Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

NiteBird LB4 Tuya tähtprojektor

NiteBird LB4 Tuya tähtprojektor
Laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid NiteBird
Kauba ID: 1456887
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

NiteBird LB4 Tuya Star projektor

Loo oma kodus eriline atmosfäär. Projektori ja sellega kaasasolevate filmide abil saate projitseerida erinevaid efekte, näiteks tähistaevast. Lisaks pöörab kuvatav projektsioon veelgi parema visuaalse efekti saavutamiseks 360°. Rakenduste juhtimine ja häälkäsklused pakuvad mugavust, ajakava ja taimeri funktsioonid võimaldavad teil LB4 jõudlust kohandada.

Planeerige see tööle

Projektor on varustatud ajakava ja taimeri funktsiooniga, nii et saate selle töö ise ajastada. Saate näiteks seadistada selle automaatselt välja lülituma, kui teie laps magama läheb ja kohe pärast ärkamist sisse.

Kaasas 4 filmi

Komplektis on 4 erineva efektiga filmi, seega valite kindlasti endale sobiva. Lisaks saate LB4 veelgi isikupärastamiseks luua oma efekte.

Pult

Projektori sisselülitamiseks või selle heleduse reguleerimiseks ei pea te enam diivanilt tõusma. Nüüd saate seda teha oma nutitelefonist. Ühendage Wi-Fi-võrguga ja juhtige projektorit rakenduse kaudu.

Hääljuhtimine

Veelgi mugavamaks juhtimiseks saate LB4 juhtida oma häälega. Seade töötab Amazon Alexa ja Google Home'iga, nii et lihtsa käsuga saab näiteks projektori heledust 75% võrra vähendada.

Ohutus

Seade on konstrueeritud nii, et seda oleks täiesti ohutu kasutada. Projektor on läbinud ranged testid, sealhulgas kukkumiskatsed, kuuma- ja külmakatsed ning elektromagnetiliste häirete testid.

Kaasas

  • projektor
  • kaabel ja toiteadapter
  • 4 filmi
  • kasutusjuhend
Bränd Öölind
Mudel LB4
Mõõtmed 210 x 180 x 64 mm
Töötemperatuur -10°C - 40 ° C
operatsioonisüsteem Android, iOS
Ühilduvus Amazon Alexa, Google Home
Tööpinge 5V/1,5A
Võimsus 3 W
Wi-Fi moodul 7321T (802,11 b/g/n 2,4G)
Liides USB-C
Värv valge
Kaal umbes 1 kg
Rakendus Gosund ja Smartlife (Thuja)
Omadused
Masspakend bd

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles