Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

NSW mängupult / juhtmevaba kontroller PXN-P50 HALL (valge)

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1533381
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller / GamePad PXN-P50 NSW HALL

Kas vajate mängukontrollerit, mis töötab nii Nintendo Switchi kui ka arvuti jaoks? Siis on PXN-P50 just teie jaoks. Mängupuldil on 6-teljeline güroskoop, NFC näit ja Turbo funktsioonid. See võimaldab programmeerida makrosid ja muuta tööparameetreid spetsiaalse rakenduse kaudu. See ammutab energiat võimsast akust, mis võimaldab ühe laadimisega saavutada kuni 20 tundi tööaega.

Palju kasulikke funktsioone

Mängupulti iseloomustab mitmete praktiliste režiimide ja lahenduste kasutamine. Äratusfunktsioon võimaldab teil taastada töö unerežiimist mis tahes nupuvajutusega. Veelgi enam, saate kasutada ka Turbo funktsiooni, mis võimaldab teil ühe klõpsuga saavutada ühe nupuvajutuse efekti. Funktsioonil on manuaal- ja automaatrežiim, nii et saate sätteid ühe korra konfigureerida ja järgmisel istungil nende juurde tagasi tulla.

Rohkem funktsioone

Kontroller on varustatud 6-teljelise güroskoobiga, mis võimaldab töötada Motion Control tehnoloogiaga. Lisaks saate võimaluse vabalt reguleerida vibratsiooni intensiivsust - iga kontrolleri käepideme jaoks eraldi. See võimaldab teil siseneda kõrgemale keelekümbluse tasemele ja tagada täiuslik mängukogemus.

Tõhus toiteallikas

Kontroller saab energiat tõhusast liitiumakust, mille maht on 550 mAh. See võimaldab seadmel töötada ühe laadimisega kuni 20 tundi. Elektrit saab taastada umbes 2 tunniga. Tänu sellele saadab mängupult teid pikkade mänguseansside ajal ilma tarbetute katkestusteta.

Spetsiaalne rakendus

Mängupuldil on spetsiaalne kaasrakendus, et saaksite selle parameetreid kohandada. Saate juurdepääsu makroprogrammeerimisele, muuta juhtkangide tundlikkust või vibratsiooni taset. Selle tasemest saate reguleerida ka Turbo funktsiooni.

Tootja PXN
Mudel PXN-P50 NSW SAAL
Värv Valge
Ühendus Juhtmega / Bluetooth
Bluetoothi versioon 5.0
Aku mahutavus 550mA
Töövool 20mA
Tööpinge 5V
Tööaeg ühe laadimisega Kuni 20h
Laadimisaeg Umbes 2h
Laadimisport USB-tüüp C
Programmeeritavate nuppude arv 2
Puuteplaat Ei
Vibratsioon Jah
Sisseehitatud kõlar Ei
NFC funktsioon Jah
Ühilduvus Nintendo Switch, Windows 7/8/10/11 (Bluetooth-ühendus toetab ainult Steami platvormimänge, teised nõuavad kaabliühendust)
Mõõtmed 163x106x61 mm
Kaal 216 g
muud Spetsiaalne rakendus
Omadused
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles