Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Black Shark BS-S1 must

  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Black Shark
Kauba ID: 1610487
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas käekell Black Shark BS-S1 (must)

Black Shark BS-S1 nutikell sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Varustatud 1,43-tollise AMOLED-ekraaniga tagavad need kõrge pildikvaliteedi ja mugavuse ning lai kella sihverplaadi kujunduste valik võimaldab kohandada seadme välimust. Veelgi enam, nutikell peab ühe laadimisega vastu umbes 10 päeva ja võimaldab mugavalt helistada tänu ENC mürasummutavale mikrofonile. Lisaks võimaldab see hoolitseda oma vormi eest – valida saab enam kui 100 spordirežiimi hulgast ja jälgida oma tervist ööpäevaringselt. Lisaks on see IP68 veekindel – saate selle trenni kaasa võtta, muretsemata pritsmete pärast.

BlackShark/BS-S1-Black/1

1,43 tolli AMOLED ekraan

Black Shark BS-S1 abil saate selge juurdepääsu teatistele. Nutikell pakub kvaliteetseid pilte 1,43-tollise AMOLED-ekraaniga. Lisaks tagavad 600 niti heledus ja 60 kaadrit sekundis värskendussagedus rikkaliku detaili ja sujuva jõudluse. Samuti saate oma nutikella välimust isikupärastada 100 kella kujundusega.

BlackShark/BS-S1-Black/5

Tööaeg kuni 10 päeva

Võtke nutikell kaasa puhkusele või ärireisile, muretsemata, et seadme aku ootamatult tühjaks saab. BS-S1 ekraanil on madal energiatarve, mis võimaldab sellel ühe laadimisega vastu pidada kuni 10 päeva. Te ei jää enam olulisest teatisest, kõnest või treeningust ilma.

BlackShark/BS-S1-Black/3

Rääkige telefonis vabalt

Rääkige oma lähedastega telefoni taskust välja võtmata. Black Shark BS-S1 toetab Bluetoothi versiooni 5.3, millega saad ühendada nutitelefoni nutikellaga. Nutikell on varustatud mikrofoni ja ENC mürasummutusalgoritmiga, et saaksid segamatult helistada. Nüüd olete kindel, et vestluskaaslane kuuleb teid. Öelge tüütu müraga hüvasti ja keskenduge olulisele.

BlackShark/BS-S1-Black/4

Rohkem kui 100 spordirežiimi

Kas soovid oma treeningute efektiivsust tõsta või ehk proovid oma jõudu mõnel uuel spordialal? Black Shark BS-S1 aitab teid selles. Nutikell pakub enam kui 100 spordirežiimi, sealhulgas jooksmine, rattasõit ja tennis. Lisaks jälgib rakendus Shark Wear teie samme, põletatud kaloreid, distantsi, treeninguaega ja kiirust, kui soovite joosta. Veelgi enam, GPS jälgib teie treeningute marsruuti ning päeva-, nädala- ja kuuaruanded võimaldavad teil jälgida teie edusamme.

BlackShark/BS-S1-Black/2

Võimaldab jälgida oma tervist

Tänu sisseehitatud anduritele saate ööpäevaringselt jälgida oma tervist ja reageerida kiiresti murettekitavatele sümptomitele. Nutikell jälgib teie menstruaaltsüklit, mõõdab teie pulssi, vere küllastumist ja jälgib erinevaid une etappe, et aidata teil halbadest harjumustest lahti saada.

BlackShark/BS-S1-Black/6

Lisafunktsioonid

Black Shark BS-S1 võimalused ei piirdu sellega. Nutikellad võimaldavad kasutada kalkulaatorit, pildistada eemalt, seada stopperit või vaadata ilmateadet. Selle tasemelt saate lugeda ka uudiseid - te ei jäta enam kunagi olulist teadet ilma!

BlackShark/BS-S1-Black/9

Komplektis

  • nutikell
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Must Hai
Mudel BS-S1
Värv must
Veekindel IP68
Nimipinge 5V/0,5A
Andur 3-teljeline kiirendusandur, HRM andur ja SpO2 andur
Aku mahutavus 320 mAh
Bluetooth 5.3
Luba 466 x 466
Ekraan 1,43-tolline AMOLED ekraan
Töötemperatuur 0°C ~ 45°C
Töösagedus 2400–2483,5 MHz
Tööaeg OKEI. 10 päeva
Rakendus Rakendus Shark Wear

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles