Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas purskkaev/joodik koertele ja kassidele Petoneer Fresco Mini Plus (WIFI)

Nutikas purskkaev/joodik koertele ja kassidele Petoneer Fresco Mini Plus (WIFI)
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Petoneer
Kauba ID: 1455575
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Petoneer Fresco mini pluss lemmiklooma purskkaev

Kassidele ja keskmistele kuni väikestele koertele mõeldud Petoneeri nutikas veepudel tähendab, et te ei pea enam kunagi muretsema oma lemmiklooma vee puhtana hoidmise pärast. Mägioja põhimõttel põhinev 4-astmeline filtreerimissüsteem ja vedelikuringlus tagavad täieliku ohutuse teie lemmikloomade tervisele. Juhtige oma seadet spetsiaalse rakenduse või praktilise nupu abil.

Steriliseerimata vee joomise ohud

Vesi, mida teie lemmikloom joob, võib esmapilgul puhas tunduda. Kui seda pole aga korralikult steriliseeritud, sisaldab see palju ohtlikke baktereid, mis põhjustavad sageli ebameeldivaid haigusi nagu põiepõletik, uretriit või väliskõrvapõletik. Kaitske oma lemmikloomi selliste ohtude eest, andes neile juua ainult puhastatud vett – Petoneer Fresco Mini veekauss hoolitseb selle eest teie eest!

Neljafaasiline filtreerimine

Fresco Mini purskkaev on varustatud ainulaadse neljaastmelise filtreerimissüsteemiga. Esimene etapp on suuremate osakeste säilitamine spetsiaalse polüpropüleenmaterjali abil. Sellele järgneb filtreerimine KDF-filtri abil, seejärel suunatakse vesi läbi aktiivsöefiltri ja lõpuks läbi ioonvahetusvaikfiltri. Selle tulemusena annab purskkaev loomadele puhtama vee, mis on vaba mikroobidest, prahist ja ebameeldivatest lõhnadest, vähendades seeläbi haiguste riski.

Loodusest inspireeritud etendus

Värske puhas vesi, mis peaaegu kohe meenutab mägioja? Petoneer Fresco Mini teeb selle võimalikuks! Vedeliku tsirkulatsioon veekausis on loodud nii, et see rahuldaks teie lemmiklooma janu maksimaalselt ja pakuks uskumatut kosutust. See võimaldab teie lemmikloomadel juua vett rõõmsalt ja nautida suurepärast tervist.

Led tuled

Seade on varustatud aknaga, mis võimaldab kontrollida veetaset. Siiski ei pea te seda kogu aeg tegema. Fresco Mini nutikas andur teeb seda teie eest! Tänu sellele annavad spetsiaalsed LED-id teile teavet mahuti veetaseme kohta. Samuti tuletavad nad teile meelde, millal on aeg filtrit vahetada. Nii võite olla kindel, et teie lemmikloomal on alati probleemideta juurdepääs värskele ja puhtale joogile. Ärge muretsege, kui teie mälu on ebausaldusväärne – Petoneer Fresco Mini jätab teie eest kõik meelde.

Lihtne kasutamine – intuitiivne rakendus

Joodik on disainitud nii, et selle kasutamine on kiire ja intuitiivne. Selle funktsioonide kasutamiseks vajutage lihtsalt ühte nuppu. Vajutage üks kord ja seadme LED-tuli süttib või kustub. Vajutage ja hoidke all - filtri taimer lähtestatakse. Ma tahan rohkem? Kasutage oma jootmise kaugjuhtimiseks rakendust Petoneer – saate selle kaugjuhtimisega sisse või välja lülitada, kohandada seda vastavalt oma eelistustele ja luua isegi nutikaid stseene.

Nutikas disain

Joogikauss on praktilise ja mugava disainiga. 1,9-liitrise mahuga varustab see teie lemmikloomi puhta veega pärast ühte täitmist isegi mitmeks päevaks. Fresco Mini mugavaks puhastamiseks eemaldage lihtsalt anum. Kui see üles võetakse, lülitub toide automaatselt välja, et kaitsta seadet veega kokkupuutest tingitud lühise eest. See pole veel kõik! Joogikauss on kallutatud 7° nurga all, võimaldades teie lemmikloomadel mugavalt juua ilma valu või seljavigastuse ohuta. Veelgi enam, libisemiskindlad padjad tagavad toote stabiilsuse ja kõrged servad takistavad vee lekkimist.

Väga vaikne

Paigaldamisel kasutatakse spetsiaalset õhuliini madalpinge alalisvoolupumpa. See muudab joodiku mitte ainult ülitõhusaks, vaid ka tänu vähenenud vibratsioonisagedusele äärmiselt vaikseks. Selle tulemusena ei ületa Petoneer Fresco Mini müratase 35 dB. Magage õndsas vaikuses koos oma armastatud lemmikloomadega – tarbetu müra ei sega teie puhkust.

Ühildub TUYA süsteemiga.

Petoneer Fresco Mini joodik põhineb TUYA platvormil. See tähendab, et see ühildub teiste TuyaSmarti kasutavate toodetega. Parima kasutajakogemuse pakkumiseks on Tuya protokolli alusel välja töötatud ka rakendus Petoneer. See muudab selle äärmiselt intuitiivseks, hõlpsasti kasutatavaks ja samal ajal funktsionaalseks, pakkudes teile mitmeid lisafunktsioone.

Kaasas

  • Mini purskkaevu fresko
  • Filter
Bränd Petonir
Mudel WF004
Mõõtmed 180 x 175 x 147 mm
Neto kaal 0,75 kg
Toiteallikas 5 VDC / 1 A
Mahutavus 1,9 l
Hinnatud jõud ≤0,5W
Plastikust ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles