Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas Wi-Fi pesa Sonoff S26R2TPE-FR

Nutikas Wi-Fi pesa Sonoff S26R2TPE-FR
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1456741
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff S26R2TPE-FR Smart Wi-Fi pesa

Muutke oma tavaline majapidamispistikupesa nutikaks pistikupesaks Sonoff S26R2TPE-FR pistikupesaga. Nüüd saad mugavalt äppide või häälkäskluste abil ühendatud seadmeid juhtida, luua neile töögraafikuid ja nutikaid stseene. Toode ühildub Amazon Alexa, Google Assistanti, Samsung SmartThingsi ja Alice'iga. Samuti võimaldab see seadmeid kokku rühmitada. Pistikupesa talub suurt koormust kuni 16A, mis võimaldab sellega ühendada nõudlikumaid seadmeid, näiteks küttekeha või multikeetja.

Juhtige oma seadmeid eemalt

Te ei pea enam muretsema, kui unustate enne kodust lahkumist elektriseadme välja lülitada. Pistikupesa S26R2TPE-FR võimaldab eWeLinki rakenduse abil ühendatud seadmeid kaugjuhtida. Nüüd saate igal pool konditsioneeri sisse lülitada või tuled välja lülitada – näiteks tööl, restoranis või puhkusel. Samuti saate jälgida ja kohandada oma seadmete olekut. Seda funktsiooni kasutades saate hõlpsalt hoolitseda oma kodu ohutuse eest ja säästa energiat.

Jaga juhtimist

Teie pere ja sõbrad saavad ka mugavalt hallata oma ühendatud seadmeid. Saate valitud seadmeid nendega rakenduses jagada. Kui teie kodus elab rohkem inimesi, tuleb see funktsioon kindlasti kasuks! Nüüd saavad teie toakaaslased seadmeid kaugjuhtimisega sisse ja välja lülitada, nende olekut kontrollida ja nende jaoks ajakavasid koostada!

Hääljuhtimine – muutke oma elu lihtsamaks

Kas teie käed on toiduvalmistamise ajal hõivatud? Kas lebate mugavalt voodis ja ei taha tõusta, et valgust välja lülitada? Te ei pea enam istmelt püsti tõusma ega isegi nutitelefoni järele sirutama! Nutipistik Sonoff S26R2TPE-FR töötab koos hääleassistentidega nagu Amazon Alexa, Google Assistant ja Alice. Nüüd piisab mõnest hästi valitud sõnast, et elektripann tööle panna, kohvi keeta, tuli põlema panna või küte välja lülitada.

Seadmete rühmitus

Sonoffiga muutub nutikodu juhtimine lihtsamaks ja mugavamaks kui kunagi varem. S26R2TPE-FR pesa toetab seadmete rühmitamist. Te ei pea enam iga seadet eraldi haldama – lihtsalt looge rühm, et hallata mitut seadet korraga ja sünkroonida nende tööd! Ühe klõpsuga saate kustutada kogu maja tuled või lülitada sisse köögilambi ja kohvimasina. Võimalused on tõesti tohutud!

Kohandage oma nutikas kodu oma elustiiliga

Te ei pea enam raiskama aega ja energiat mõnele igapäevasele tegevusele. Socket võimaldab teil luua nutikaid stseene ja ajakavasid. Seadke kohvimasin kell 7.00 kohvi tõmbama ja veesoojendi kell 18.00 sisse lülitama. Või näiteks siduda S26R2TPE-FR liikumisanduriga (ei kuulu komplekti) ja seada see automaatselt sisse lülitama tuled, kui keegi tuppa siseneb. Kogege võimalusi ja looge nutikas kodu, milles on rõõm elada!

Vaadake, mis teie korteris toimub

Kas soovite näiteks tööl või puhkusel olles kontrollida, mis teie kodus toimub? Sonoff S26R2TPE-FR nutipesa võimaldab seda teha! Sellega saate lihtsalt ühendada kaamera, tänu millele saate igal ajal oma korteri olukorda kontrollida. Kontrollige, mida teie armastatud lemmikloom teeb, uurige, kas keegi soovimatu on majja sisenenud, ja veenduge, et midagi murettekitavat ei toimuks.

Spetsifikatsioon

Bränd Sonoff
Mudel S26R2TPE-FR
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Toetatud süsteemid Android, iOS
Töötemperatuur -10°С-40°С
Sissepääs 250V ~ 50-60Hz
Maksimaalne koormus 4000 W/16 A
Materjal PC versioon 0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles