Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell Black Shark BS-GT Neo must

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Black Shark
Kauba ID: 1610489
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Black Shark BS-GT Neo (must)

Nutikell Black Shark BS-GT Neo pakub 2,02 diagonaaliga ekraaniga TFT-ekraani, mis tagab selge juurdepääsu märguannetele. Veelgi enam, see võimaldab tänu sisseehitatud mikrofonile ja ENC-mürasummutusfunktsioonile vabalt telefoniga rääkida. See pakub rohkem kui 100 spordirežiimi, nii et igaühe jaoks on midagi ja see jälgib teie pulssi ööpäevaringselt, et teavitada teid murettekitavatest sümptomitest. Lisaks on see veekindel (IP68), nii et saate seda kasutada ilma pritsmete pärast muretsemata.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/1

TFT ekraan

Nautige BS-GT Neoga kristallselget pilti. Nutikell pakub 2,02-tollist TFT puutetundlikku ekraani, mille heledus on 600 niti, mis tähendab rikkalikku detaili ja mugavamat kasutamist. Kas soovite oma nutikella välimust isikupärastada? Valige 100 saadaoleva sihverplaadi kujunduse hulgast – kas valite klassika või eelistate eelistate täisvärvilist originaalgraafikat? Kindlasti leiate endale sobiva kujunduse!

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/6

Kristallselged telefonikõned

BS-GT Neo abil ei pea te sissetulevale kõnele vastamiseks kätt oma nutitelefoni järele sirutama – nüüd saate seda teha nutikellast. Saate seda kasutada ka lähedastele helistamiseks, kõnedest keeldumiseks või nende vaigistamiseks. Lisaks kasutab nutikell ENC mürasummutust, nii et saate helistada olenemata asukohast.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/4

Tööaeg kuni 7 päeva

Kandke BS-GT Neo kaasas, kui olete ärireisil või puhkusel, muretsemata äkilise äravoolu pärast. Nutikell kasutab 300 mAh akut, mis tagab kuni 7 päeva kasutusea. Selle laadimine võtab omakorda umbes 2,5 tundi. Seadme energia uuendamiseks leiate kaasa kaabli.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/9

Rohkem kui 100 spordirežiimi

Jooksmine, rattasõit, tennis – neid ja paljusid teisi spordirežiime pakub BS-GT Neo. Nutikell võimaldab valida enam kui 100 valiku hulgast, nii et leiad kindlasti midagi enda jaoks. Samuti saate teavet sammude arvu, põletatud kalorite, distantsi ja treenimisele kulunud aja kohta. Lisaks võimaldab rakendus Fit Shark jälgida oma marsruuti GPS-i abil, jagada treeningtulemusi ja kontrollida oma edusamme igapäevaste/nädalaste/kuuaruannete abil.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/5

Teie 24/7 assistent

Hoidke oma tervist kontrolli all. Nutikell jälgib sinu pulssi ööpäevaringselt ja mõõdab vere küllastumist. Samuti teavitab see teid kohe murettekitavatest sümptomitest. Lisaks jälgib see teie menstruaaltsüklit ja koostab aruande teie une pikkuse kohta. Nii on sul lihtsam ebatervislikest harjumustest loobuda.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/7

Lisafunktsioonid

See ei ole Black Shark BS-GT Neo võimete lõpp. Nutikellast saate lugeda rakenduste märguandeid, pildistada eemalt või määrata äratuskella või stopperi. Nutikell pakub ka minimänge, mida saad kasutada näiteks tööle või ülikooli minnes. Lisaks aitab nutikell sul leida kadunud nutitelefoni, kui sa ei mäleta, kuhu selle panid.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/2

Kaasas

  • nutikell
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Must Hai
Mudel BS-GT Neo
Värv must
Veekindel IP68
Nimipinge 5V/0,5A
Andur 3-teljeline kiirendusandur, HRM andur ja SpO2 andur
Aku mahutavus 300 mAh
Bluetooth 5.2
Resolutsioon 240 x 296
Ekraan TFT 2,02"
Töötemperatuur 0°C ~ 45°C
Töösagedus 2402MHz ~ 2480MHz
Tööaeg u. 7 päeva
Laadimisaeg 2,5 h
Rakendus Rakendus Shark Fit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles