Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Noctua NF-A14 industrialPPC-2000

Noctua NF-A14 industrialPPC-2000
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid Noctua
Kauba ID: 1452066
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auhinnatud NF-A14 disain

Auhinnatud NF-A14 disain

Rahvusvaheliselt ajakirjanduselt üle 100 auhinna ja soovituse saanud Noctua NF-A14 on saanud end tõestanud esmaklassiliseks valikuks 140 mm jahutusvajaduste jaoks. Selle tuntud tõhusus on veennud kümneid tuhandeid kliente üle kogu maailma.

2000rpm tööstusPPC versioon

2000rpm tööstusPPC versioon

Tänu kõrgendatud 2000 p/min tippkiirusele suurendab NF-A14 industrialPPC-2000 jõudlust oluliselt võrreldes 1500 p/min jaemüügiversiooniga. Koos industrialPPC-seeria tugeva polüamiidkonstruktsiooni ja täiustatud kaitsefunktsioonidega muudab see ventilaatori ideaalseks keerukate tööstuslike rakenduste jaoks.

Kolmefaasilise mootori disain

Kolmefaasilise mootori disain

Kui enamik aksiaalventilaatoreid kasutab ühefaasilisi 4 pesaga mootoreid, siis Noctua industrialPPC ventilaatoritel on kolmefaasiline 6 pesaga konstruktsioon, mis tagab sujuvama ülemineku pesade vahel ja võimaldab seega veelgi suuremat töö sujuvust, veelgi madalamat vibratsiooni ja enneolematut energiatõhusust.

Oma klassi juhtiv energiatõhusus

Oma klassi juhtiv energiatõhusus

Kui standardne NF-A14 on üks energiatõhusamaid 1500 p/min 140 mm ventilaatoreid turul, siis industrialPPC versiooni kolmefaasiline mootor vähendab voolutarbimist veel 10% võrreldes 2000 p/min juures.

Klaaskiuga tugevdatud polüamiidkonstruktsioon

Klaaskiuga tugevdatud polüamiidkonstruktsioon

Nii Noctua industrialPPC ventilaatorite tiivik kui ka raam on valmistatud täielikult klaaskiuga tugevdatud polüamiidist. See materjal talub kuni 140°C temperatuuri ning muudab ventilaatorid veelgi vastupidavamaks ja purunemiskindlamaks kui Noctua standardsed klaaskiuga tugevdatud PBT ventilaatorid.

Sertifitseeritud IP52 vee- ja tolmukaitse

Sertifitseeritud IP52 vee- ja tolmukaitse

Tänu spetsiaalsele mootorit ja PCB-d katvale lakikihile vastab NF-A14 industrialPPC sisestuskaitseklassile IP52. See tähendab, et see pole mitte ainult väga tolmukindel, vaid talub ka tilkuvat vett, mis vastab 3 mm sademetele minutis.

Voolukiirenduse kanalid

Voolukiirenduse kanalid

NF-A14 tiivikul on imemispoolsed voolukiirenduskanalid. Kiirendades õhuvoolu olulistes välimistes labade piirkondades, vähendab see meede imemispoolse voolu eraldumist ja tagab seega parema efektiivsuse ja väiksema keerisemüra.

AAO raam

AAO raam

Noctua AAO (Advanced Acoustic Optimisation) raamidel on integreeritud vibratsioonivastased padjad, samuti Noctua patenteeritud astmeline sisendi disain ja sisepinna mikrostruktuurid, mis mõlemad täiustavad veelgi ventilaatori jõudlust/müra tõhusust.

Astmeline sisselaskeava disain

Astmeline sisselaskeava disain

Noctua Stepped Inlet Design lisab sissevoolule turbulentsi, et hõlbustada üleminekut laminaarselt voolult turbulentsele voolule, mis vähendab tonaalset sisselaskemüra, parandab voolu kinnitust ja suurendab imemisvõimsust, eriti piiratud ruumiga keskkondades.

Sisepinna mikrostruktuurid

Sisepinna mikrostruktuurid

Ventilaatorilabade otsad kündvad läbi sisepinna mikrostruktuuride loodud piirkihi, vähendades oluliselt voolu eraldamist labade imipoolsest küljest, mille tulemuseks on labade läbisõidumüra vähenemine ning õhuvoolu ja rõhu efektiivsuse paranemine.

Integreeritud vibratsioonivastased padjad

Integreeritud vibratsioonivastased padjad

Eriti pehmest silikoonist valmistatud integreeritud vibratsioonivastased padjad minimeerivad väikese vibratsiooni edasikandumise, säilitades samal ajal täieliku ühilduvuse kõigi standardsete kruvide ja muude kinnitussüsteemidega.

SSO2 laager

SSO2 laager

NF-A14 industrialPPC-l on Noctua tuntud, aja testitud SSO-laagrite edasi optimeeritud teine põlvkond. SSO2 puhul asetatakse tagumine magnet teljele lähemale, et tagada veelgi parem stabiliseerimine, täpsus ja vastupidavus.

Metallist laagrikest

Metallist laagrikest

Kõrgeima võimaliku valmistamise täpsuse, minimaalse tolerantsi ja suurepärase pikaajalise stabiilsuse tagamiseks on NF-A14 industrialPPC-l täielikult messingist valmistatud CNC freesitud laagrikesta.

Eritellimusel disainitud PWM IC koos SCD-ga

Eritellimusel disainitud PWM IC koos SCD-ga

Täisautomaatset PWM-kiiruse reguleerimist toetav NF-A14 industrialPPC kasutab Noctua kolmefaasiliste mootorite jaoks spetsiaalselt loodud NE-FD2 PWM IC-d. NE-FD2 integreerib Noctua patenteeritud Smooth Commutation Drive (SCD) tehnoloogia, mis summutab PWM-i lülitusmüra ja muudab ventilaatori madalamatel kiirustel vaiksemaks.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles