Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Blitzwolf BW-GTS3 (must)

  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1610695
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas käekell Blitzwolf BW-GTS3 (must)

BlitzWolf BW-GTS3 on teie uus kaaslane igapäevaelus ja spordis. Nutikellad on ideaalne kombinatsioon stiilist ja funktsionaalsusest. See võimaldab jälgida oma tervist, on toeks füüsilise vormi hoidmisel või abiliseks mugavaks ja efektiivseks suhtlemiseks. BW-GTS3 on valmis teid toetama teie aktiivse elu igas aspektis. Stiilse disaini ja 123 spordirežiimiga nutikell mitte ainult ei jälgi teie edusamme, vaid inspireerib teid ka uusi eesmärke saavutama. Olge valmis oma võimalusi laiendama ja uusi võimalusi avastama oma isikliku abistaja BlitzWolf BW-GTS3 abil.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/4

Universaalne partner aktiivsetele inimestele

Nutikell BlitzWolf BW-GTS3 on seade, mis ühendab endas kõrgtehnoloogia ja elegantse disaini. Varustatud uusima Bluetooth 5.3-ga, tagab see stabiilse ja kiire ühenduse teie nutitelefoniga. Ühildub operatsioonisüsteemidega Android 5.0+ ja iOS 10.0+ ning see on universaalne lahendus paljudele seadmetele.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/9

Tervise ja aktiivsuse jälgimine

BW-GTS3 on varustatud täiustatud tervise jälgimise funktsioonidega alates südame löögisageduse, vererõhu ja vere hapnikutaseme jälgimisest kuni une jälgimiseni, põletatud kalorite ja läbitud vahemaa mõõtmiseni. Need funktsioonid annavad teile täieliku kontrolli oma tervise ja vormisoleku üle. Selle teabe abil mõistate paremini oma käitumismustreid ja vajadusel kõrvaldate need, mis teid ei teeni.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/8

123 spordirežiimi igaks tegevuseks

123 spordirežiimiga nutikell BW-GTS3 on ideaalne neile, kes juhivad aktiivset elustiili. Olenemata sellest, kas sörgid, ujud, sõidad rattaga või mängid golfi, aitab see nutikell sul jälgida oma edusamme ja saavutusi.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/1

Uus suhtlustase

Nutikell BlitzWolf BW-GTS3 võimaldab teil kõnesid vastu võtta otse randmelt. See mugav valik tähendab, et saate lähedaste ja kolleegidega suhelda igas olukorras, olenemata sellest, kas olete teel, trennis või kui telefon pole lihtsalt käepärast. Lisaks tagab BW-GTS3 tõukemärguannetega, et te ei jätaks olulist teavet ega hoiatusi. Kõik nutitelefoni märguanded – tekstisõnumid, sotsiaalmeedia märguanded või kalendri meeldetuletused – on alati teie käeulatuses.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/5

Intuitiivne rakendus

Kell töötab spetsiaalse Da Fit rakendusega. Seda on intuitiivne kasutada ja see pakub palju funktsioone, nagu muusika juhtimine, telefoni kaamera kaugjuhtimispult, ekraani heleduse reguleerimine ja palju muud. BlitzWolf BW-GTS3 tuletab teile meelde ka vee joomist ja aktiivsena püsimist, kui olete liiga kaua istunud. Mitmekeelne tugi nii süsteemis kui ka rakenduses muudab BW-GTS3 kättesaadavaks kasutajatele üle kogu maailma.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/7

Kauakestev aku ja veekindel disain

Teie isiklik assistent on teiega alati, kui seda vajate! 680mAh akuga nutikell pakub kuni 75 päeva ooteaega ja 10-15 päeva tavakasutust. Magnetlaadimine on kiire ja mugav – 3-4 tunni pärast on see täiesti valmis edasiseks testimiseks. IP69 5 ATM veekindlus võimaldab kasutada kella ka ujudes!

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/2

Tugev disain

BlitzWolfi kellaga saad vallutada tippe – isegi kõige ekstreemsemates tingimustes. Metallist korpus ja karastatud klaas tagavad vastupidavuse, silikoonrihm aga mugava kandmise. Suur, hästi loetav 1,96-tolline ekraan eraldusvõimega 320*386 pikslit tagab suurepärase nähtavuse ka eredas päikesevalguses.

12Blitzwolf/BW-GTS3-must/6

Kaasas

  • BlitzWolf® BW-GTS3 Smart
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd BlitzWolf
Mudel BV-GTS3
Bluetoothi versioon Bluetooth 5.3
Ühilduv operatsioonisüsteem Androidi süsteemi versioon 5.0 või uuem; iOS süsteemi versioon 10.0 või uuem; Toetage Bluetoothi versiooni 5.0
Rakenduse nimi Jah Sobivad
Süsteemi keel hiina, inglise, saksa, prantsuse, itaalia, hispaania, jaapani, poola, vene, portugali, vietnami, korea, araabia, heebrea, tai, horvaadi, türgi, tšehhi, hollandi, malaisia, soome, kreeka, rumeenia
Tervis Südame löögisageduse jälgimine; Vererõhu jälgimine; Vere hapnikusisalduse (SpO2) jälgimine; Liikumise meeldetuletus; Une jälgimine; Kalorite põletamise mõõtmine; Sammu ja vahemaa mõõtmine
Funktsioonid rakenduses Muusika haldamine; Kaamera kaugjuhtimine; Alarm ; Stopper; Ilm ; Kohandatud valimine; Heleduse reguleerimine; Leidke telefon; Mitte segada režiim
Veekindel 5ATM IP69
Andur Südame löögisageduse andur G-sensor
Ekraani suurus 1,96 tolli
Luba 320*386 pikslit
Aku mahutavus 680 mAh
Ooteaeg Umbes 75 päeva
Tööaeg Umbes 10-15 päeva
Laadimisaeg Umbes 3-4 tundi
Laadimise tüüp Magnetiline laadimine
Materjal Rihma materjal: silikoon; Korpuse materjal: pulbermetallurgia + karastatud klaas.
Sihverplaadi suurus Ligikaudu 59x45,4x12,5 mm
Rihma pikkus Umbes 225 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles