Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Colmi C61 (hõbedane)

  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1806548
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi C61 (hõbedane)

Kas soovite oma vormi eest hoolitseda? Või äkki otsite mitmekülgset nutikella, mis igapäevaelus erakordselt hästi toimiks? Colmi C61 mudel sobib ideaalselt! See seade pakub üle 100 erineva spordirežiimi ning suudab jälgida ka und, pulssi ja vere hapnikuga küllastumist. Selle mugavat kasutamist hõlbustab suur 1,9" puutetundlik ekraan. Nutikell võimaldab teha ka telefonikõnesid ning on IP67 tasemel veekindel.

03Colmi/C61-Silver/1

Suur HD IPS-ekraan

Nautige nutikella mugavat kasutamist. Colmi C61-l on suur 1,9-tolline vastupidavast 3D-klaasist ekraan, mis tagab ereda ja selge pildi peaaegu igas olukorras. Lisaks paistab seade silma õhukeste raamide (0,8 mm) ning muljetavaldava ekraani ja korpuse suhtega, mis on ligikaudu 95%. Samuti saate nutikella välimust oma maitse järgi kohandada, valides enam kui 150 saadaoleva sihverplaadi kujunduse hulgast või laadides üles oma fotosid.

03Colmi/C61-Silver/6

Usaldusväärne jõudlus – pikk aku tööiga

Nutikella tõhusa ja stabiilse töö tagab täiustatud RTL8762D kiip. Lisaks kasutab C61 mudel Bluetooth 5.1 ühenduvust, pakkudes kiiret, usaldusväärset edastust ja madalat energiatarbimist. Seadmel on ka suur mälumaht, mis mahutab 5 tüüpi kasutajaliidest ja kuni 28 sihverplaadi kujundust. Kella eeliseks on ka selle pikk aku tööiga, mis ulatub regulaarsel kasutamisel kuni 7 päevani või ooterežiimis 15 päevani.

03Colmi/C61-Silver/4

Püsi ühenduses

Colmiga ei pea te muretsema, et millestki olulisest ilma jääte. Nutikell C61 teavitab teid koheselt sissetulevatest sõnumitest ja teadetest. Nende lugemiseks tõstke lihtsalt ranne üles! Seade võimaldab teha ka telefonikõnesid, kuna kaasas on sisseehitatud kõlar ja mikrofon. Saate hõlpsasti vastata sissetulevatele kõnedele, katkestada ühenduse või helistada kella registrisse salvestatud numbrile.

03Colmi/C61-Silver/5

Treeni tõhusalt

Nutikell on abiks ka treeningute planeerimisel. Mudel C61 loeb samme ja põletatud kaloreid, mõõdab läbitud vahemaid ja jälgib treeningu ajal pulssi. Teil on juurdepääs enam kui 100 spordirežiimile. Olgu selleks jalgrattasõit, korvpall, jooksmine või sulgpall, vali oma lemmikala või proovi midagi uut! Colmi abil saate mugavalt jälgida oma edusamme ja seada saavutatavaid eesmärke.

03Colmi/C61-Silver/11

Hoolitse oma tervise eest

Hoidke sõrme pulsil ja saage kiiresti teada kõigist murettekitavatest sümptomitest. Tänu nutikellale C61 saad mõõta pulssi pidevalt, isegi terve päeva, ja jälgida und. See aitab teil paremini mõista oma ööpäevarütmi, kaotada halvad harjumused ja lõpuks hea une! Seade võimaldab teil jälgida ka vere hapnikusisaldust.

03Colmi/C61-Silver/8

Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks

Nutikell Colmi C61 pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka erakordselt kerge ja mugav. Saate kanda seda randmel terve päeva, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata! Seade on ka IP67 veekindel, nii et te ei pea seda nõusid pestes, trenni tehes või vihmaga välja minnes ära võtma – see saab hõlpsalt hakkama veepritsmete, higi või juhusliku mahavalgumisega! Nutikell näeb ka uskumatult stiilne välja ja meeldib kindlasti paljudele kasutajatele.

03Colmi/C61-Silver/9

Arukas assistent teie randmel

Colmi C61-ga on kõik vajalik käe-jala juures. Nutikell võimaldab mugavalt kasutada intelligentset hääleassistenti. See tähendab, et piisab paarist sõnast, et näiteks sõbrale helistada, hetke ilmateadet vaadata, oma lemmikesitusloendit mängida või kellaaega teada saada. Võimalused on peaaegu piiramatud!

03Colmi/C61-Silver/7
Tootja Colmi
Mudel C61
Värv Hõbedane
Ekraan 1,9" IPS
Bluetooth 5.1
Ekraani resolutsioon 240x280
Aku mahutavus 230 mAh
Aku kestvus Regulaarne kasutamine: u. 7 päeva; Ooterežiim: u. 15 päeva;
Protsessor RTL8762D
Veekindel IP67
Ühilduvus Android 4.4 ja uuemad, iOS 9.0 ja uuemad
Toetatud keeled hiina, traditsiooniline hiina, inglise, saksa, vene, hispaania, portugali, prantsuse, jaapani, araabia, hollandi, itaalia, tšehhi, kreeka, heebrea, malai, pärsia, poola, tai, vietnami, soome, türgi, horvaadi, ukraina

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles