Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (hall)

Nutikell Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (hall)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460451
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (tumehall)

Joyroom JR-FT3 Fit-Life nutikell on varustatud TFT-ekraaniga ja pakub kvaliteetseid pilte. See kestab kuni 10 päeva ühe laadimisega ja laadib umbes 2 tunniga. See on kerge ja mugav, nii et saate seda pikka aega kanda. Samuti võimaldab see 20 spordirežiimiga hoolitseda oma vormisoleku eest ja jälgib pulssi ööpäevaringselt.

TFT ekraan

Nutikell Joyroom JR-FT3 on varustatud 1,83-tollise TFT-ekraaniga, seega pakub see HD-kvaliteediga pilti. See muudab teavituste lugemise, seadete reguleerimise ja kella funktsioonide kasutamise lihtsaks. Seade pakub ka mitmesuguseid kella sihverplaadi kujundusi, mille vahel valida. ja pakub võimalust lisada oma valitud foto, mis võimaldab teil nutikella välimust veelgi isikupärastada.

Pikk tööaeg

Kas olete mures, et teie nutikell saab ootamatult tühjaks? Ära ole! Seade on varustatud 150 mAh akuga, mis tagab igapäevasel kasutamisel kuni 7 päeva ja kuni 10 päeva sisselülitatud energiasäästu korral. Teisest küljest jääb see ooterežiimile umbes 20 päevaks. Komplekt sisaldab magnetkaablit, mis võimaldab laadida JR-FT3. Umbes 2 tunni pärast on see edasiseks kasutamiseks valmis.

Kerge ja mugav

Joyroom JR-FT3 nutikell on ergonoomilise disainiga, nii et saate seda pikka aega kanda, muretsemata väsimuse või ebamugavustunde pärast. See kaalub alla 35 grammi ja on 8,8 mm paksune. Lisaks on see IP68 veekindel, nii et saate selle edukalt trenni kaasa võtta, muretsemata kahjustuste pärast.

Teie tervise nimel

Joyroom JR-FT3 nutikell võimaldab teil juhtida kõige olulisemaid parameetreid ja kiiresti reageerida murettekitavatele sümptomitele. See jälgib teie pulssi, mõõdab vererõhku ja vere küllastumist ööpäevaringselt. Lisaks salvestab see teie uneandmed, aidates teil halbadest harjumustest loobuda.

20 spordirežiimi

Hoolitse oma vormi eest Joyroom JR-FT3 abil. Nutikell on varustatud liikumisanduriga ja pakub 20 spordirežiimi, sealhulgas sulgpall, jooksmine, jalgpall, ujumine, korvpall või rattasõit. Vali endale sobiv spordiala!

Mugav juurdepääs funktsioonidele ja seadistustele

Nutikell Joyroom JR-FT3 võimaldab mugavalt vastu võtta ja helistada ning teha pilte eemalt – lihtsalt randme kergelt raputades. See võimaldab teil lugeda teatisi, määrata äratusi või juhtida muusikapleierit. See pakub ka funktsiooni "leidke oma nutitelefon", kui unustate, kuhu selle panite.

Kaasas

  • nutikell
  • Magnetiline laadimiskaabel

Tootja Joyroom
Mudel JR-FT3
Värv tumehall
Bluetoothi versioon 5.1
Mälu 43 MB
Veekindel IP68
Bluetoothi leviala 10 m
Ühilduvus Android 8.0 või uuem, iOS 12.0 või uuem
Ekraani diagonaal 1,83 tolli
Ekraani resolutsioon 240 x 284
Aku mahutavus 150 mAh
Laadimisaeg 2 tundi
Ooteaeg 20 päeva
Töötunnid 5 päeva
Tööaeg energiasäästurežiimis 10 päeva
Laadimispinge 5 V, 500 mA
Mõõtmed sihverplaat: 37 x 44,7 x 10,6 mm, rihm: 195 x 20 mm
Sobib teie randmele 105-175 mm
Materjal ABS+PC
Kaal 35 g
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles