikellade keeled lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, inglise, prantsuse, jaapani, korea, hispaania, portugali, vene, tai, araabia, vietnami, türgi, indoneesia, pärsia, saksa, itaalia, hollandi, heebrea, poola, kreeka, taani, rootsi, norra, soome, ukraina
Märguanded Kõned, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat jne.
Sõnumite keeled Sünkroonimine nutikella tarkvaraga
Teised omadused Bluetooth-ühendus, pleieri juhtimine, muusika taasesitus, nutitelefoni kaamera juhtimine (fotode tegemine, nutikella raputamine), kella asukoht, sissetulevate kõnede märguanded, kõne tagasilükkamine, mitte segada režiim, rakenduse sõnumite märguanded, maailmakell, äratuskell, ilm, taimer, stopper, ekraanilukk
Värskendused OTA

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles