Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas LED-pirn NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya

Nutikas LED-pirn NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid NiteBird
Kauba ID: 1455033
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas LED-lamp NiteBird WB4 (RGB) E27 Tuya

NiteBirdi WB4 on nutikas E27 keermega LED-pirn. See toodab kuni 800 luumenit valgust ja selle eluiga on ligikaudu 20 000 tundi. Samuti võimaldab see valida 16 miljoni värvi hulgast ning reguleerida valguse heledust ja värvitemperatuuri. Veelgi enam, rakenduse kaugjuhtimispult muudab selle kasutamise lihtsaks ja ajastamise funktsioon lisab mugavust. Lisaks saab lambipirni hõlpsasti juhtida häälkäskluste abil ning see ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga.

Gosund-Nightbird/WB4/9

Töötage kõikjal, kus te olete

Otse Gosundi rakenduse või Smart Life'i (Tuya App) kaudu saame valgust sisse/välja lülitada, reguleerida selle heledust, värvitemperatuuri ja värve ning ajastada erinevaid tööstsenaariume. Valikus on ka mõned nutikad stseenid. Ühendades toote kohalikku võrku ja lisades selle rakendusse, saame seda juhtida kõikjalt maailmast, kus on internetiühendus. Seade töötab uusimate süsteemidega: Gosund, IFTTT, Amazon Alexa ja Goggle Assistant.

Gosund-Nightbird/WB4/12

Lihtne kasutada

Rakendus Gosund Smart Life on saadaval poola keeles ning lisaks seadmete tavapärasele sisse- ja väljalülitamisele pakub ka ajastamist, nii et ühendatud lambipirnid saavad kindlatel kellaaegadel automaatselt sisse ja välja lülituda. Samuti saate WB4 oma kodus programmeerida, et simuleerida elaniku kohalolekut, muutes võimaliku sissemurdja ärahoidmise lihtsamaks. Samuti on võimalik oma seadmeid muusikaga sünkroonida – ideaalne peoks! NiteBirdi seadmed töötavad ainult 2,4 GHz WLAN-võrkudes.

Gosund-Nightbird/WB4/10

Komplekti sisu

  • Lamp WB4 x1
  • Kasutusjuhend poola keeles x1
Tootja Öölind
Mudel Öölind WB4
Lõng E27
Värvid 16 miljonit värvi
Pinge 220 V
Heledus 800 luumenit (75 W hõõglambi ekvivalent)
Ühenduvus WiFi (2,4 GHz)
Võimsus 8 W
Eluaeg 20 000 tundi
Hele värv 2700 tuhat
Rakendus Gosund, Smart Life (rakendus Tuya)
Kaal 225 g
Mõõtmed 14x9,5x7 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles