Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Colmi i10 (must)

Nutikell Colmi i10 (must)
Pole laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1457557
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi i10 (must)

1,28-tolline IPS-ekraan, kerge disain ja mitmed kasulikud funktsioonid on nutikella Colmi i10 peamised eelised. See pakub kuni 29 spordirežiimi, sellel on PPG südame löögisageduse andur ning see jälgib teie tervist ja une kvaliteeti. See võimaldab teil kõnedele vastata ja neist keelduda, samuti aktiveerida hääleabi. Colmi i10 on IP67 veekindel ja vahetatavate kella sihverplaatidega saate seda oma maitse järgi kohandada. Vaadake, mida see veel pakub.

Kergesti loetav IPS-ekraan.

240 x 240 piksline puuteekraan tagab mugava ligipääsu kõige olulisematele funktsioonidele ja muudab kuvatava teabe hõlpsasti loetavaks. Mis kõige parem, saate oma i10 nutikella kella sihverplaadi isikupärastada ja valida erinevate huvitavate ja värviliste mustrite hulgast.

Oma tervise eest hoolitsemine

Nutikell on varustatud kvaliteetse PPG pulsianduriga ning võimaldab jälgida pulssi reaalajas. Lisaks võimaldab nutikell mõõta vererõhku ja vere küllastumist, samuti jälgida unekvaliteeti. Seade saadab isegi meeldetuletusi hüdratatsiooni ja treenimise kohta.

29 spordirežiimi

Nutikell Colmi i10 on ideaalne aksessuaar neile, kellele meeldib aktiivne elustiil. See pakub kuni 29 spordirežiimi, seega leidub midagi igale kasutajale. Nutikell annab teavet tehtud sammude arvu, läbitud vahemaa, põletatud kalorite või pulsi kohta.

Ideaalne päevakaaslane

Colmi i10 pakub palju praktilisi funktsioone, mis muudavad teie igapäevaelu lihtsamaks ja hoiavad teid maailmaga ühenduses. Sellega saate kõnele vastata või kõnest keelduda, määrata äratuse või aktiveerida häälassistendi. Lisaks pakub i10 teile ilmateateteavet ja kuvab teateid mitmesuguse teabega.

Kohandatud kasutajate vajadustele

Eemaldatav silikoonrihm on 22 mm lai ja reguleeritav pikkusega 88-118 mm. Seega saate selle suurust kohandada vastavalt oma individuaalsetele vajadustele ja nautida kõrget mugavust. Veekindel roostevabast terasest nupp tagab mugava töö ja on ülimalt vastupidav.

Kaasas

  • Nutikas käekell
  • Magnetkaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Colmi
Mudel i10
Ekraan 1,28 tolli, IPS, 240 x 240 pikslit
Ekraani kaitse Klaas
Kiip Goodix GR5515, JieLi AC6963A
Bluetooth 5.1
Laadija Magnetkaabel
Aku mahutavus 220 mAh
Laadimisaeg u. 2 tundi
Töötunnid u. 2-3 päeva
Ooteaeg u. 7 päeva
Materjal Tsingisulam + arvuti
Kaal u. 49 g
Vöö Silikoon, eemaldatav
Mõõtmed 44,5 x 44,5 x 11,5 mm
Riba laius 22 mm
Värv Must
Veekindel IP67
Toetatud süsteemid iOS 8.0 (või uuem), Android 4.4 (või uuem)
Rakendus Jah Sobivad
Värskendused OTA
Toetatud keeled

Nutikell: inglise, hiina, jaapani, korea, saksa, prantsuse, hispaania, araabia, vene, traditsiooniline hiina, ukraina, itaalia, portugali keel.

APP: inglise, lihtsustatud hiina, jaapani, korea, saksa, prantsuse, hispaania, araabia, vene, traditsiooniline hiina, ukraina, itaalia, portugali, hollandi, poola, rootsi, soome, taani, norra, ungari, tšehhi, bulgaaria, rumeenia, slovaki, läti, indoneesia, tai, türgi, vietnami, hindi, puštu, leedu, eesti, sloveeni, horvaadi, kreeka keel.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles