Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Noctua NF-F12 INDUSTRIALPPC-2000 Arvuti korpus Ventilaator 12 cm Must, Pruun 1 tk

Noctua NF-F12 INDUSTRIALPPC-2000 Arvuti korpus Ventilaator 12 cm Must, Pruun 1 tk
Pole laos
  • 92.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31 €
Kaubamärgid Noctua
Kauba ID: 1877628
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
NF-F12 industrialPPC (Protected Performance Cooling), mis on mõeldud suure koormusega tööstuslikeks rakendusteks, mis nõuavad suuremat jahutust ja täiustatud sissepääsukaitset, on auhinnatud jaemüügimudeli vastupidav kiire versioon. Tänu NF-F12 disaini silmapaistvale aerodünaamilisele efektiivsusele ja uudsele kolmefaasilisele mootorile tagab industrialPPC versioon suurepärase õhuvoolu ja rõhuvõime, hoides samal ajal mürataseme ja energiatarbimise mõõdukad võrreldes võrreldavate kiirete ventilaatoritega. Kuigi selle klaaskiuga tugevdatud polüamiidkonstruktsioon ning sertifitseeritud vee- ja tolmukaitse muudavad NF-F12 industrialPPC sobivaks kasutamiseks ka keerulistes keskkondades, tagab tuntud SSO2 laagritehnoloogia MTTF üle 150 000 tunni. Lisaks Noctua usaldusväärsele töökindlusele ja 6-aastasele tootjagarantiile on NF-F12 industrialPPC ideaalne valik väga nõudlike rakenduste jaoks, mis nõuavad suurepärast voolukiirust ja ülimat töökindlust.

IndustrialPPC mudelid on tööstuslike rakenduste jaoks mõeldud suure kiirusega ventilaatorid. Sellisena pole need nii vaiksed kui teised Noctua fännid ja sobivad vähem müratasemega arvutite jaoks. Kui te ei nõua just industrialPPC versioonide suuremat kiirust ja jõudlust, soovitame selle asemel kasutada meie teiste tootesarjade mudeleid (Chromax, kui eelistate musti ventilaatoreid).

Auhinnatud NF-F12 disain
Rahvusvaheliselt ajakirjanduselt üle 150 auhinna ja soovituse saanud Noctua NF-F12 on saanud end tõestanud esmaklassiliseks valikuks 120 mm jahutusvajaduste jaoks. Selle tuntud tõhusus on veennud kümneid tuhandeid kliente üle kogu maailma.

2000rpm tööstusPPC versioon
Tänu kõrgendatud 2000 p/min tippkiirusele suurendab NF-F12 industrialPPC-2000 jõudlust oluliselt võrreldes 1500 p/min jaemüügiversiooniga. Koos industrialPPC-seeria tugeva polüamiidkonstruktsiooni ja täiustatud kaitsefunktsioonidega muudab see ventilaatori ideaalseks keerukate tööstuslike rakenduste jaoks.

Kolmefaasilise mootori disain
Kui enamik aksiaalventilaatoreid kasutab ühefaasilisi 4 pesaga mootoreid, siis Noctua industrialPPC ventilaatoritel on kolmefaasiline 6 pesaga konstruktsioon, mis tagab sujuvama ülemineku pesade vahel ja võimaldab seega veelgi suuremat töö sujuvust, veelgi madalamat vibratsiooni ja enneolematut energiatõhusust.

Oma klassi parim energiatõhusus
Kui standardne NF-F12 on üks energiatõhusamaid 1500 p/min 120 mm ventilaatoreid turul, siis industrialPPC versiooni kolmefaasiline mootor vähendab energiatarbimist veel 10% võrreldes kiirusega 2000 p/min.

Klaaskiuga tugevdatud polüamiidkonstruktsioon
Nii Noctua industrialPPC ventilaatorite tiivik kui ka raam on valmistatud täielikult klaaskiuga tugevdatud polüamiidist. See materjal talub kuni 140°C temperatuuri ning muudab ventilaatorid veelgi vastupidavamaks ja purunemiskindlamaks kui Noctua standardsed klaaskiuga tugevdatud PBT ventilaatorid.

Sertifitseeritud IP67 vee- ja tolmukaitse
IP67 versiooni mootor ja trükkplaat on täielikult valatud spetsiaalsest, väga soojusjuhtivusega vaigust, mis ühendab endas põhjaliku kaitse ja tõhusa mootori soojuse hajumise. See ventilaator, mis vastab sissetungimise kaitseklassile IP67, pole mitte ainult täielikult tolmukindel, vaid ka täiesti veekindel kuni 1 m sügavuseni.

Focussed Flow™ raam
Focused Flow™ raamil, mis on loodud rõhu nõudlike rakenduste jaoks, nagu jahutusradiaatorid ja radiaatorid, on üksteist staatori juhtlaba, mis sirgendavad, suunavad ja fokuseerivad õhuvoolu, mis võimaldab NF-F12-l võistelda tavaliste palju suurematel kiirustel töötavate ventilaatoritega.

Muutuv nurkkaugus ja keerise reguleerimise sälgud
NF-F12 staatori juhtlabad on asetatud varieeruva nurgakaugusega ja neil on keerisekontrolli sälgud. Mõlemad meetmed aitavad levitada müra laiemale sagedusspektrile ja muudavad seeläbi ventilaatori helimustri inimkõrvale meeldivamaks.

Heptaperf™ tiivik
Kohandatud uue Focused Flow™ raami jaoks ja töötama koos üheteistkümne staatori juhtlabaga, on NF-F12 seitsme labaga Heptaperf™ tiivik hoolikalt optimeeritud, et saavutada täiuslik tasakaal võimsuse ja vaikse vahel.

AAO raam
Noctua AAO (Advanced Acoustic Optimisation) raamidel on integreeritud vibratsioonivastased padjad, samuti Noctua patenteeritud astmeline sisselaskeava disain ja sisepinna mikrostruktuurid, mis mõlemad täiustavad veelgi ventilaatori jõudlust/müra tõhusust.

Astmeline sisselaskeava disain
Noctua Stepped Inlet Design lisab sissevoolule turbulentsi, et hõlbustada üleminekut laminaarselt voolult turbulentsele voolule, mis vähendab tonaalset sisselaskemüra, parandab voolu kinnitust ja suurendab imemisvõimsust, eriti piiratud ruumiga keskkondades.

Sisepinna mikrostruktuurid
Ventilaatori labade otsad kündvad läbi sisepinna mikrostruktuuride loodud piirkihi, vähendades oluliselt voolu eraldamist labade imemisküljelt, mille tulemuseks on labade läbilaskemüra vähenemine ning õhuvoolu ja rõhu efektiivsuse paranemine.

Integreeritud vibratsioonivastased padjad
Eriti pehmest silikoonist valmistatud integreeritud vibratsioonivastased padjad minimeerivad väikese vibratsiooni edasikandumise, säilitades samal ajal täieliku ühilduvuse kõigi standardsete kruvide ja muude kinnitussüsteemidega.

SSO2 laager
NF-F12 industrialPPC-l on Noctua tuntud, aja testitud SSO-laagrite edasi optimeeritud teine põlvkond. SSO2 puhul asetatakse tagumine magnet teljele lähemale, et tagada veelgi parem stabiliseerimine, täpsus ja vastupidavus.

Metallist laagrikest
Kõrgeima võimaliku valmistamise täpsuse, minimaalse tolerantsi ja suurepärase pikaajalise stabiilsuse tagamiseks on NF-F12 industrialPPC-l täielikult messingist valmistatud CNC freesitud laagrikesta.

Eritellimusel disainitud PWM IC koos SCD-ga
Täisautomaatset PWM-kiiruse reguleerimist toetav NF-F12 industrialPPC kasutab Noctua kolmefaasiliste mootorite jaoks spetsiaalselt loodud NE-FD2 PWM IC-d. NE-FD2 integreerib Noctua patenteeritud Smooth Commutation Drive (SCD) tehnoloogia, mis summutab PWM-i lülitusmüra ja muudab ventilaatori madalamatel kiirustel vaiksemaks.

6-aastane tootjagarantii
Noctua fännid on tuntud oma laitmatu kvaliteedi ja silmapaistva pikaealisuse poolest. Nagu kõik Noctua fännid, on ka NF-F12 industrialPPC MTTF-reitinguga üle 150 000 tunni ja sellel on täielik 6-aastane tootjagarantii.

Kohandatav tööstuse klientidele
Tööstusklientide jaoks saab soovi korral kohandada erinevaid funktsioone, sertifikaate, pakendamisvõimalusi ja tarvikuid. Näiteks saame pakkuda 24V versioone, erinevaid pistikuid ja kiirusi, erineva pikkusega kaablit või UL ja TÜV sertifikaati. Kohandatud pakkumiste saamiseks võtke meiega julgelt ühendust!Noctua NF-F12 INDUSTRIALPPC-2000. Tüüp: Ventilaator, Ventilaatori läbimõõt: 12 cm, Pöörlemiskiirus (min): 450 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 2000 RPM, Müratase (suur kiirus): 29,7 dB, Õhuvool: 121,8 m³/h, Maksimaalne õhurõhk: 3,94 mmH2O, laagri tüüp: isestabiliseeriv õlisurvelaager (SSO). Pinge: 24 V. Laius: 120 mm, Sügavus: 25 mm, Kõrgus: 120 mm. Toote värv: must, pruun

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles