Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas ZigBee loputuslüliti Avatto N-LZWSM01-2 ilma neutraalse TUYAta

Nutikas ZigBee loputuslüliti Avatto N-LZWSM01-2 ilma neutraalse TUYAta
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1461711
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ZigBee nutikas lüliti moodul Avatto N-LZWSM01-2 ilma neutraalse TUYAta

Avatto nutika lüliti moodul võimaldab mugavalt juhtida oma kodu valgustust. See ühildub rakendusega TUYA/Smart Life APP, nii et saate seda kaugjuhtida. See töötab ka Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistentidega. Toodet on ka väga lihtne paigaldada. Looge töögraafikuid, määrake taimereid ja jagage oma seadmeid teiste pereliikmetega – jätke Avattoga piirangutega hüvasti! Lüliti on 2-kanaliline ja toetab ZigBee 3.0 sideprotokolli – tööks on vaja täiendavat ZigBee lüüsi (müüakse eraldi).

Avatto/N-LZWSM01-2/4

Kaugjuhtimispult rakenduse kaudu

Pole kindel, kas lülitasite lambi enne tööle minekut välja? Nüüd saate seda teha oma nutitelefoniga! Avatto lüliti ühildub rakendusega TUYA/Smart Life, nii et saate valgust kaugjuhtida vaid mõne klikiga! Kas soovite, et ka ülejäänud pere saaks valgustust kaugjuhtida? Pole probleemi – rakendus võimaldab teil valitud seadmeid jagada. Pealegi jätab lüliti meelde viimased seadistused ja taastab need näiteks voolukatkestuse korral.

Avatto/N-LZWSM01-2/2

Hankige veelgi rohkem funktsioone

Sobitage oma kodu valgustus oma elustiiliga. Rakendus võimaldab kasutada taimereid ja seada valitud seadmete töögraafikuid – panna tuled automaatselt kustuma kell 23:00, kui lähed magama, ja süttivad kell 7:00, kui tõused. Samuti saate toote linkida teiste seadmete või anduritega ja luua nutika stseeni. Võimalik on ka mitme lüliti samaaegne grupijuhtimine.

Avatto/N-LZWSM01-2/5

Lihtne paigaldamine – probleemivaba töö

Lülitit on väga lihtne paigaldada – see ei tekita teile probleeme ega võta palju aega. Seade ei vaja ka nulljuhet. Veelgi enam, saate hõlpsasti juhtida ühte lampi kahe lülitiga – ideaalne näiteks trepikoja lähedal. Lülitage mugavalt esimesel korrusel tuled sisse ja kustutage need teisel korrusel – nii saate turvaliselt trepist üles minna ja õnnetusi vältida!

Avatto/N-LZWSM01-2/3

Ühildub häälassistendiga

Vabastage oma käed ja nautige veelgi rohkem vabadust. Lüliti ühildub nutiassistentidega Google Assistant ja Amazon Alexa. See tähendab, et saate oma tulesid häälega juhtida! Nüüd vajate näiteks valguse sisse- või väljalülitamiseks vaid paari sõna. Lamades voodis ja soovite lambi välja lülitada, kuid teil pole telefoni käepärast? Andke lihtne käsk ja vaadake, kuidas valgustus teiega kohaneb!

Avatto/N-LZWSM01-2/8

Tootja Avatto
Mudel N-LZVSM01-2
Värv Valge
Kanalite arv 2
Pinge 200–240 VAC, 50/60 Hz
Max koormus 2x (10–100 W)
Töösagedus 2,405–2,480 GHz IEEE 802.15.4
Töötemperatuur -10°С kuni 40°С
Sideprotokoll ZigBi 3.0
Vahemik Kuni 100 m
Mõõtmed 39,2 x 39,2 x 18 mm
Kaitseaste IP20
Rakendus TUYA / Tark elu
Ühilduvus Amazon Alexa, Google Home

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles