Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nokia 210 Dual Black

Nokia 210 Dual Black
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Nokia
Kauba ID: 1451744
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kergem elu on vaid tõuke kaugusel

Nokia 210 toob maailma kõige lihtsama viisi veebibrauseriga Opera Mini. See on kiire, kerge ja kasutab vähendatud andmemahtu – andmeid, mida saate sisseehitatud kaamera ja Facebooki abil oma hetkede jagamiseks kasutada.

Tehke stiilselt paus

Nokia 210-l on palju põhjuseid pausi tegemiseks. Laadige alla rakendusi, helinaid ja muud, mängige Snake'i ja eellaaditud proovi-ostmismänge või kasutage häälestamiseks ja lõõgastumiseks MP3-mängijat ja FM-raadiot.

Tõsiselt lõbus

Toidake oma mängulist poolt maailmakuulsa Snake'i ja nelja Gamelofti proovimismänguga. Või tegelege mobiilipoes mängude, helinate, taustapiltide ja muuga.

Loodud teiega sammu pidamiseks

Kuni 20-päevase ooteajaga olete alati maailmaga ühenduses. Ja tänu värvilisele, kuid vastupidavale polükarbonaadist kestale on Nokia 210 loodud kestma mitmel viisil.

Piiramatu aku

1020 mAh aku1 kuni 20-päevase ooteajaga.

Ehitatud kestma

Iseloomuliku värviga polükarbonaadist kest ümbrisele, mis hoiab oma värvi.

Jagage oma maailma

Tagumine VGA kaamera.

Nokia 210

Nokia 210 pakub lihtsaim viis võrguühenduse loomiseks ja ühenduses püsimiseks. Rääkige päikesetõusust päikeseloojanguni, kuni 20 päeva ooteaega ühe laadimisega. Kasutage Opera Mini veebibrauserit, et surfata kiiremini ja kergemini, või kasutage Facebooki, et jagada oma hetki maailmaga. Ja kui olete valmis võrguühenduseta kasutama, tehke seda nelja eellaaditud mängu ja klassikalise Snake'iga. Kõik on pakitud polükarbonaadist kesta telefoni, mis on loodud igati kestma.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles