Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell HiFuture FutureFit APEX must

Nutikell HiFuture FutureFit APEX must
Pole laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1729624
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureFit APEX nutikell (must).

Nutikell HiFuture APEX ühendab suurepäraselt kaasaegse disaini täiustatud tehnoloogiaga. 2,04-tollise AMOLED-ekraaniga varustatud see tagab selge pildi isegi ereda valgustuse korral ning tänu sisseehitatud anduritele jälgib pidevalt teie tervist. Saate kasutada kõiki selle funktsioone terve nädala, muretsemata sagedase laadimise vajaduse pärast. See on veekindel (IP68), mis tähendab, et see võib teiega kaasas olla ka välitegevuste ajal.

HiFuture/FutureFit-APEX-Black/5

Täielik kontroll teie kätes

Kell on varustatud 2,04-tollise AMOLED-ekraaniga, mis ei taga mitte ainult kõrget pildikvaliteeti, vaid ka uskumatult intensiivseid ja sügavaid värve. Vaid ühe pilguga saate kontrollida põletatud kalorite ja sammude arvu, samuti jälgida oma pulssi reaalajas. Selle tasemelt saate kiiresti kontrollida sammude arvu ja põletatud kaloreid ning oma hetke pulsisagedust.

HiFuture/FutureFit-APEX-Black/2

Hoolitseb teie tervise eest

HiFuture APEX on tööriist, mis aitab teil juhtida tervislikumat ja teadlikumat elustiili. Nutikell jälgib sinu pulssi ööpäevaringselt, andes sulle pideva kontrolli oma tervise üle. Samuti kontrollib see teie vere hapnikusisaldust ja stressi jälgimise funktsiooni abil saate jälgida oma stressitaset ja õppida, kuidas keerulisi olukordi paremini toime tulla. Saadaval on ka une jälgimine, mis aitab teil paremini mõista, kuidas uni teie meeleolu ja jõudlust mõjutab.

HiFuture/FutureFit-APEX-Black/7

Kõigeks valmis

HiFuture APEX nutikell on valmis teid saatma igas olukorras! See on IP68 veekindel, mis tähendab, et saate seda muretult kanda vihmas, jõusaalis intensiivse treeningu ajal või isegi veehulluste ajal. Nüüd võite julgelt rattaga sõitma, ujumistrenni või sörkima, teades, et teie nutikell on ohutu.

HiFuture/FutureFit-APEX-Black/8

Sinu igapäevane assistent

HiFuture APEX hoiab teid sissetulevate sõnumitega kursis, et te ei jääks olulistest kõnedest või märguannetest ilma. See võimaldab teil helistada ilma nutitelefoni taskust välja võtmata, mis on eriti kasulik välitegevuste ajal. Nutikell võimaldab ka seadistada äratuse, hallata muusikapleierit, vaadata ilmateadet või juhtida kaamerat eemalt.

HiFuture/FutureFit-APEX-Black/9

Kaasas

  • nutikell
  • magnetiline laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja HiFuture
Mudel APEX
Värv Must
Ekraan 2,04" AMOLED
Tööaeg Kuni 7 päeva
Veekindel IP68
Rakendus HiFuture Fit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles