Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Colmi C81 (oranž)

Nutikell Colmi C81 (oranž)
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1462747
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi C81 (oranž)

Valige Colmi C81 ja pääsete juurde kõige olulisematele funktsioonidele. Nutikell mängib HD-videoid AMOLED-ekraanil ja võimaldab mugavalt helistada. See töötab koos AI häälassistendiga, nii et saate oma kella valitud funktsioone kiiresti ja mugavalt kasutada. See pakub rohkem kui 100 spordirežiimi ja võimaldab teil oma treeningtulemusi parandada. Veelgi enam, see jälgib pulssi ja und ning kestab kuni 7 päeva ühe laadimisega. Vaata, millega ta sind veel üllatada suudab!

03Colmi/C81-Orange/6

2,0 tolli AMOLED ekraan

Colmi C81-l on suur 2,0-tolline AMOLED-ekraan, nii et saate hõlpsalt sõnumeid lugeda ja seadeid reguleerida. Lisaks on ekraani eraldusvõime 410 x 502 pikslit, mis tagab selge HD-pildi ja rikkalikud värvid. Nautige kargeid, rikkalikke värve. Mugav juurdepääs teadetele Colmi nutikellade abil.

03Colmi/C81-Orange/8

Mugav kõnedele vastata

Sissetulevate kõnede haldamiseks ei pea te enam nutitelefoni välja võtma. Colmi C81 võimaldab teil kõnedele vastata ja helistada. Samuti saate juurdepääsu oma kõnelogile. Nutikell pakub suurema mugavuse huvides HD-telefonikõnesid. Nüüd saate oma lähedastega trenni tehes või tööle minnes rääkida ilma nutitelefoni kasutamata.

03Colmi/C81-Orange/5

Häälkäskluste tugi

Kas peate oma kallimale kiiresti helistama? Colmi C81 ei vea teid alt! Seade töötab AI häälassistendiga, seega on valitud kellafunktsiooni kasutamiseks vaja vaid lihtsat häälkäsklust. Uurige, kui lihtne see on!

03Colmi/C81-Orange/7

Kohandatud teie vajadustele

Kohandage oma nutikella veelgi rohkem oma maitse järgi. Colmi C81 pakub teie nutikella välimuse isikupärastamiseks mitmesuguseid kella esikülje kujundusi. Samuti saate üles laadida oma valitud foto. Lisaks on saadaval mitu menüüstiili, nii et saate valida oma vajadustele vastava. Lisaks lülitub kella ekraan sisse, kui tõstate randme üles, võimaldades teil kiiresti aega või ilmateadet kontrollida.

03Colmi/C81-Orange/4

Valikus on üle 100 spordirežiimi

Kas soovite oma treeninguid veelgi paremini planeerida? Colmi C81 aitab teid selles! Nutikellad kasutavad nutikaid algoritme, mis jälgivad teie pulssi, põletatud kaloreid ja treeninguaega, nii et need on tõhusamad ja aitavad teil soovitud tulemusi kiiremini saavutada. Samuti saate vaadata oma viimase 7 päeva treeningute ajalugu. Nutikell pakub spordirežiime nagu jooksmine, kaljuronimine, suusahüpped, korvpall, kõndimine, sulgpall, rattasõit ja jalgpall. Teistele režiimidele juurdepääsuks laadige alla FitCloudPro rakendus.

03Colmi/C81-Orange/1

Võimaldab teil oma tervise eest hoolt kanda

Nutikell on varustatud optilise anduriga, mis genereerib automaatselt pulsiandmeid iga 30 minuti järel. Samuti teavitab see teid hoiatussümptomid, et saaksite kiiresti reageerida. Lisaks mõõdab see SpO2, et saaksite igal ajal oma vere hapnikutaset kontrollida. Lisaks jälgib see teie und ja salvestab selle faasid, mis aitab teil halbadest harjumustest vabaneda.

03Colmi/C81-Orange/10

Tõhus töö

Nutikell Colmi C81 kasutab RTL8763EWE-VP kiipi, mis iseloomustab väikest energiatarbimist ning tagab seadme kiire ja sujuva töö. 250 mAh liitiumpolümeeraku omakorda tagab nutikella pika tööaja. Ühe laadimisega peab toode vastu kuni 7 päeva (igapäevane kasutus), ooterežiimis ca 30 päeva. Selle energia taastate umbes 2 tunniga, kasutades kaasasolevat kaablit.

03Colmi/C81-Orange/2

Tugev disain

Nutikad kellad sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. See on IP68 standardi järgi kaitstud vee ja higi eest, nii et võid selle julgelt trenni kaasa võtta. Samuti ei karda ta vihma. Alumiiniumsulami kasutamine tagab vastupidavuse ning vastupidav klaas hoiab ära ekraani pragunemise. Silikoonrihm on omakorda meeldiv puudutusele ja õrn nahale.

03Colmi/C81-Orange/9

Lisafunktsioonid

Colmi C81-st võib saada teie igapäevane abiline. See hoiab teid kursis uute märguannetega, et te ei jääks olulisest teabest ilma. Lisaks võimaldab see vaadata ilmateadet, pildistada eemalt ja juhtida muusikapleierit. Samuti tuletab see teile meelde vee joomist ja asendi muutmist, kui istute liiga kaua.

03Colmi/C81-Orange/11

Kaasas

  • nutikell
  • Magnetiline USB laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Colmi
Mudel S81
Värv oranž
Kiip Realtek RTL8763EWE-VP
Ühendus Bluetooth 5.0
Bluetoothi leviala 10 m
Ekraan AMOLED
Kuva diagonaal 2"
Luba 410 x 502 pikslit
Aku Liitiumpolümeer
Aku mahutavus 250 mAh
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Tööaeg 5-7 päeva
Ooteaeg 30 päeva
Mõõtmed 47 x 40 x 11 mm
Materjal Silikoon, tsingi sulam, iML
Kaal 57 g
Riba laius 22 mm
Ühilduvus Android 4.4 (või uuem), iOS 8.0 (või uuem), Harmony OS
Rakendus FitCloudPro
Veekindel IP68
Värskenda OTA
Toetatud keeled

martwatch: lihtsustatud hiina, inglise, saksa, vene, hispaania, portugali, prantsuse, jaapani, araabia, hollandi, itaalia, tšehhi, indoneesia, poola, tai, vietnami, slovaki, türgi keel;

Rakendus: inglise, lihtsustatud hiina, traditsiooniline hiina, saksa, prantsuse, araabia, tšehhi, kreeka, hispaania, jaapani, pärsia, itaalia, korea, poola, portugali, vene, soome, rootsi, tai, ungari, slovaki, horvaadi, albaania, Türgi, ukraina keel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles