Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

NiteBird LB3 Tuya nutikas öölamp

NiteBird LB3 Tuya nutikas öölamp
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid NiteBird
Kauba ID: 1455594
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas öölamp NiteBird

NiteBirdi nutikat öölampi saad juhtida kaugjuhtimisega kaasasoleva rakenduse ja häälassistendi abil: saad ajastada selle tööd, reguleerida heledust ja värve.

Kontaktivaba juhtimine

Lamp ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga, seega saad seadet juhtida ka oma häälega. Tänu sellele ei saa te mitte ainult lihtsalt valgust sisse või välja lülitada, vaid ka voodis lamades selle heledust reguleerida.

Äratus- ja puhkerežiim

Öövalgusega saate säästa aega tõusmisel ja magamaminekul, nii et seade kohandub teie päevaga: äratab teid hommikul meeldiva valgusega ja õhtul annab rahustava valgustugevuse, mis sobib uni, mis valmistab teid magama jääma.

Kaugjuhtimine ja planeerimine

Saate hõlpsasti oma öövalgustit juhtida kõikjal ja igal ajal, kasutades Gosund APP-i, isegi kui te pole kodus. Saate reguleerida heledust ja valgust sisse või välja lülitada.

Rohkem kui lamp

Tänu oma kompaktsele suurusele ja elegantsele disainile mahub lamp kergesti igasse ruumi. See näeb hea välja igas keskkonnas, sobib ideaalselt kaasaegse mööbliga ja on suurepärane kaunistus teie kodule.

Too oma ellu rohkem värve!

NiteBird Night Light muudab teie kodu täielikult, segades RGB+W valgust, et luua teie tuppa vapustav valgustus. NiteBirdi lampi on lihtne kasutada tänu puutetundlikule ekraanile, universaalsele lülitile ning valgele ja RGB režiimidele.

Mugav puutetundlik ekraan

Valguse traditsioonilised nupud on asendatud puutetundliku ekraani nuppudega, mis võimaldavad seadet lihtsalt juhtida. Muutke värvi või heledust ühe puudutusega. Selle sisse- või väljalülitamiseks tuleb puudutada vaid seadme külge või ülaosa ning ülemisel puuteekraanil küljele libistades saate muuta värvi ja heledust vahemikus 1-100%.

Korduvkasutatav

Seade ei toimi mitte ainult öövalgustina teie magamistoas, vaid töötab suurepäraselt ka mujal. Saate selle paigutada lastetuppa, vannituppa, elutuppa või kööki. Selle valgus ei kahjusta silmi, seega sobib see suurepäraselt ka lugemislambiks.

Te ei pea seda installima

Tänu kasutatavale tehnoloogiale ei pea kasutaja enam selle tarkvara installimise pärast muretsema. Lambi käivitamiseks pole vaja teha muud, kui ühendada seade kaasasoleva Micro USB kaabliga, laadida alla Gosundi rakendus, lisada seade, kohandada seadeid vastavalt oma vajadustele ja nautida oma uut usaldusväärset valgusallikat!

Tootja Öölind
Mudel LB3
Värv RGB+W
Heledus 150 lm (W) / 100 lm (RGB)
Esitus 5W(W)/3W(RGB)
Töötemperatuur -20°С kuni 40°С
Suurus 22,5 x 11 x 11 (cm)
Rakendus Gosund ja SmartLife (Thuja)
Ühilduv Amazon Alexa ja Google Assistant
Omadused
Masspakend bd

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles