Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nutikas juhtmevaba kuular Baseus CM10 (must)

  • 57.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1467722
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus CM10 nutikad juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Nutikas juhtmevaba kõrvaklapp Baseus CM10 ei paku mitte ainult kristallselget heli, vaid kasutab ka esi- ja tagamikrofone, mis töötavad koos ümbritseva müra summutamiseks ja teie hääle rikastamiseks. See uuenduslik funktsioon tagab, et telefonikõned on alati selged, olenemata keskkonnast. Mürasummutustehnoloogia abil saate nautida laitmatut helikvaliteeti ka mürarikastes kohtades.

Uuenduslik päikeseenergia laadimine

Baseus CM10 kõrvaklappide üks peamisi eeliseid on selle uuenduslik päikeseenergia laadimisplatvorm, mille saab kinnitada autoaknale. See võimaldab liikvel olles kõrvaklappe tasuta laadida ning tänu magnetitele on laadimisjaam, kõrvaklapid ja ümbris omavahel kindlalt ühendatud. See keskkonnasõbralik funktsioon tagab ülipika tööaja, kuni 50 tundi.

Vibratsiooni tuvastamine ja kasutusmugavus

Kõrvaklappidel Baseus CM10 on täiustatud vibratsioonituvastustehnoloogia, mis ühendub automaatselt teie telefoniga, kui auto uks on suletud. Lisaks pakub see lihtsaid puuteplaadi juhtnuppe, mis võimaldavad teil kõnedele vastata, muusika kuulamist jätkata või lihtsate žestidega häälassistente kasutada. See muudab kõrvaklappide funktsioonide kasutamise intuitiivseks ja mugavaks.

Elegantne disain ja mugav kandmine

Ergonoomiline disain ja väike kaal (4,5 g) tagavad, et kõrvaklapid püsivad kindlalt kõrvas, tagades mugavuse ka pikaajalisel kasutamisel. ABS- ja PC-materjalide kombinatsioon ning elegantne must värv tõstavad esile seadme moodsa ja stiilse iseloomu. Lisaks on kuular ja ümbris taustvalgustusega, mistõttu on neid pimedas lihtsam leida.

Baseuse rakendus ja ühilduvus

Baseus CM10 juhtmevaba kõrvaklapp tagab ühilduvuse erinevate Bluetoothiga varustatud seadmetega ning 10-meetrine tegevusraadius tagab liikumisvabaduse. Baseuse rakendusega on kasutajal juurdepääs kõrvaklappide positsioneerimise funktsioonidele ja OTA uuendustele, mis parandavad funktsionaalsust ja kasutuskogemust.

Paki sisu

Laadimisjaam

kõrvaklapid

USB-C kaabel

Bränd Baseus
Mudel Baseus C-Mic CM10
Värv Must
Materjal ABS+PC
Kaal 4,5 g (kõrvaklapid), u. 50 g
Bluetoothi versioon 5.3
Töökaugus 10 m
Ühilduvus Bluetooth-ühendusega seadmed
Tööaeg ühe laadimisega OKEI. 6 tundi (70% mahust)
Aeg juhtumiga tegeleda 45-50 tundi
Laadimisaeg OKEI. 1,5 tundi
Aku mahutavus 30 mAh (kõrvaklapid), 400 mAh (ümbris)
Energiatarve 5 mA (kõrvaklapid), 120 mA (ümbris)
Sissepääs 5 VDC – 60 mA (kõrvaklapid), 5 VDC – 800 mA (korpus)
Töötemperatuur 0°C ~ 85°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles