Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Colmi C81 (kuldne)

Nutikell Colmi C81 (kuldne)
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1806546
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi C81 (kuldne)

Valige Colmi C81 ja pääsete juurde olulistele funktsioonidele. Nutikell pakub AMOLED-ekraaniga HD-kvaliteediga visuaale ja võimaldab mugavalt helistada. See töötab AI häälassistendiga, muutes erinevate kellafunktsioonide kasutamise kiireks ja lihtsaks. See pakub rohkem kui 100 spordirežiimi, et suurendada treeningute tõhusust. Lisaks jälgib see pulssi ja und ning võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 7 päeva. Avastage, mida see teile veel varuks pakub!

03Colmi/C81-Gold/1

2,0-tolline AMOLED ekraan

Colmi C81-l on suur 2,0-tolline AMOLED-ekraan, mis muudab sõnumite lugemise ja sätete kohandamise lihtsaks. Lisaks on ekraani eraldusvõime 410 x 502 pikslit, mis tagab terava HD-pildi ja erksad värvid. Naudi selget ja mugavat juurdepääsu teadetele Colmi nutikellaga.

03Colmi/C81-Gold/2

Mugav kõnehaldus

Sissetulevate kõnede haldamiseks ei pea enam oma nutitelefoni sirutama. Colmi C81 võimaldab teil kõnesid vastu võtta ja teha. Samuti pakub see suurema mugavuse huvides HD-kvaliteediga telefonikõnesid. Nüüd saate rääkida oma lähedastega treeningu ajal või teel tööle ilma telefoni kasutamata.

03Colmi/C81-Gold/3

Häälkäskluste tugi

Kas soovite kellelegi lähedasele kiiresti helistada? Colmi C81 ei valmista pettumust! Seade töötab AI häälassistentidega, võimaldades kasutada valitud kella funktsioone lihtsa häälkäsklusega. Vaadake, kui lihtne see on!

03Colmi/C81-Gold/11

Kohandatud kasutaja eelistuste jaoks

Kohandage nutikella välimust oma maitse järgi. Colmi C81 pakub isikupärastamiseks erinevaid kella sihverplaadi mustreid. Samuti saate üles laadida oma eelistatud fotod. Lisaks on saadaval mitu menüüstiili, nii et saate valida endale sobivaima. Kella ekraan süttib ka siis, kui tõstate randme üles, võimaldades teil kiiresti kellaaega või ilmateadet kontrollida.

03Colmi/C81-Gold/6

Valikus on üle 100 spordirežiimi

Kas soovite oma treeninguid veelgi paremini planeerida? Colmi C81 saab sellega aidata! Nutikell kasutab intelligentseid algoritme, et jälgida südame löögisagedust, põletatud kaloreid ja treeningu kestust, muutes teie treeningud tõhusamaks ja aidates teil soovitud tulemusi kiiremini saavutada. Samuti saate üle vaadata oma viimase 7 päeva treeningute ajaloo. Nutikas kell pakub spordirežiime, nagu jooksmine, ronimine, vahelejätmine, korvpall, kõndimine, sulgpall, jalgrattasõit ja jalgpall. Teistele režiimidele juurdepääsuks laadige alla FitCloudPro rakendus.

03Colmi/C81-Gold/4

Tervise jälgimine

Nutikell on varustatud optilise anduriga, mis genereerib automaatselt pulsiandmeid iga 30 minuti järel. Samuti teavitab see teid kõigist murettekitavatest sümptomitest, et saaksite kiiresti reageerida. Lisaks mõõdab see SpO2, võimaldades teil igal ajal kontrollida oma vere hapnikutaset. Samuti jälgib see und ja salvestab selle faasid, aidates teil kõrvaldada ebatervislikud harjumused.

03Colmi/C81-Gold/9

Vastupidav konstruktsioon

Nutikell sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks. See on vee- ja higikindel ning IP68 reitinguga, nii et võite selle julgelt treeningutele kaasa võtta. See talub ka vihma. Alumiiniumsulami kasutamine tagab vastupidavuse ja sitke klaas hoiab ära ekraani pragunemise. Silikoonrihm on katsudes pehme ja õrn nahale.

03Colmi/C81-Gold/10

Lisafunktsioonid

Colmi C81 võib olla teie abiline. See teavitab teid uutest märguannetest, et te ei jääks olulisest teabest ilma. Lisaks võimaldab see vaadata ilmateadet, teha kaugfotosid ja hallata muusika taasesitust. Samuti võib see teile meelde tuletada, et peate olema hüdreeritud ja muutke oma asendit, kui olete liiga kaua istunud. 250 mAh liitiumpolümeeraku tagab pika tööea. Ühe laadimisega võib toode igapäevasel kasutamisel vastu pidada kuni 7 päeva ja ooterežiimis kuni ligikaudu 30 päeva. Kaasasoleva kaabli abil saate seda laadida umbes 2 tunniga.

03Colmi/C81-Gold/8

Pakett sisaldab:

  • Nutikell
  • Magnetiline USB laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Colmi
Mudel C81
Värv Kuldne

BLUETOOTH

Kiip Realtek RTL8763EWE-VP
Ühendus Bluetooth 5.0
Bluetoothi vahemik 10 meetrit

EKRAAN

Tüüp AMOLED
Ekraani suurus 2 tolli
Resolutsioon 410 x 502 pikslit

AKU

Tüüp Liitiumpolümeer
Mahutavus 250 mAh
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Kasutusaeg 5-7 päeva
Ooteaeg 30 päeva

MÕÕTMED

Mõõtmed 47 x 40 x 11 mm
Kaal 57 grammi

MATERJAL

Materjal Silikoon, tsingisulam, iML

RIHM

Rihma laius 22 mm

APP

Nimi FitCloudPro
Ühilduvus Android 4.4 (või uuem), iOS 8.0 (või uuem), Harmony OS
Värskenda OTA

KEELED

Toetab Smartwatch hiina (lihtsustatud), inglise, saksa, vene, hispaania, portugali, prantsuse, jaapani, araabia, hollandi, itaalia, tšehhi, indoneesia, poola, tai, vietnami, slovaki, türgi
Toetab rakendus inglise, hiina (lihtsustatud), hiina (traditsiooniline), saksa, prantsuse, araabia, tšehhi, kreeka, hispaania, jaapani, pärsia, itaalia, korea, poola, portugali, vene, soome, rootsi, tai, ungari, slovaki, horvaadi, Albaania, türgi, ukraina keel

VASTUPIDAVUS

Veekindlus IP68

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles