Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Blitzwolf BW-AT3 (hõbedane teras)

Nutikell Blitzwolf BW-AT3 (hõbedane teras)
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1610692
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf BW-AT3 (hõbedane) nutikell.

Blitzwolf BW-AT3 on pilkupüüdva hõbedase viimistlusega nutikell. See pole lihtsalt elegantne aksessuaar, vaid eelkõige praktiline seade, mis muudab igapäevaelu lihtsamaks. See pakub täiustatud funktsioone ja ühendub teie telefoniga Bluetoothi versiooni 5.0 kaudu, tagades stabiilse ja kiire ühenduse.

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/1

Oma tervise nimel

Nutikell on varustatud ka teie tervise jälgimise funktsioonidega, nagu vererõhu, vere hapnikutaseme ja dünaamilise pulsi mõõtmine. Sammulugeja ja kalorite mõõtmine aitavad teil oma kehalist aktiivsust jälgida ning sisseehitatud GPS-i abil saate jälgida marsruute jooksmise või rattasõidu ajal. Veelgi enam, une jälgimine hoolitseb teie puhkuse kvaliteedi eest.

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/6

Spordirežiimid ja meeldetuletused

BW-AT3 pakub enam kui 100 spordirežiimi, sealhulgas kõndimine, jooksmine, ujumine, korvpall, jalgpall, sulgpall, tennis ja palju muud. Meeldetuletused liiga kaua passiivseks jääda, vett juua või hingamisharjutusi teha motiveerivad tervislikku eluviisi juhtima. BlitzWolfiga tunnete end paremini!

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/8

Piirideta suhtlus

BW-AT3 pakub võimalust sünkroonida kuni kaheksa kontakti telefoniraamatust, et pääseda kiirelt ligi kõige olulisemate inimesteni teie elus. Bluetoothi versioon 5.0 tagab mugavaks suhtlemiseks stabiilse ja kiire ühenduse. Lisaks hoiate teid tänu push-funktsioonile kursis nutitelefoni märguannetega.

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/7

Jõudlus ja ühilduvus

Aku mahutavusega 220–300 mAh, 1 GB muutmälu ja 4 GB ROM-iga tagab nutikell BW-AT3 sujuva töö ning piisavalt mälu teie rakenduste ja andmete jaoks. See ühildub kõigi nutikelladega, muutes selle mitmekülgseks lahenduseks igale kasutajale. IP67 veekindluse reitinguga nutikell sobib ideaalselt kasutamiseks igas olukorras, olgu siis jõusaalis või vihmase ilmaga jalutamas.

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/9

Kasutajasõbralik

1,35-tollise ümmarguse puuteekraaniga 390 x 390 pikslise eraldusvõimega nutikellal on terav ja ere ekraan. See pakub valikut mitme sihverplaadi vahel, mis võimaldab teil kohandada kella välimust vastavalt oma isiklikule stiilile. Veelgi enam, mitme keele toega on BW-AT3 juurdepääsetav erinevate piirkondade kasutajatele ning selle lisafunktsioonid, nagu kõnedele vastamine ja kaamera kaugjuhtimispult, muudavad igapäevased tegevused veelgi lihtsamaks.

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/3

Pidevalt valves

BlitzWolf BW-AT3 on varustatud 250 mAh akuga, mis tagab pika eluea ja pideva teie tegevuse jälgimise. Olenevalt valitud režiimist töötab seade 3 kuni 10 päeva ilma laadimiseta, mistõttu on see ideaalne partner pikkadeks reisideks või tegusateks päevadeks. Ooterežiimis võib aku vastu pidada kuni 15 päeva, võimaldades aeg-ajalt laadimisi ja pidevat kella funktsioonide kasutamist.

12Blitzwolf/BW-AT3-Silver-Steel/2

Kaasas

  • BW-AT3 BlitzWolfi nutikell
  • Rihm
  • Magnetiline laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja BlitzWolf
Mudel BW-AT3 hõbedane teras
Bluetoothiga ühilduv versioon 5.0
Veekindlusklass IP67
GPS Jah
Aku mahutavus 220-300 mAh
RAM 1 GB
ROM 4GB
Keel inglise, vene, hispaania, poola, portugali, türgi, itaalia, prantsuse, saksa, norra, korea, jaapani, ukraina, heebrea, hollandi, araabia, indoneesia, kreeka
Funktsioonid Sammulugeja, Füüsilise aktiivsuse salvesti, Une salvesti, Meeldetuletussõnumid, Kõne meeldetuletus, Kõnedele vastamine, Kaugjuhtimispult, Tõuketeade, Kõrgusmõõtja
Ekraani suurus 1,35 tolli
Resolutsioon 390*390 pikslit
Ühilduvus OS; Android 4.4 ja uuemad; iOS 9.0 ja uuemad
Andur Silan SC7A20, HRS3300 pulss + vererõhk
Kiip Realtek 8763EW
Rakenduse nimi Fitcloudpro

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles