Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

NSW mängupult / juhtmevaba kontroller PXN-9607X HALL (sinine)

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1533380
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller / GamePad PXN-9607X NSW HALL

Varustage end funktsionaalse ja mitmekülgse mängukontrolleriga PXN-9607X. See ühildub personaalarvutite ja Nintendo Switchi konsooliga. Sellel on palju kasulikke funktsioone – näiteks NFC tugi või turborežiim ja 6-teljeline güroskoop. See ammutab energiat võimsast akust, mis tagab ühe laadimisega kuni 20 tundi kasutusaega.

Laiem ühilduvus

Mängupult ühildub Windows 7/8/10 ja Nintendo Switchi konsooliga. Seega saate seda sujuvalt kasutada arvutis ja konsoolis mängimiseks – ilma kontrollerit vahetamata. Ühendage see USB või Bluetoothi kaudu arvutiga (ainult Steami mängud) või Bluetoothi kaudu Nintendo Switchiga ja nautige mugavat sujuvat juhtimist.

Palju kasulikke funktsioone

Mängupuldil on mitmeid praktilisi režiime ja lahendusi. Äratusfunktsioon võimaldab teil taastada töö unerežiimist mis tahes nupuvajutusega. Lisaks suudab kodunupp äratada Nintendo Switchi konsooli. Veelgi enam, saate kasutada ka Turbo funktsiooni.

Rohkem funktsioone

Kontroller on varustatud 6-teljelise güroskoobiga, mis muudab selle ühilduvaks Motion Control tehnoloogiaga. Lisaks on sellel 3 vibratsiooni intensiivsuse taset. Huvitav funktsioon on ka NFC lugemisfunktsioon. Saate oma Nintendo märulifiguuri hõlpsalt konsooliga integreerida, asetades selle mängupuldile (Amiibo).

Tõhus toiteallikas

Kontroller saab energiat tõhusast liitiumakust, mille maht on 550 mAh. See võimaldab seadmel töötada ühe laadimisega kuni 20 tundi. Elektrit saab taastada umbes 2 tunniga. Tänu sellele saadab mängupult teid pikkade mänguseansside ajal ilma tarbetute katkestusteta.

Tootja PXN
Mudel PXN-9607X NSW SAAL
Värv Sinine
Ühendus Juhtmega / Bluetooth
Bluetoothi versioon 4.0
Aku mahutavus 550mA
Töövool 20mA
Tööpinge 5V
Tööaeg ühe laadimisega Kuni 20h
Laadimisaeg Umbes 2h
Laadimisport USB-tüüp C
Puuteplaat Ei
Vibratsioon Jah
Sisseehitatud kõlar Ei
3,5 mm helipistiku sisend Ei
NFC funktsioon Jah
Ühilduvus Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (Bluetooth-ühendus toetab ainult Steami platvormimänge, teised nõuavad kaabliühendust)
Mõõtmed 153x111x42 mm
Kaal 210 g
Omadused
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles