Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

NiteBird SL3 intelligentne LED-riba (2x5m), Tuya

NiteBird SL3 intelligentne LED-riba (2x5m), Tuya
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid NiteBird
Kauba ID: 1455596
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas LED riba NiteBird SL3 (2x5m), Thuja

NiteBirdi nutikas LED-riba pakub teie kodus vapustavat ja atmosfäärilist valgustust. Seade pakub juhtimist rakenduste ja nutikate hääleassistentide kaudu, nagu Amazon Alexa ja Google Home. Nautige valgustuse juhtimist isegi siis, kui olete kodust eemal! Seade toetab 2,4 GHz Wi-Fi sagedusala. Komplektist leiate 2 LED-riba pikkusega 5m.

Valgus muusika rütmis

Tänu lindi sisseehitatud mikrofonile saab seade lülituda režiimile, kus valgus muutub vastavalt muusika rütmile. See on huvitav lahendus kodupeoks – tänu sellele pakud endale ja oma külalistele täiendavat atraktiivsust!

Stseenide mitmekesisus

LED-riba võimaldab teil seadistada 8 eelseadistatud stseeni, mis aitavad muuta teie kodu elavaks ja vaheldusrikkaks keskkonnaks – valige vastavalt oma meeleolule! Samuti saate kohandada valguse värvi ja reguleerida selle heledust. Selline valgustus sobib suurepäraselt näiteks vannituppa, kööki, elutuppa, lakke, trepi lähedusse, laua taha ja teleri ümber.

Piiramatu

Rakenduse abil saate luua kanali grupi, mida saab üheaegselt hallata. See lahendus säästab meie aega, kui tahame maja valgustust ühtlustada. Vooge saab hallata erinevatest seadmetest.

Kasti

  • Nutikas LED-riba NiteBird SL3 x2
  • Kasutusjuhend poola keeles
Bränd Öölind
Mudel SL3
Sissepääs Toide 12 V/1 A
Pikkus 5 m
Ühenduvus WiFi (2,4 GHz)
Rakendus TuyaSmart, Gosund
Ühilduvus Amazon Alexa, Google'i assistent

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles