Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas ZigBee lüliti Avatto LZWSM16-W3 ilma neutraalse TUYAta

Nutikas ZigBee lüliti Avatto LZWSM16-W3 ilma neutraalse TUYAta
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1461715
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Avatto LZWSM16-W3 ZigBee nutikas lüliti moodul ilma neutraalse TUYAta

Lihtsustage oma kodu valgustuse juhtimist. Avatto funktsionaalne 3-kanaliline nutilüliti moodul võimaldab valgustust kaugjuhtida kasutades TUYA/Smart Life rakendust või häälassistente Google Assistant või Amazon Alexa. Samuti võimaldab see luua töögraafikuid, taimereid ja automatiseerimist. Samal ajal on seadet väga lihtne paigaldada - neutraaltraati pole vaja. See toetab sideprotokolli ZigBee 3.0 – töötamiseks on vaja ZigBee lüüsi (müüakse eraldi).

Avatto/LZWSM16-W3/2

Rakenduses on palju funktsioone

Te ei pea enam muretsema, kui unustate tuled enne majast lahkumist välja lülitada – nüüd saate seda teha oma nutitelefoniga! Rakendus TUYA/Smart Life võimaldab tulesid kaugjuhtimisega sisse ja välja lülitada. Samuti võimaldab see lüliteid rühmitada ja korraga rohkem juhtida. Samuti saate oma seadmeid teiste pereliikmetega jagada. Nii saavad ka nemad tulesid kaugjuhtida! Saadaval on ka lukustusfunktsioon.

Avatto/LZWSM16-W3/4

Lisafunktsioonid

Muutke oma kodu valgustus teie ajakavaga kohanema. Rakenduse abil saate hõlpsalt seadistada taimerit või ajakava nii, et tuled lülituvad automaatselt sisse, kui tavaliselt ärkate, ja kustuvad, kui magama lähete. Samuti on teil võimalus ühendada rohkem seadmeid ja automatiseerida nende tööd. Lüliti suudab meeles pidada ka teie viimaseid seadistusi ja taastada need näiteks voolukatkestuse korral.

Avatto/LZWSM16-W3/6

Paigaldamine probleemideta

Tänu oma kompaktsele disainile ühildub LZWSM16-W3 erinevat tüüpi lülititega ja sobib 95% turul olevatest paigalduskarpidest. Saate selle kinnitada ka lambi külge. Selle paigaldamine ei tekita teile probleeme ega vaja neutraaltraati. Veelgi enam, ühe lambi juhtimiseks saate kasutada ka 2 lülitit, mis sobib ideaalselt näiteks treppide lähedal. Nii saad mugavalt esimesel korrusel tuled põlema panna ja ülakorrusele minnes kustutada!

Avatto/LZWSM16-W3/3

Hääljuhtimine

Sõtkudes kooki, käed tööd täis ja vajate lisavalgust? Või oled juba voodis ja tahad magama minna, aga pead ikkagi valguse välja lülitama? Avattoga muutub kõik palju lihtsamaks – lüliti LZWSM16-W3 ühildub Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistentidega. See võimaldab teil valgustust lihtsate käskudega juhtida! Nüüd on tulede välja- või sisselülitamiseks vaid paar sõna – te ei pea isegi telefoni välja võtma.

Avatto/LZWSM16-W3/1

Bränd Avatto
Mudel LZVSM16-V3
Värv Valge
Kanalite arv 3
Pinge 200–240 VAC, 50/60 Hz
Max koormus 3x (10–100 W)
Töösagedus 2,405–2,480 GHz IEEE 802.15.4
Töötemperatuur -10°С kuni 40°С
Sideprotokoll ZigBi 3.0
Vahemik Kuni 100 m
Mõõtmed 39 x 39 x 19 mm
Kaitseaste IP20
Rakendus TUYA / Tark elu
Ühilduvus Amazon Alexa, Google Home

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles