Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas ZigBee pesa Blitzwolf BW-SHP13, 3680W

  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1456244
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas pistik Blitzwolf BW-SHP13

Viige nutikas kodu juhtimine järgmisele tasemele. Blitzwolf BW-SHP13 Smart Plug võimaldab teil ühendatud seadmeid rakenduse või häälkäskluste abil kaugjuhtida. Looge ajakavasid ja ühendage oma seadmed valikuliste anduritega (ei ole kaasas), et muuta oma elu veelgi lihtsamaks. Toode võimaldab jälgida ka energiatarbimist. Samuti on see uskumatult vastupidav ja kahjustustekindel. Märkus: pistikupesa korrektseks tööks on vaja töötavat ZigBee lüüsi (ei kuulu komplekti).

Lai ühilduvus ja mitmed ühenduvusvõimalused

Kas teil on ZigBee 3.0 lüüs ja otsite sellega ühilduvat pistikupesa? Sa just leidsid selle! BW-SHP13 töötab suurepäraselt mitte ainult sellega, vaid ka erinevate anduritega. Mida see praktikas tähendab? Näiteks saate seadistada õhukonditsioneeri automaatselt käivituma, kui see tuvastab kõrge temperatuuri. Toode ühildub muuhulgas ka valgustuse, CCTV kaamerate ja erinevate mobiilsete seadmetega.

Looge taimereid, ajakavasid ja nutikaid stseene

Kohandage oma nutikas kodu oma elustiiliga. Spetsiaalne rakendus võimaldab luua ajakavasid, stseene ja taimereid. Hoidke õhukonditsioneer töötamas, kui olete tööl, ja lülitage tuled välja, kui lahkute kodust. Kas teie laps vihkab pimedas magama jäämist? Seadke lamp oma toas nii, et see kustub ainult teatud aja möödudes! Nüüd saate rakenduses mõne klõpsuga hõlpsalt oma kodu kohandada!

Juhtige oma seadmeid häälega

Kas teed süüa, käed on tööd täis ja vajad lisavalgustust? Või äkki lebad mugavalt voodis ja tahad kohe magama jääda, aga pead ikkagi valguse välja lülitama? Nüüd pole see enam probleem! Pistikupesa ühildub Google Assistandi ja Amazon Alexaga, nii et saate ühendatud seadmeid juhtida häälkäskluste abil. Andke lihtsalt õige käsk ja vaadake, kuidas teie kodu teie ootustele vastab!

Öelge hüvasti liigsete energiaarvetega

Blitzwolfi nutipistik ei võimalda teil mitte ainult nautida ületamatut mugavust, vaid ka säästa energiat ja seega ka raha! Rakendus võimaldab teil oma energiatarbimist reaalajas jälgida. Praeguseid andmeid saate igal ajal kontrollida, mitte ainult kodus, vaid ka näiteks tööl või puhkusel – lihtsalt sirutage oma nutitelefon. Hankige oma kodutehnika üle suurem kontroll ja jätke suurte arvetega hüvasti!

Kasutamise mugavus ja ohutus

Toode on uskumatult kasutajasõbralik. Saate seda juhtida mugava nupuga ja spetsiaalne indikaator annab teile teavet selle oleku kohta. Pistikupesa on valmistatud kvaliteetsest ABS- ja PC-plastikust, mis tagab mitte ainult vastupidavuse, vaid ka tule- ja kahjustuste vastupidavuse. Lisaks ühildub toode ka tavaliste prantsuse tüüpi pistikutega.

Bränd Blitzwolf
Mudel BV-SHP13
Standard Euroopa Liit
Sissepääs 110-250 VAC, 50/60 Hz, 16 A max.
Traadita tüüp ZigBi 3.0
Ühilduvus Google Home, Amazon Alexa
Töötemperatuur 0-40°С
Töötav niiskus Suhteline õhuniiskus?80%
Materjal Leegiaeglustaja klass V0 ABS+PC
Mõõtmed 46x46x82mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles