Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas lüliti Sonoff MINIR4M Matter

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1729641
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff Smart Switch MINIR4M

Muutke oma kodukeskkond revolutsiooniliseks Sonoff Smart Switch MINIR4M-iga – uuendusliku seadmega, mis ühendab endas kõrgtehnoloogia, mitmekülgsuse ja ohutuse. Tänu Matter-ühilduvusele töötab MINIR4M sujuvalt erinevate lõppkasutajate seadmete kaubamärkide ja platvormidega, nagu Alexa, Apple Home ja Google Home. Selle miniatuurne suurus võimaldab hõlpsat paigaldamist, samas kui TÜV, CE ja FCC sertifikaadid tagavad ohutuse ja töökindluse. Avastage, kuidas MINIR4M muudab koduseadmete haldamise lihtsaks, tõhusaks ja nauditavaks ülesandeks.

Mateeria ühilduvus

Matter-sertifikaadiga seadmena tagab SONOFF MINIR4M sujuva ühilduvuse erinevate seadmete ja platvormidega. Selle võime integreerida süsteemidega nagu Alexa, Apple Home ja Google Home muudab koduseadmete haldamise intuitiivseks ja mugavaks, võimaldades juhtida kõiki nutiseadmeid ühe rakenduse kaudu.

Mini suurus

MINIR4M kompaktsed mõõtmed muudavad selle ideaalseks paigaldamiseks erinevatesse korpustesse, sealhulgas väikseimasse 86/EU tüüpi. See kompaktne disain võimaldab hõlpsat ja diskreetset paigaldamist ilma interjööri esteetikat rikkumata.

Välise lüliti juhtimine

Seade pakub juhtimise paindlikkust, võimaldades hõlpsat ühendamist erinevat tüüpi lülititega, sealhulgas hetke-, väljund-, SPDT-, lukustus- ja potentsiaalivabade kontaktanduritega. See funktsioon pakub kasutajatele laia valikut juhtimis- ja integreerimisvõimalusi olemasolevate süsteemidega.

Relee lahtiühendamise režiim

MINIR4M uuenduslik "relee lahtiühendamise režiim" tähendab, et väliste lülitite ja relee olekud on eraldatud. See võimaldab kasutada välist lülitit ilma relee olekut mõjutamata, suurendades paindlikkust ja juhtimisvõimalusi.

Ohutus ja töökindlus

TÜV, CE ja FCC sertifikaatidega MINIR4M tagab kasutajatele meelerahu tänu suuremale ohutusele ja töökindlusele. Selle vastupidav konstruktsioon ja täiustatud tehnilised omadused tagavad vastupidavuse ja töötõhususe.

Lüliti

Kasutusjuhend

Bränd Sonoff
Mudel MINIR4M
Mõõtmed 39,5 x 33 x 16,8 mm
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Sisend 100-240V ~ 50/60Hz 10A Maks
Väljund 100-240V ~ 50/60Hz 10A Maks

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles