Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Colmi C61 (must)

Nutikell Colmi C61 (must)
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1460079
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi C61 (must)

Kas soovite oma füüsilise vormi eest hoolitseda? Või otsite mitmekülgset nutikella, mis sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks? Colmi mudel C61 on tõeline hitt! Seade pakub üle 100 erineva spordirežiimi ning suudab jälgida ka und, pulssi ja vere hapnikuga küllastumist. Mugava juhtimise tagab suur 1,9-tolline puuteekraan. Nutikell võimaldab ka telefoniga rääkida ja on IP67 veekindel.

Suur IPS HD ekraan

Nautige nutikella mugavat kasutamist. Colmi C61-l on suur 1,9-tolline ekraan, mis on valmistatud vastupidavast 3D-klaasist ja pakub eredaid ja selgeid pilte peaaegu igas keskkonnas. Lisaks on seadmel kitsad raamid (0,8 mm) ja muljetavaldav ekraani ja korpuse suhe, mis on umbes 95%. Samuti saate kohandada oma nutikella välimust, valides enam kui 150 saadaoleva kella kujunduse hulgast või laadides üles endast foto.

Usaldusväärne jõudlus – pikk tööiga

Täiustatud RTL8762D kiip vastutab nutikella tõhusa ja stabiilse töötamise eest. Lisaks kasutab C61 Bluetooth 5.1, mis tagab kiire ja usaldusväärse andmeedastuse ning madala energiatarbimise. Tähelepanuväärne on ka seadme suur mälu, mis mahutab hõlpsasti 5 tüüpi kasutajaliidest ja kuni 28 kella sihverplaadi kujundust. Kella lisaeelis on pikk tööaeg, mis ulatub tavakasutusel 7 päevani või ooterežiimis 15 päevani.

Püsi ühenduses

Colmiga ei pea te muretsema, et millestki olulisest ilma jääte. Nutikell C61 teavitab teid koheselt sissetulevatest sõnumitest ja teadetest. Nende lugemiseks tõstke lihtsalt ranne üles! Seade võimaldab teil ka telefoniga rääkida – sellel on sisseehitatud kõlar ja mikrofon. Sellega saate hõlpsalt vastata sissetulevale kõnele, toru katkestada või kellaregistrisse salvestatud numbril tagasi helistada.

Treeni tõhusalt

Nutikellad võivad aidata teil ka järgmist treeningut planeerida. C61 loeb samme ja põletatud kaloreid, samuti mõõdab läbitud vahemaad ja jälgib treeningu ajal pulssi. Samuti on teie käsutuses üle 100 spordirežiimi. Rattasõit, korvpall, jooksmine, sulgpall? Vali oma lemmikspordiala või proovi midagi uut! Colmi abil saate mugavalt jälgida oma edusamme ja seada eesmärke, mida saavutada.

Hoolitse oma tervise eest

Hoidke oma sõrm pulsil ja tuvastage kohe kõik murettekitavad sümptomid. See aitab teil neile õigeaegselt vastata! Nutikell C61 suudab mõõta teie pulssi isegi ööpäevaringselt ning jälgib ka teie und. Selle abil saad paremini aru, kuidas sinu bioloogiline kell töötab, vabaned halbadest harjumustest ja hakkad lõpuks piisavalt magama! Seade võimaldab teil jälgida ka vere hapnikusisaldust.

Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks

Nutikell Colmi C61 pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka äärmiselt kerge ja mugav. Saate kanda seda randmel isegi terve päeva, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata! Seade on ka IP67 veekindel. Nõusid pestes, sportides või vihmaga välja minnes ei pea seda käest ära võtma – see ei karda veepiisku, higi ega juhuslikke pritsmeid! Samas näeb nutikell uskumatult stiilne välja – see meeldib kindlasti paljudele kasutajatele.

Nutikas assistent teie randmel

Colmi C61-ga on kõik vajalik teie käeulatuses. Nutikad kellad võimaldavad mugavalt kasutada intelligentse häälassistendi abi. See tähendab, et vaid mõne sõnaga saad näiteks helistada sõbrale, uurida hetke ilmateadet, mängida oma lemmikesitusloendit või uurida, mis kell on. Võimalused on peaaegu lõputud!

Bränd Colmi
Mudel C61
Värv Must
Ekraan 1,9-tolline IPS ekraan
Bluetooth 5.1
Ekraani resolutsioon 240x280
Aku mahutavus 230 mAh
Toimimisaeg Tavaline kasutamine: umbes 7 päeva;
Ooteaeg: umbes 15 päeva;
Protsessor RTL8762D
Veekindel IP67
Ühilduvus Android 4.4 ja uuemad, iOS 9.0 ja uuemad
Toetatud keeled hiina, traditsiooniline hiina, inglise, saksa, vene, hispaania, portugali, prantsuse, jaapani, araabia, hollandi, itaalia, tšehhi, kreeka, heebrea, malaisia, pärsia, poola, tai, vietnami, soome, türgi, horvaadi, ukraina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles