Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas ZigBee Pro Sonoff ZB Bridge-P lüüs

Nutikas ZigBee Pro Sonoff ZB Bridge-P lüüs
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1457501
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas sild Sonoff ZigBee Bridge Pro

Sonoff Zigbee Bridge Pro on Sonoff Zigbee Bridge'i täiustatud versioon, mis suudab juhtida neli korda rohkem Zigbee seadmeid (128) (lülitid, andurid, releed). Samuti moodustab see silla või annab lüüsi Zigbee nutikodu seadmete ja Wi-Fi nutiseadmete vahel, kasutades eWeLinki äppi, mida saab kaugjuhtida läbi interneti. Tänu sisseehitatud ESP32 kiibile on sellel suurem mälumaht, nii et internetiühenduse katkemisel jätkab lokaalne juhtimine kohalike Zigbee seadmete vahel ilma pilveühenduseta tööd ka võrguühenduseta režiimis. Seade ühildub ka Amazon Alexa, Google Assistanti ja Samsung SmartThingsi häälassistentidega.

See suudab hallata kuni 128 seadet.

Nüüd saate lihtsalt ühendada oma Zigbee ja Wi-Fi nutiseadmed! Seade toetab ka Wi-Fi ja Zigbee 3.0 protokolle sujuvaks signaaliedastuseks. Saate ühendada kuni 128 seadet ja seade võib toimida ka ruuterina, mis võimaldab teil võrgu vahemaad pikendada. ZigBee Bridge Pro ühildub ka kõigi Sonoffi ja ZigBee seadmetega.

Ohutuse pärast

Juhtpaneeli kasutades saate hõlpsalt hoolitseda ka oma kodu turvalisuse eest! Kombineerige seda erinevate liikumisanduritega, mis saadavad teateid, kui tuvastatakse liikumine või kui uks jäetakse lahti. Sonoffiga ei pea te oma kodu turvalisuse pärast muretsema, sest nüüd teavitatakse teid kõigest, kui olete eemal!

Mitu juhtimisvõimalust

Sonoff ZigBee Bridge Pro abil saate kiiresti ja mugavalt alarmi sisse või välja lülitada ning turvarežiimi muuta. Seda saab teha rakenduse või eraldi müüdava lüliti abil. Samuti saate luua oma ühendatud seadmete jaoks ajakava ja seadistada äratuse nii, et see lülitaks kodust lahkudes sisse režiimi Eemal ja koju naastes.

Loo ajakava

Saate kombineerida juhtpaneeli erinevate seadmetega, et muuta oma igapäevaelu veelgi mugavamaks! Saate seadistada ventilaatori automaatselt sisse lülituma, kui see saavutab teatud temperatuuri. Võite kasutada ka liikumisandurit, et valgus lülitub sisse, kui sisenete tuppa ja kustub, kui lahkute. Juhtpaneelil on ka uksekell, mistõttu võiks selle näiteks kombineerida juhtmevaba nupuga, mida saab kasutada välisuksekellana.

Usaldusväärne jõudlus

Interneti-ühendust pole? Või läks elekter lihtsalt ära? ZigBee Bridge Pro ei vea teid alt! Kui Interneti-ühendus katkeb, jätkab Zigbee kohalike seadmete vaheline kohalik juhtimine ilma pilveühenduseta isegi võrguühenduseta režiimis. Lisaks on seadmel sisseehitatud kell, mis tagab, et voolukatkestus ei mõjuta seadmete sünkroonimist. Kui toide uuesti sisse tuleb, töötavad teie seatud ajakavad samamoodi.

Rakendusega eWeLink on palju võimalusi

Sonoffiga toimub kõik ühe nupuvajutusega! Rakendusega eWeLink saad mugavalt juhtida ühendatud seadmeid ja kontrollida nende toimimist. Unustasite enne majast lahkumist tuled välja lülitada? Lihtsalt kontrollige seda rakenduses ja saate teada! Samuti saate seada seadmetele ajakava ja jagada neid teiste pereliikmetega, et ka nemad saaksid neid hallata.

Hääljuhtimine

Nautige veelgi rohkem mugavust! Kas olete juba magama läinud ja ei taha tõusta, et valgust kustutada? Võib-olla on teil käed toiduvalmistamist täis, kuid kas vajate lisavalgustust? Nüüd pole vaja teha muud, kui öelda õige käsk ja te ei pea isegi end liigutama! Toode töötab ka Samsung SmartThingsi rakendusega.

Tootja Sonoff
Mudel ZB Most-P
Sissepääs 5V-1A
Juhtmeta ühendus Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, ZigBee 3.0
Töötemperatuur -10°С-40°С
Materjal PC versioon 0
Kaal 35 g
Suurus 62x62x20 mm
Rakendus eWeLink, Sonoff
Ühilduvus Google'i assistent, Samsung SmartThings, Amazon Alexa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles