Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

NSW mängupult / juhtmevaba kontroller PXN-9607X HALL (kollane)

  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1610758
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kontroller/mängupult PXN-9607X NSW HALL (kollane).

Varustage end funktsionaalse kõik-ühes mängukontrolleriga PXN-9607X. See ühildub personaalarvutite ja Nintendo Switchi konsooliga. Sellel on palju kasulikke funktsioone, nagu NFC tugi või turborežiim, samuti 6-teljeline güroskoop. Selle toiteallikaks on võimas aku, mis tagab ühe laadimisega kuni 20 tundi tööd.

PXN/PXN-9607X-Kollane-HALL/6

Laiem ühilduvus

Mängupult ühildub Windows 7/8/10 ja Nintendo Switchi konsooliga. Seega saate seda hõlpsalt kasutada arvutis ja konsoolis mängimiseks, ilma et peaksite kontrollerit vahetama. Ühendage see USB- või Bluetooth-kaabli kaudu arvutiga (ainult Steami mängud) või Bluetoothi kaudu Nintendo Switchiga ja nautige sujuvaid ja hõlpsasti kasutatavaid juhtnuppe.

PXN/PXN-9607X-Kollane-HALL/4

Palju kasulikke funktsioone

Mängupulti eristab mitmete praktiliste režiimide ja lahenduste kasutamine. Äratusfunktsioon võimaldab teil jätkata tööd puhkerežiimist, vajutades mis tahes nuppu. Lisaks saab kodunupuga äratada Nintendo Switchi konsooli. Lisaks saate kasutada ka Turbo funktsiooni.

PXN/PXN-9607X-Kollane-HALL/5

Rohkem mugavusi

Kontroller on varustatud 6-teljelise güroskoobiga, mis võimaldab töötada Motion Control tehnoloogiaga. Lisaks on sellel 3 vibratsiooni intensiivsuse taset. NFC lugemise funktsioon on ka huvitav mugavus. Integreerige oma Nintendo figuuri hõlpsalt oma konsooli, ühendades selle oma kontrolleri (Amiibo) külge.

PXN/PXN-9607X-Kollane-HALL/8

Tõhus toiteallikas

Kontrolleri toiteallikaks on võimas 550 mAh liitiumaku. See võimaldab seadmel töötada kuni 20 tundi ilma laadimiseta. Energia taastub umbes 2 tunniga. Tänu sellele saadab mängupult teid pikkade mänguseansside ajal ilma tarbetute katkestusteta.

PXN/PXN-9607X-Kollane-HALL/3
Tootja PCN
Mudel PXN-9607X NSW SAAL
Värv Kollane
Ühendus Juhtmega/Bluetooth
Bluetoothi versioon 4.0
Aku mahutavus 550 mA
Töövool 20 mA
Tööpinge 5V
Tööaeg ühe laadimisega Kuni 20 tundi
Laadimisaeg u. 2 tundi
Laadimisport C-tüüpi USB
Puuteplaat Ei
Vibratsioon Jah
Sisseehitatud kõlar Ei
Helisisend 3,5 mm Ei
NFC funktsioon Jah
Ühilduvus Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (Bluetoothi ühendus toetab ainult Steami platvormi mänge, teised nõuavad kaabelühendust)
Mõõtmed 153x111x42 mm
Kaal 210 g
Omadused
Sisendid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles