Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Blitzwolf BW-GTC3 (must/must teras)

  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1662563
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas käekell Blitzwolf BW-GTC3 (must/must teras)

Blitzwolf BW-GTC3 on midagi enamat kui lihtsalt nutikell, see on teie oluline tervishoiu- ja suhtlustööriist. Olenemata sellest, kas teil on vaja jälgida oma tervisenäitajaid, treenida jõusaalis või olla kursis kõnede ja märguannetega, on see kell teie ootustele vastamiseks valmis. Avastage nutikas maailm oma randmel juba täna!

Teie tervishoiuassistent

BW-GTC3 on midagi enamat kui tavaline käekell. See võimaldab teil oma tervist pidevalt jälgida. See mõõdab südame löögisagedust, vererõhku, vere hapnikusisaldust, samme ja füüsilise tegevuse käigus põletatud kaloreid. Une jälgimise funktsioon aitab teil mõista unekvaliteeti ja teha parandusi veelgi paremaks puhkuseks.

Erinevad spordifunktsioonid

Neile, kes naudivad füüsilist tegevust, pakub BW-GTC3 erinevaid spordirežiime, sealhulgas jooksmist, rattasõitu, korvpalli, jalgpalli, mägironimist ja palju muud – teie käsutuses on üle 120 erineva spordirežiimi! Seega aitab kell jälgida edusamme ja saavutusi treeningul.

Suhtlemine ja kontroll

Blitzwolfi kellad on varustatud kahe Bluetoothiga: 5.1 ja 3.0, mis võimaldab ühendada need mitme seadmega korraga. Lisaks võimaldab see teha telefonikõnesid, juhtida muusika taasesitust ja kasutada hääleassistenti. Kell on ka IP67 veekindel, muutes selle pritsme- ja tolmukindlaks. Saate seda kasutada isegi vihma või intensiivse treeningu ajal.

Läbimõeldud disain

BW-GTC3 on vastupidava disainiga, CNC-töödeldud tsinkkorpuse ja arvuti kattega. Lisaks on sellel 1,99-tolline puuteekraan, mis muudab selle kasutamise väga lihtsaks ja mugavaks. Sisseehitatud 250mAh aku võimaldab seadet kasutada 6 kuni 10 päeva, kuid kui kasutada Bluetoothi topeltühendust, on see aeg 3-6 päeva. Ooteaeg on 15 päeva. Ärge muretsege, kui aku saab tühjaks – saate selle kaasasoleva magnetlaadijaga laadida 180 minutiga.

Kaasas

  • Blitzwolfi käekell
  • Vöö
  • Magnet laadija
  • Kasutusjuhend

Tootja Blitzwolf
Mudel BV-GTC3
Bluetoothi versioon BT3.0, BT5.1
Ühilduv operatsioonisüsteem Android 5.0 või uuem, iOS 9.0 või uuem
Rakenduse nimi Jah Sobivad
Funktsioonid Telefonikõned, kompass, muusika taasesitus, ilmateade, häälassistent, teabemeeldetuletus, kaugjuhtimispult, kadumise vastane, stopper, hädaabi, äratuskell, minimängud, tervis
Tervislikud funktsioonid Vererõhk, vere hapnik, pulss, sammulugeja, kalorid, une jälgimine
Spordifunktsioonid Multi-motion režiim, jooksmine, jalgrattasõit, korvpall, jalgpall, ronimine, hüppamine, tantsimine, jooga, kaljuronimine, poks ja 120 muud tegevust; istuva eluviisi meeldetuletus, vee joomise meeldetuletus
Veekindel IP67
Ekraani suurus 1,99 tolli
Ekraani tüüp puuteekraan
Aku 250 mAh
Töötunnid 6 kuni 10 päeva; Kahekordne Bluetooth-ühendus: 3-6 päeva; ooteaeg: 15 päeva
Laadimisaeg OKEI. 180 minutit
Laadimise tüüp magnetiline laadimine
Materjal Korpus: CNC tsingi töötlemine + arvuti kate; Kellarihm: TPU + silikoonrihm + hõbedane teras
Mõõtmed Sihverplaadi suurus: 44×13 mm; randme ümbermõõt: 245 mm; rihma laius: 22 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles