Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikell 2 ultra Aukey SW-2U (pruun nahk)

Nutikell 2 ultra Aukey SW-2U (pruun nahk)
Laos
  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid Aukey
Kauba ID: 1610715
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell 2 ultra Aukey SW-2U (nahkpruun)

Aukey SW-2U nutikell ühendab suurepäraselt elegantse disaini uuendusliku tehnoloogiaga. See võimaldab teil valida rohkem kui 10 spordirežiimi hulgast, samal ajal kui täiustatud andurid jälgivad teie südame löögisagedust ja vere hapnikutaset, hoolitsedes teie tervise eest. Selle pikk aku tööiga tähendab, et saate seda kanda mitu päeva ilma laadimiseta, samas kui sõnumite hoiatusfunktsioon ja telefonikõnede võimalus muudavad selle asendamatuks igapäevaseks kaaslaseks.

Aukey/SW-2U/6

AMOLED ekraan

Hankige mugav juurdepääs kõikidele nutikella funktsioonidele! SW-2U-l on 1,43-tolline AMOLED-ekraan, mis tagab selge pildi ja hämmastava värviküllastuse. Kuid see pole veel kõik! Samuti saate kohandada ekraani välimust vastavalt oma eelistustele, valides enam kui 100 saadaoleva sihverplaadi kujunduse hulgast.

Aukey/SW-2U/3

Valmis füüsiliseks tegevuseks

Ole valmis uuteks väljakutseteks ja saavuta oma sportlikud eesmärgid! Nutikell pakub enam kui 10 spordirežiimi, mis võimaldavad treeninguid veelgi täpsemalt jälgida ja analüüsida. Jooga, jalgrattasõit või ehk jooksmine? Kindlasti leiate endale sobiva!

Aukey/SW-2U/7

Tervis ennekõike

Aukey SW-2U nutikell hoolitseb ka teie tervise eest. Täiustatud anduritega varustatud seade jälgib regulaarselt teie südame löögisagedust ja vere hapnikusisaldust, pakkudes väärtuslikku teavet teie tervise kohta. Seade pakub ka une jälgimise funktsiooni, mis jälgib teie und, analüüsib selle sügavust ja kestust ning esitab seejärel üksikasjalikke aruandeid.

Aukey/SW-2U/5

Pikk tööaeg

Aukey SW-2U on valmis teid saatma pikka aega! Tänu kauakestvale akule tagab see standardkasutusel kuni 14 päeva tööaega või tugeva kasutamise korral kuni 10 päeva. Ja Alati sisselülitatud kuvarežiim võimaldab teil selle funktsioone nautida 5 päeva.

Aukey/SW-2U/10

Püsi ühenduses

Nüüd on teil randmel kõik, mida vajate! Nutikell hoiab sind kursis rakenduste märguannete või SMS-sõnumitega, nii et võid olla kindel, et sa ei jää olulisest sõnumist ilma. Veelgi enam, tänu sisseehitatud mikrofonile ja kõlarile saate vabalt helistada kõikjal, kus viibite.

Aukey/SW-2U/9

Elegantne disain

Nutikell SW-2U ühendab erakordse funktsionaalsuse elegantse disainiga. Varustatud nahast rihmaga, sulandub see suurepäraselt erinevate stiilidega ja seda on tõeline nauding kanda. Veelgi enam, tänu IP68 veekindlale sertifikaadile on nutikell valmis töötama ka karmides tingimustes. Saate seda julgelt kasutada ujudes, vihmas joostes või duši all.

Aukey/SW-2U/2
Tootja Aukey
Mudel SW-2U
Ekraan 1,43" AMOLED
Tööaeg Kuni 14 päeva (tavakasutus) Kuni 10 päeva (tugevkasutus) Kuni 5 päeva (alati ekraanil)
Spordirežiimide arv 10+
Veekindlus IP68
Omadused
Kiirlaadimise standard
Sisendid
Tööaeg [eng] kuni 15 päeva
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles