Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Colmi P28 Plus (must)

Nutikell Colmi P28 Plus (must)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1460080
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi P28 Plus (must)

Muutke oma elu lihtsamaks ja veenduge, et te ei jätaks midagi olulist ilma. Nutikell Colmi P28 Plus teavitab teid saabuvatest sõnumitest ja võimaldab teil telefoniga rääkida. Sellel on ka pikk tööiga ja IP67 veekindlus. Selle lisaeelis on suur 1,69-tolline ekraan eraldusvõimega 240x280. Seade pakub ka mitmeid kasulikke funktsioone, nagu pulsi ja une jälgimine. Valida saab ka 28 spordirežiimi vahel.

1,69" ekraan

Nutikella mugava töötamise tagab 1,69-tolline TFT-ekraan eraldusvõimega 240x280. See pakub eredaid ja selgeid pilte ning on valmistatud kvaliteetsest 2,5D klaasist. Sellel on ka äärmiselt kitsad raamid, mis võimaldavad teil nautida laiemat vaatevälja. Samuti saate kohandada ekraani välimust oma maitse järgi – valige enam kui 100 saadaoleva kellaplaadi kujunduse hulgast või laadige üles oma foto!

Teie tervise nimel

Hoidke kõik kontrolli all ja suutke kiiresti reageerida mis tahes murettekitavatele muutustele. Nutikell võimaldab mõõta pulssi kasvõi ööpäevaringselt ning lisaks kõigele muule mõõdab ka vere hapnikuga küllastumist. See toimib hästi ka menstruaalkalendina ja tuletab teile meelde, et peaksite liikuma ja juua vett. Saadaval on ka une jälgimise funktsioon - uuri oma bioloogiline kell, muuda võimalikke halbu harjumusi ja hakka lõpuks piisavalt magama!

Sa ei jää millestki olulisest ilma

Te ei pea enam muretsema olulise teabe puudumise pärast. Nutikell annab koheselt märku saabuvatest sõnumitest – see ühildub enamike populaarsete rakendustega nagu Facebook, WhatsApp ja Twitter. Seadet saate kasutada ka lihtsaks telefoniga rääkimiseks (Bluetooth kaudu). Vastake kõnele või valige number kellaekraanilt – enam pole vaja nutitelefoni järele sirutada!

Just teile

Nutikell P28 Plus on ülimalt kerge ja mugav – saate seda kanda randmel pikka aega, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata. Samas näeb seade väga hea välja – on modernse minimalistliku disainiga. See on ideaalne täiendus paljudele stiilidele! Nutikell on ka IP67 veekindel, nii et sa ei pea seda käest pestes, trenni minnes või vihmase ilmaga kodust lahkudes ära võtma.

28 spordirežiimi

Planeerige järjest tõhusamaid treeninguid, jälgige oma edusamme ja seadke endale rohkem eesmärke. Nutikell mõõdab läbitud vahemaad ja jälgib treeningu ajal pulssi, samuti loeb samme ja põletatud kaloreid. Samuti pakub see valida 28 spordirežiimi vahel. Kõndimine, jooksmine, jalgrattasõit, mägironimine, jalgpall, tantsimine või kas või bowling? Kindlasti leiad midagi enda jaoks!

Pikk tööpäev

Ärge kartke oma nutikella sageli laadida. P28 Plus on varustatud vastupidava 235 mAh akuga. See tagab selle aku kasutusea kuni 3 päeva tavakasutusel või 5 päeva ooteaega, kui kasutate Bluetoothi telefonikõnesid. Kui te ei helista, on nutikella aku kasutusiga tavakasutusel 7 päeva ja ooterežiimis 25 päeva.

Veelgi rohkem võimalusi

Nutikellade võimalused ei piirdu sellega: nutikellad pakuvad veelgi rohkem kasulikke funktsioone, mis sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Selle abiga saab näiteks kaugjuhtida nutitelefonis kaamerat ja muusikapleierit, samuti saab vaadata ilmateadet ja seada äratuse. Kas te ei mäleta, kuhu panite oma telefoni kellaga seotud? Colmi P28 Plus muudab selle leidmise lihtsamaks!

Lubatud.

  • Nutikas käekell
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd Colmi
Mudel P28 Plus
Värv Must
Ekraan 1,69" TFT ekraan
Ekraani resolutsioon 240x280
Kiip RTL8762S
Mälu RAM: 192 KB;
ROM: 64 MB;
Aku mahutavus 235 mAh
Töötunnid Bluetoothi telefonikõnede kasutamisel: umbes 3 päeva (tavakasutus) / umbes 5 päeva (ooterežiim);
Ilma Bluetoothi telefonikõnedeta: umbes 7 päeva (tavakasutus) / umbes 25 päeva (ooterežiim);
Laadija Magnetiline
Veekindel IP67
Mõõtmed 43,5 x 36 x 11 mm
Rihma pikkus 255 mm, reguleeritav 155-235 mm.
Rakendus Jah Sobivad
Ühilduvus Android 4.4 ja uuemad, iOS 8.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles