Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Nitecore P18 Black Hand taskulamp LED

Nitecore P18 Black Hand taskulamp LED
Pole laos
  • 116.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39 €
Kaubamärgid Nitecore
Kauba ID: 1895531
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Precise Seriesi uue liikmena on P18 Unibody Die-cast Futuristic Tactical Flashlight välja antud spetsiaalselt taktikalistele välguhulludele. See kasutab CREE XHP35 HD LED-i, mille eluiga on 50 000 tundi, et kiirgada maksimaalselt 1800 luumenit ja 182 meetrit, kasutades optilist süsteemi, mis on kombineeritud kristallkatte ja täppisdigitaaloptika tehnoloogiaga (PDOT). Punane lisatuli on varustatud spetsiaalselt vähese valguse taktika jaoks ja suudab tõhusalt kaitsta öist nägemist ilma adaptiivset optikasüsteemi mõjutamata, sobides välistingimustes, taktikalistes ja õiguskaitsesituatsioonides, sealhulgas seadmete kontrollimise ja kaardi lugemise jaoks.

Ühekorpuse survevalatud taskulampina, mis on valmistatud aerokvaliteediga alumiiniumsulamist, on P18 varustatud meisterdamistehnikatega, mis on samaväärsed F1 autode mootorite ja kosmosesõidukitega. LED-i ja trükkplaati sisaldav ühekorpuseline survevalutoru tagab jäiga ja löögikindla konstruktsiooni kerges ja kiiresti jahtuvas korpuses peopesas. Libisemisvastane disain tagab käepideme mugavuse. Ühe käega juhitav kasutajaliides koosneb vaiksest taktikalisest sabalülitist, mis võimaldab valget valgust hetkeliselt või pidevalt sisse lülitada, ja külglülitist, mis juhib iseseisvalt punast lisatuld.

Integreeritud ATR-tehnoloogia reguleerib P18 väljundit vastavalt töötingimustele ja ümbritsevale keskkonnale, säilitades nii optimaalse jõudluse. Kaasasolev liitium-ioonaku IMR 18650 (3100 mAh 35A) suudab pakkuda ULTRALOW maksimaalseks tööajaks 220 tundi. P18 on iga ilmaga kasutatav, kuna see on IP56 reitinguga ja 1 m löögikindel. Seetõttu on see kartmatu keeruliste keskkondade ees ja sobib ideaalselt välitingimustes, taktikalistel, õiguskaitse-, otsingu- ja päästetöödel.Nitecore P18. Taskulambi tüüp: Käsitaskulamp, Toote värv: Must, Korpuse materjal: Alumiinium. Lambi tüüp: LED, Lampide kogus: 1 lamp(t), Valgusvoog: 1800 lm. Aku eluiga (max): 220 h. Laius: 105,5 mm, kaal: 103,5 g, pea läbimõõt: 2,3 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles